Értékelje a céget!
13 találat 1 | 2

Industry VEMA Kft.

Cím:
7600, Pécs Pellérdi u. 55.
telefon:
72/258-596
fax:
72/258-596
Tevékenység rövid leírása:
Vállalatunk 100 %-os olasz tulajdonú. A VEMA Kft. egyéni cégként kezdte meg működését 1993 ? ban. Kezdetben mérnöki-szakértői munkák képezték a fő tevékenységet. A társasági forma is változott, 1998. január 1-jétől Kft-vé alakult a cég. A vállalkozást a folyamatos fejlődés jellemzi. Nem célunk a hajszolt növekedés, ami veszélyeztethetné a tevékenység minőségét. Mi a nevünket adjuk a munkához.
A VEMA Kft a piacon az elektromos és elektronikus kábelgyártásra, elektromos részek összeszerelésére specializált vállalat van jelen. A társaság elektromechanikai területen jártas, különösképp felvonók, motorkerékpárok, autók elektromos kábelkötegeinek gyártására szakosodott. Ügyfeleink és a kor követelményeihez rugalmasan alkalmazkodva ? mint eddig, ezután is ? állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.
Termékeink, olyan vállalatokhoz jutnak el ( Valeo, Magneti Marelli, régebben: Otis, Ducati, Reda, Breda) , akik lehetővé teszik, hogy a cég a legmodernebb technológiai és termelési innovációkban folyamatosan és naprakészen jelen legyen. A VEMA Kft. a termelési ?részlegét? képviseli egy másik két olasz cégből álló csoportnak, amelyek már 50 éve jelen vannak a piacon. A csoport, fejlesztési lehetőségeivel foglalkoznak és döntenek a leghatékonyabbnak tartott stratégiákról ahhoz, hogy mindig a lehető legversenyképesebbek legyenek
A több mint 200 dolgozót foglalkoztató üzem, 5000 m2-en helyezkedik el korszerű automata gépekkel (vágás- blankolás- saruzás-ultrahangos forrasztás- mérés- ellenőrzés-csomagolás) Ve.Ma. Kft. az autóiparban alkalmazott elektromos kábelkötegek sorozat legyártására és értékesítésére specializálódott.
2003. novemberében a DNV (Det Norske Veritas) tanúsító cég az ISO/TS 16949: 2002 szabvány szerint minősítette a VE.MA. Kft-t.
Cégünket az ISO/TS 16949 szabvány elvárásainak megfelelően működtetjük és fejlesztjük. Céljaink meghatározásakor a vevői szempontokat vesszük alapul, a vevő észrevételét a fejlesztésben hasznosítjuk

MultiCom Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

Cím:
1033, Budapest Szőlőkert u. 4.
e-mail:
multicomkft@multicomkft.hu
telefon:
multicomkft@multicomkft.hu
Tevékenység rövid leírása:
A MultiCom Kft. önálló gazdasági szervezet, amelyet a volt BRG fejlesztőmérnökeinek és dolgozóinak egy csapata hozott
létre 1991 tavaszán.
Bár Cégünk relatíve még fiatal, de műszaki gárdája magas szintű műszaki tapasztalatokkal és szellemi felkészültséggel rendelkezik a rádiós hírközlés és egyéb elektronikus eszközök fejlesztése és gyártása területén, amelyre mintegy 40 év alatt
tett szert.
Cégünk számos, korszerű elemekből felépülő adó-vevő és egyéb biztonságtechnikai célra is alkalmazott vezérlő egységeket, szoftvereket fejlesztett ki, amelyekre joggal büszkék lehetünk, hiszen korszerűek és megfelelnek a kor követelményeinek.
Cégünk talán az egyetlen olyan hazai cég, amely hihetetlen széleskörű termékskála fejlesztését és gyártását vállalja fel a vezeték nélküli hírközlési és biztonságtechnikai piacon.

Bővebb információkért az elérhetőségeknél klikkeljen webcímünkre!

Digiton Műszaki Fejlesztő Kft.

Cím:
1148, Budapest Fogarasi út 5.
telefon:
383-8633
telefon:
383-8633
Tevékenység rövid leírása:
A Digiton Műszaki és Fejlesztő Kft. hangtechnikai berendezések és rendszerek fejlesztésére és gyártására szakosodott cég, amely kiemelten foglalkozik konferencia- és tolmácstechnikai berendezésekkel.

Hidraulika Szerviz

Cím:
4400, Nyíregyháza Rozsnyó utca 1.
telefon:
30/228-0800
telefon:
30/228-0800
Tevékenység rövid leírása:
Fő tevékenységünk: Hidraulikus elemek gyártása, felújítása, javítása, forgalmazása ,Hidraulikus tömlok és egyéb ipari tömlok gyártása.

Setech-Meta Hungaria Kft.

Cím:
1116, Budapest Fehérvári út 130.
telefon:
206-1881
e-mail:
206-1881
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993-ban alakult, mint Setech Hungária Betéti társaság. 1996 óta, mint Setech Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működünk.
A cég profilja: autó biztonságtechnikai berendezések importálása, forgalmazása.
Megalakulása óta eltelt közel másfél évtized alatt a gépjármű biztonságtechnika jelentős hazai szereplőjévé vált. Kezdetben hagyományos elektronikák, napjainkban mind professzionálisabb digitális rendszerű riasztók, valamint GPS alapú járműkövető eszközök telepítése során szerzett magas szintű tapasztalatokat.
Termékeink UNIOS "e" minősítéssel rendelkeznek és Mabisz által is elfogadottak. 2004- ben cégünk ISO minősítést szerzett.
A Setech Hungária 14 városban rendelkezik megyei szintű képviselettel. Értékesítési hálózatunk, illetve termékeink több éve elismert és hatékonyan használt megjelenési formája az internetes honlapunk { www.setech.hu}.
Magas szintű műszaki szolgáltatással és folyamatos szakmai továbbképzésekkel állunk partnereink rendelkezésére.
A gépjárművédelmi rendszerek piacán a technikai változások követésével, szakmai felkészültségünkkel az elsők között vagyunk.
2004 márciusában megalakult a Setech Hungária Kft. társcége a Setech Meta Románia srl., melynek székhelye Kolozsvár.

Seres Gépipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
7570, Barcs Mező u. 0523/5 hrsz.
telefon:
82/461-777
telefon:
82/461-777
Tevékenység rövid leírása:
A piaci igényeknek és lehetőségeknek megfelelően először kereskedelemmel, javítással, alkatrészgyártással foglalkoztunk, majd a korábban szerzett tapasztalatokat felhasználva kommunális gépgyártásba kezdtünk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.