Értékelje a céget!
120 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

JKH Nagyker Kft.

Cím:
8600, Siófok Jegenyesor 1.
telefon:
84/314-314
fax:
84/314-314
Tevékenység rövid leírása:
A JKH Nagyker Kft. a hazai fémtömegcikk nagykereskedelem egyik meghatározó szereplője. A hazai barkácsáruházak és hipermarketek beszállítói körébe tartozik, de versenyképes árszínvonalának és széles termék szortimentjének köszönhetően, több mint 500 kiskereskedelmi egységet is kiszolgál, mindezt egy, az egész országot átfogó képviselői hálózat segítségével. Termék szortimentjébe tartoznak: a kötőelemek, vasalatok, aprócikkek, zárak, tárolók, kötelek-láncok, kert és öntözéstechnikai eszközök, munkavédelmi termékek.

Bőség Trade Kft.

Cím:
3516, Miskolc Pesti út 124.
fax:
46/555-329
telefon:
46/555-329
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1995 óta foglalkozik autóbuszalkatrészek értékesítésével. Vállaljuk raktárkészleten nem megtalálható, akár import alkatrészek beszerzését is.

Shommer-Rubin Kft.

Cím:
1139, Budapest Kartács u. 12
fax:
78-37-847
telefon:
78-37-847
Tevékenység rövid leírása:
A MUL-T-LOCK ? Ltd-t 1973-ban alapította két vállalkozó, az izraeli Yavne-ban. A vállalkozás alapja egy rendkívül különleges és forradalmian új zárszerkezet volt, melyet saját találmányként és fejlesztésként jegyeztek a cégalapítók.
A zár lényege, hogy mechanikusmegoldásokkal és különleges anyagok felhasználásával létrehoztak egy mags biztonsági fokozatú multi-lock rendszert, amely kódolható és mesterkulcs rendszerbe is foglalható. A fejlődés gyorsan megindult.


Új és új ötletek alapján először Izraelben lett ismert a ma már legendás erős ember embléma A termékek számának bővülésével ismert és elismert lett a MUL-T-LOCK ? termékek sokasága mely a legmagasabb biztonsági kategóríájú berendezéseket fémjelzi.
Ma már a világ 120 országában 20.000 szervízközpontban szerelik és több mint 100 millió vásárló nyugalmát és biztonságát garantálja

2003-ban a gyár két részre specializálódott és az autóbiztonságitermékeket a Rav-Bariach ? Vehicle Protection Ltd. (((MVP))) forgalmazza.

Zárszerviz gyorsszolgálat

Zártechnika Kft.

Cím:
1203, Budapest Helsinki út 26.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A cég 1997-ben alakult a CISA Biztonsági zárak magyarországi képviseletét látja el.Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Zárka Kft.

Cím:
1085, Budapest Teleki tér 6.
mobil:
30/9927-068
e-mail:
30/9927-068
Tevékenység rövid leírása:
1989-ben kezdtünk el bejárati biztonsági ajtókat gyártani egy körülbelül 50 nm nagyságú műhely területén, akkor még egyéni vállalkozás keretében. 1995-től, mint Zárka Bt, 2004. januártól pedig Zárka Kft néven folytatjuk tevékenységünket immár egy 1 hektáros területen fekvő 2200 nm-es csarnokban. Évente körülbelül 1000-1500 darab ajtót gyártunk (beltéri bejáratit egyaránt) és szerelünk be országszerte.

Gyártási technológiánk magába foglalja a fém- és a faipart, továbbá a bevonattechnikát is. Mindhárom iparág folyamatos fejlesztésének köszönhetően gyártjuk magas színvonalon mind fémből mind fából készült ajtókat egyaránt.

Az ajtók rendelkeznek az összes MABISZ minősítéssel a Z1-T minősítési fokozattól kezdve (teljes körű mechanikai védelem 3 perces áttörésgátlás) a Z15-T fokozatig (teljes körű mechanikai védelem 15 perces áttörésgátlás) bezárólag.

Átlövés gátló ajtóink szintén a MABISZ által minősítettek, M1 fokozattól az M5 fokozatig.

Nem utolsó sorban pedig az ÉMI által minősített tűz gátló ajtók gyártásával is bővült cégünk tevékenységi köre. Hanggátlás: 42 Db, hő gátlás K értéke: 1,88

Ezek az ajtók méretre készülnek, a megrendelők igényeit figyelembe véve.

A beltéri ajtó választékunkban is mindenki találhat számára megfelelőt, az egyszerűbb kiviteltől a különböző tömör fa ajtókig bezárólag. A CNC marástechnológiának köszönhetően széles körű marásmintánkból választhat borítást a bejárati, illetve a beltéri ajtókra egyaránt. Amennyiben a katalógusban nem talál Önnek megfelelőt, úgy saját elképzeléseit, marásmintáját is megvalósítjuk.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

VALIDÓ Bt.

Cím:
6060, Tiszakécske Kőrösi út 18
telefon:
76/442-083
e-mail:
76/442-083
Tevékenység rövid leírása:
Engedje meg, hogy vállalkozásunk internetes cégismertetőjében, néhány szóban tájékoztassam társaságunk tevékenységéről!
A VALIDO Kereskedelmi Bt. 2000. októbere óta van a piacon.
Tevékenységünk: Zárak, vasalatok, minőségi vágó és tisztítókorongok, hegesztéstechnikai termékek - eszközök, munkavédelmi felszerelések - eszközök, kéziszerszámok, speciális kötőelemek,forgalmazása.
Célunk: A felhasználók minél teljesebb körű kiszolgálása. Beszállítói hátterünk módot ad arra, hogy olyan széles választékot kínáljunk, ami lefedi az iparban használatos anyagfajtákat, anyagminőségeket, felületkezelési módokat. Rozsdamentes (A2) és saválló (A4) kötőelem, zár, vasalat, valamint vágó és tisztítókorong kínálatunk teljes körű!
Vállalkozásunk különleges, ASME, ANSI szabványnak megfelelő, valamint szabványon kívüli kötőelemek beszerzését is vállalja. A leszállított anyagok mellé kívánságra bármilyen fokozatú minőségi tanúsítványt csatolunk.
Üzletpolitikánk lényege: Maximálisan megfelelni a vevők elvárásainak, magas színvonalon szolgálni és szolgáltatni!

Köszönjük, hogy a fenti bemutatkozásunkat elolvasta, amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse át vállalkozásunk weboldalát.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.