Értékelje a céget!
18 találat 1 | 2

Négy Évszak Étterem és Pizzéria

Cím:
2080, Pilisjászfalu Bécsi út 20.
telefon:
26/374-732
mobil:
26/374-732
Tevékenység rövid leírása:
Szeretettel várja minden kedves Vendégét az újonnan nyílt Négy Évszak Étterem és Pizzéria!
Minden héten új, változatos és finomabbnál-finomabb házias menükkel szolgáljuk az otthon étkező és betérő vendégeink igényét. Bevezető áron mindössze 600 Ft-ért!
Minden hónap elő péntekjén fergeteges karaoke bulit tartunk!
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Vasárnapig 11-22 óráig
Etát gyermekkora óta csábította a vendéglátás szépsége. Tanulóéveit Gál Jánossal (?), az esztergomi Fürdő Szállóban vitte végig, majd hosszú évek alatt a vendéglátás minden apró fortélyát megtanulva, egy pilisi csárdában érett a kisszakácsból konyhafőnökké.Ám most a kisördög nem hagyta nyugodni, álmaira bízta sorsát, s családi vállalkozásba kezdett, megnyitotta a Négy Évszak Éttermet és Pizzériát. A négy évszak váltakozásával mi magunk is újra és újra változunk. Ennek szépségeit és örömét, az évszakok varázsát szeretné vendégei életébe is belecsempészni.Vágy, tisztelet és odaadás. Ez ő maga! Semmi más nem fontos számára, mint hogy a látogató, minden gondját a falakon kívül felejtse.A vendéglátás egy álom, amit csak szívvel lehet végezni.S hogy a históriának vége szakad-e, az már csak Önökön múlik?
Üdvözlettel: a Sonkután család
Egy kis ízelítő az étlapból:
Tatárbeafsteak,Lazactatár,Füstölt lazac,Sajtkoktél,Hideg libamáj.Hagymaleves cipóban,Fokhagymaleves cipóban,Rántott camambert áfonyával
,Tüzes sajtgolyók (sajtgolyók rántva, pikáns-csípős öntettel),Hortobágyi húsos palacsinta,Sertéspörkölt,Borjúpörkölt,Velős pacal,Babos pacal,Pulykamell fűszeres vajban, libamájjal és gombával,Pulykasteak fűszervajjal,Borzas borda (párizsi bunda, tejföl, fokhagyma, sajt),Almás, sajtos kotlett (natúr karaj, mustár, alma, rápirított sajt),Négy Évszak Bőségtál négy személyre (párizsi pulykamell, göngyölthús, rántott sajt, natúr sertés, filézett csirkecomb, rántott hagymakarikák, vegyes köret),Palacsinták (ízes, kakaós, túrós, áfonyás, nutellás),Négy Évszak /NAGY pizza,4 részre osztva/,

HAM-ZEN Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

FeelharmonX produkció

Miniatűr Bár

Cím:
1024, Budapest Rózsahegy u. 1/A.
e-mail:
miniaturbar@t-online.hu
telefon:
miniaturbar@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Minden héten csütörtöktől szombatig őrületes Funky bulik!Budán; benn a város közepén, de mégis egy meghitt; békebeli, nagypolgári hangulatot árasztó alsó-rózsadombi utcácskában lapul egy (többek szerint) sokat látott műintézmény, mely belső méreteit tekintve cseppet sem miniatűr. Két funkció találkozik egyazon térben: egyszerre budoár jellegű presszó és hi-tech szórakozóhely. A terem egyik része maga a klasszikus presszó: szűk levegővel és illusztris vendégsereglettel. A felújítás után is megmaradt; sőt fokozódott a hangulat, csak a helyiséget növelték meg jócskán, a fokozódó igényeket kielégítendő. A presszó-éttérem-bár-szórakozóhelyen igazi sejtelmes az atmoszféra, újrakárpitozott, elegáns fotelekben foglalhatunk helyet a-lámpák diszkrét fényénél.A sokféle csodaszép koktél és minőségi hazai bor mellett ínycsiklandó meleg ételeket is kínál a menükártya, így a kulturált szórakozást fakultatív programként kiegészíthetjük gasztroextrákkal. Ezenkívül DJ-pult is akad a másik traktusban. Elkél is az ilyesmi errefelé, ugyanis a felújítás során bővítették a presszót, és XXI. századi cyber stílusban csillogó, fémes, hipermodern teret nyitottak a táncolni és mulatni vágyóknak. Rendezvények lebonyolítását is vállalják.Állandó DJ-k:

DJ Titz

DJ PolyMegközelíthető a 4,6-os villamossal, a 11-es busszal a Mechwart-ligettől, a Szentendrei HÉV-el a Margit-hídtól és a 191-es busszal a Margit utcától gyalog.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.