Értékelje a céget!
347 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Jelinek László és Tsa Kft.

Cím:
5900, Orosháza Móricz Zsigmond u. 23/a
e-mail:
jelinek@globonet.hu
telefon:
jelinek@globonet.hu

Csiki-Bege Kft.

Cím:
1039, Budapest Pünkösdfürdő utca 52-54.
e-mail:
autoplaza@csiki-bege.hu
telefon:
autoplaza@csiki-bege.hu
Tevékenység rövid leírása:
Amennyiben új/használt, teherautó/személyautó illetve egyedi Csiki-Bege Autoplaza szolgáltatásaival kapcsolatos értékesítési információra vagy technikai tanácsadásra van szüksége, hivja a telefonos ügyfélszolgálatunkat (1) 886-5656, vagy keresse munkatársainkat e-mailben!
Kulcsszavak:
assistance szolgáltatás autó autó adásvétel autó bemutatóterem autó beszámítás autó szervizelés autó tartós bérlet autóalkatrész autóbérlés autódiagnosztika autóelektronika autófelni autófelszerelés autófelszerelési cikk autófinanszírozás autóflotta kezelés autójavítás autókereskedelem autókereskedés autókozmetika autókölcsönzés autókölcsönzés, bérlés autólízing autómentés autómosás autós kiegészítő autószállítás autószalon autószerviz autótuning belső takarítás bérautó bowling casco csereautó digitális irodatechnika egészségcentrum életmód felvásárlás finanszírozás fitness fitness club flottaértékesítés flottakezelés fogászat garanciális szerviz gépjármű gépjármű hitelügyintézés gépjármű kárügyintézése gépjárműalkatrész gépjárműbérlés gépjárműhitel gépjárműjavítás gépjárműlízing gépjárműtechnika gyorsszerviz használt autó használt teherautó haszongépjármű haszongépjármű-bérbeadás hitelbonyolítás hitelügyintézés hűtőberendezés járműlízing kézi autómosás kishaszongépjármű környezetvédelmi vizsgáztatás kötelező felelősségbiztosítás lakóautó lízing lízingbiztosítás lízingelési lehetőség márkakereskedés márkaszerviz motorkerékpár műszaki állapotfelmérés műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás plaza quad rent-a-car személyautó személygépjármű személygépjármű lízing személygépkocsi személygépkocsi-lízing személyszállítás szerviz tanácsadás tartós autóbérlet tartós bérlet tartós bérleti lehetőség teherautó teherautó bérlése teherautógumi tehergépjármű tehergépjármű lízing téli-nyári gumicsere utángyártott alkatrész vendéglátás wellness zöldkártya

F+F Autóklinika Bt.

Cím:
6725, Szeged Szél u. 55/b.
mobil:
20/464-7948
mobil:
20/464-7948
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk autószervizeléssel foglalkozik.

Penta-Motor Kft.

Cím:
6100, Kiskunfélegyháza Szegedi út 58/A.
telefon:
76/463-199
e-mail:
76/463-199
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993 májusában, mint hivatalos Suzuki márkakereskedés kezdte meg működését Kiskunfélegyházán, a város Szegedi oldalán az E5-ös főút mellett. A márkakereskedéshez jól felszerelt modern szakszerviz is kapcsolódik, mely jó hírrel bír Kiskunfélegyházán és térségén is.

Már a második évben a Suzuki gyártól kapott egy nagyszerű elismerést, ?1994 kiemelkedő kereskedése? lehettünk. Célul tűztük ki, hogy térségünk kiemelkedő kereskedése legyünk. Fontosnak tartjuk a jó marketinget. Azt, hogy a régi és leendő ügyfeleink is folyamatosan tájékozódjanak a legjobb lehetőségekről, modellváltásokról. Ehhez megbízható, korrekt partnerekre van szükség.

Egy sajátos üzletfilozófiát vallunk, mely a letisztult, átlátható eladást tartja a legfontosabb feladatnak. Nem hangzatos, misztikus számokkal ámítjuk a vevőkört, nem számítunk fel ?extradíjakat?, melyekkel az ?óriási akciókat? szokták ellentételezni. Számunkra minden betérő vendég azonos fontosságú ügyfélnek számít, mindenki egyénre szabott konstrukciót kap, hogy minél kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbb módon elérje céljait. Beszámítunk bármilyen típusú használt autót ingyenes állapotfelméréssel. S ha kell, átvállaljuk régi autója hiteltartozását is. Akár új, akár használt autót vásárol hitelre, részletekben fizetheti meg a saját maga elképzeléseit. Mindezt baráti légkörben, elozékeny kiszolgálással fűszerezve.

Teljes körű banki, biztosítási, átírási ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. A használt gépkocsikat külső-belső takarítással, műszakilag biztos állapotban, piaci ár alatt kínáljuk.

?A mi autónk? rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert megbízhatóságával, és a legalacsonyabb fenntartási költségével, az országban futó több mint 300.000 Suzuki is ezt bizonyítja. Az évek során folyamatosan változtak, cserélődtek a modellek, a siker töretlen. Szalonunkban mintegy 10 jármű egyidejű bemutatására van lehetőség. Alto, Ignis, az Új Swift különböző felszereltségben, színekben.

Márkakereskedésünk biztos háttere márkaszervizünk. Az autójavítás minden területén kitunő műszaki háttérrel, megbízható munkával, és mérsékelt árral állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szervizünk főbb tevékenységei a garanciális, és garancián túli javítások, műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás, zöldkártyáztatás, gumiszerelés, centrírozás, autógumi értékesítés, valamint hozott, vagy széles kínálatunkból választott rádiók, hangszórók, beszerelése. További szolgáltatás a kézi mosás, motor-, alvázmosás, teljes belső takarítás, üveggravírozás, akkumulátor, és gyári alkatrész értékesítése.

Helyszíni kárfelvétel, teljes körű biztosítási kárügyintézés. Karambolos autók karosszéria javítása, fényezése.

Márka független szervizünkben Suzuki mellett bármilyen típusú személy, és kisteherautó javítását vállaljuk.

Célul tűztük ki a folyamatos fejlesztést, jelenlegi meghatározó szerepünket tovább erősítve vonzáskörzetünk jó hírű, minőségi autókereskedése, szakszervize kívánunk lenni.

2002-ben cégünk bevezette az ISO 9001-2000 minőségirányítási rendszert, melyet 2003 januárjában az AIB Vincotte által lett tanúsítva.

A Kiskunfélegyházi SUZUKI Márkakereskedés és Szerviz neve ismerősen hangzik a környék szinte minden településén. Igyekszünk ezt a tudatot megőrizni, illetve tovább erősíteni.

Összegezve, ha valaki Suzukit szeretne vásárolni érdemes felkeresni a Kiskunfélegyházi Suzukit.

Ivanits és Bárkány Autó Kft.

Cím:
1173, Budapest Pesti út 237.
fax:
257-6064
e-mail:
257-6064
Tevékenység rövid leírása:
Az Ivanits & Bárkány Autó Kft. 1994 augusztus 10-én nyitotta meg Opel márkakereskedését Budapest XVII. kerületében a Pesti út 237 szám alatt. Elsődleges feladatunknak tekintettük és tekintjük ma is a minket választó Ügyfelek teljes körű kiszolgálását, az Opel márkanév öregbítését. Szalonunkban az Opel teljes magyarországi modellválasztéka megtalálható és megvásárolható, szervizünkben kiválóan képzett szakemberek végzik a gépkocsik teljes körű javítását. A vásárlói és szervizügyfelek visszajelzései, valamint az Opel központi értékelése alapján harmadik alkalommal nyertük el az Opel Minőségi Márkakereskedője kitüntető címet. Társaságunk megalakulása óta dinamikusan fejlődött, bővült, így célunkká vált, hogy a minél igényesebb és kényelmesebb kiszolgálás érdekében szélesítsük ellátási területünket. Ennek érdekében nyitottuk meg második szalonunkat 2003 május 5-én Budapesten, a X. kerület Gyömrői út 1. szám alatt. Bízunk abban, hogy rövidesen Önt is üdvözölhetjük az Opel Ivanits és Bárkány elégedett ügyfelei között.

E.C.S. Subaru Kft.

Kaposvár-Car Kft.

Cím:
7400, Kaposvár Pécsi u. 4.
fax:
82/526-253
telefon:
82/526-253
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk Somogy megye székhelyén, Kaposvárott működő hivatalos Renault márkakereskedés és szerviz.

For-Top Kft. Győr

Cím:
9028, Győr Kismegyeri út 2.
telefon:
96/436-410
fax:
96/436-410

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.