Értékelje a céget!
7 találat 1

Deli-Vill Bt.

Cím:
2151, Fót Szabadság u. 15.
fax:
27/362-859
telefon:
27/362-859
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a villamosság területén tevékenykedik. A szerelésen és javításon kívül főleg elektromos szereléssel és létesítmények szabályozásával foglalkozunk.

Bettermann OBO Kft.

Cím:
2347, Bugyi Alsóráda u. 2.
fax:
29/349-100
telefon:
29/349-100
Tevékenység rövid leírása:
Villamosság, villanyszerelés a profilunk. Javítási és szerelési munkákon kívül karbantartást is végzünk.

Watt-Erősáramú Kft.

Cím:
7627, Pécs Pósa L. u. 15.
fax:
72/214-870
e-mail:
72/214-870
Tevékenység rövid leírása:
Az alapításnál a Kft. profilját együttesen meghatározta a múlt, a végzettség és a szerzett gyakorlat, valamint a meglévő kapcsolatok.

Az alapító dokumentum előkészítése során Futó Gerzson barátunk ambicionálása és önzetlen támogatása, az alapításba való bekapcsolódása, majd bölcs tanácsai segítettek. Sajnos Gerzson, már nincs közöttünk, elszólította a kegyetlen sors. Így nem nyugtázhatja az eddig megvalósult, és nem hiányolhatja a hiányzó elképzeléseit, álmait.

A pécsi Kft alapítás mikéntjében önzetlenül segítő kezet nyújtott a Techniq 2000 Kft vezetője, akivel kapcsolatunk, együttműködési szándékunk, azóta is kölcsönös és töretlen.

Nem volt egyszerű a Kft. nevének megválasztása. A populáris -Villany Ász-, a műszaki intellektuális tartalmú nevek keverékéből, végül ez utóbbi került túl-súlyba. A névben a WATT a fő működési területet jelzi, az ETA, az energia hatékonyság jele, fő tevékenységként az Energetikai Tanácsadó és Auditáló célt fogalmazta meg.

A Kft. működését, a környezeti adottságok és igények együttesen jelölték ki és erősítették meg, úgymint az erősáramú tervezés, szerelés és később a fogyasztói tanácsadás területein. A közvilágítás területén meglévő szakmai profil - a Tungschram Schréder Rt. vezetésének, köztük, Almási Sándor Úr személyes bizalmával és pozitív támogatásával ? sokéves együttműködés során alakult ki és vált súlyponti kérdéssé.

A Kft. a minimális alapító vagyon befizetésével alakult. A beindulás nehézségeivel szembesültünk, a befizetett induló tőke már fogytában volt, amikor végre, az első elvégzett munka elszámolására, így az első bevételre sor kerülhetett.

Bázisunk kezdetben esetleges volt. A Kft. első alkalmazottja, Hábián János tervező kollégánk volt, aki az indulás e nehéz időszakában csatlakozott hozzánk.

Majd őt követték Grosch Csaba és munkatársai, akik a Mecseki Szénbányáknál dolgozva szereztek gyakorlatot, majd a bánya bezárása miatt keresték helyüket és így találtunk egymásra.

Tevékenységi köreink fokozatosan finomodtak, az elvégzett feladatok színvonala emelkedett, a kezdeti próbálkozásokon keresztül, folyamatos tanulással vezetett az út a megbecsült vállalkozó minősítésig.

Alap filozófiánk változatlan:

Nem a munka bonyolultsága, hanem az elvégzett munka minősége a lényeges, amiben meg kell, hogy mutatkozzon mindig a mérnöki tudás és az elvárások ? idézhetjük a keszthelyi munkakezdés első hónapjainak tanulságát 1975-ből.

Délvill Kft.

Cím:
5650, Mezőberény V. kerület 109.
telefon:
(66) 532-950
e-mail:
(66) 532-950
Tevékenység rövid leírása:
Villamos hálózatok (0,4 kV, 10 kV, 20 kV, 35 kV) kivitelezése lég- és földkábellel, transzformátorállomások kivitelezése, közvilágítási rendszerek létesítése. Mérőhely-kialakítás, kis- és nagyfogyasztói csatlakozások kivitelezése, valamint ezek tervezése.

Referenciák: Békéscsaba, Gyár u., körforgalmi csomópont elektromos munkái, közvilágítás kiépítése
Gyula, Belváros, rekonstrukciós munkákhoz kapcsolódó kisfeszültségű hálózat átépítése, kiépítése
Orosháza, Tesco, villamosenergia-ellátás, közvilágítás kiépítése
Gyula, Kossuth tér, rehabilitáció, villamos hálózat építése, közvilágítás, díszvilágítás

Cégünk ISO: 9001:2000 minősítéssel rendelkezik.

Enermix Rt.

Cím:
2500, Esztergom Jókai Mór u. 8.
telefon:
33/401-273
fax:
33/401-273
Tevékenység rövid leírása:
Erősáramú, gyengeáramú hálózatok tervezésével, telepítésével, ezen kívül villamos hálózatok, létesítmények szabályozásával, javításával, karbantartásával foglalkozunk.

Mágnes Erővonal Kft.

Cím:
2625, Kóspallag Kisinóci u. 3.
fax:
27/385-547
telefon:
27/385-547
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a villamosság területén tevékenykedik. Ezen kívül villanyszereléssel, javítással, karbantartással, villamos hálózatok szabályozásával foglalkozunk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.