Értékelje a céget!
33 találat 1 | 2 | 3 | 4

STAMPOK Kivitelező, Informatikai és Biztonságtechnikai Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az információ és vagyonvédlemi kérdések széles skálájával foglalkozik, és minden területen magas színvonalú megoldások biztosítására törekszik. Tevékenységi körünk felöleli
Helyzet-felmérést, hiányosságok feltárását, kockázat elemzést. Szükséges védelmi intézkedések tervezését.Kivitelezést
Adatvédelem. Saját fejlesztésünk az AlfaProt adatvédelmi rendszer, mely a számítástechnikai rendszerek professzionális védelmi eszköze hálózatos környezetben. A felhasználó azonosítás aktív chip-kártyás megoldása korszeru, magas biztonsági igényeket kielégíto módon támogatja az adathitelesítési és rejtjelzési funkciókat, melyeket a felhasználók csoportos munkavégzésben is rugalmasan alkalmazhatnak. Az adathitelesítés ISO\IEC ajánlás szerinti digitális aláírással, illetve a rejtjelzés hardver eszközzel való megoldása egyesíti a magas biztonsági követelmények teljesítését a kényelmes alkalmazás lehetoségével.
Számítógépközpontok zavarvédelme
A számítógépek és számítógép-hálózatok adat- és információvédelme komplex feladat. Cégünk a szoftvervédelem mellett speciális tevékenységi területként hardver információ-védelmet is biztosít. Elvégezzük az erosáramú hálózat, a telefonvonalak, a becsatlakozó adathálózati kábelek és egyéb vezetékrendszerek zavarvizsgálatát, analizáljuk a külsoés az épületen belüli sugárzást, felderítjük a számítógépek által generált jeleket, vizsgáljuk a rádiófrekvenciás teret és ellenorizzük a számítógépek által generált elektromágneses sugárzás információtartalmát. A számítógépterem árnyékolása (csillapítás, zavarérzékenység-vizsgálat, az árnyékolás folytonossági hibáinak felderítése, a frekvencialyukak meghatározása) speciális technikát és felkészülést igényel. A kimagasló szakmai képzettséggel bíró team és a korszeru eszközök biztosítékát adják, hogy a nem megfelelo rádiófrekvenciás árnyékolásból származó veszélyforrások - lehallgathatóság, a kívülrol megzavarható adatbázis és a rendszer károsodása légköri zavarok, villámlás következtében - nem fenyegetik ügyfeleinket.
A már meglévo központokban felmérjük a rendszer állapotát: a bejárás, a muszeres mérések, a sugárzott térvizsgálat, a rádiófrekvencia-analízis alapján javaslatot készítünk a számítógépközpont zavarvédelmére, új beruházások esetében pedig megtervezzük a komplex elektromos és az árnyékolástechnika rendszert, továbbá vállaljuk a kivitelezést, ami során megvalósításra kerül az oldalfalak RF árnyékolása, üvegfelületek RF fóliázása, árnyékoló álmennyezet, antisztatikus álpadló, megfelelo világítótestek beépítése, hálózati zavarszurés, túlfeszültség-védelem, földelési rendszer, klímaberendezés kiépítése, biztonsági bejárati ajtó, szükség esetén mikrofonos átbeszélovel vagy intelligens belépteto rendszerrel, tuzjelzo,- és vagyonvédelmi rendszer, (rádiós, vagy vezetéken továbbított jelzés-átvitel), adattároló széf, vagy szoba kialakítása. A tervezési fázisban, valamint a központ beüzemelése elött muszeres mérésekkel ellenorizzük a szükséges és a kiépítés során megvalósult csillapítási értékeket a védelmi egységek tökéletes összhangjának érdekében.
Szakértoi tevékenység, biztonságtechnikai felmérés
A bankok részére szakértoi tevékenységet végzünk, amely tartalmazza a teljes bankbiztonsági átvilágítást, tervezést, know-how-t, mérnöki managementet. Szakértoi tevékenységünk kiterjed a mechanikai- és elektronikai védelemre, a tuz- és munkavédelemre. Nemzetközi kitekintést is nyújtunk ügyfeleinknek, azaz összehasonlító elemzést készítünk a bankokban tapasztalt biztonsági készültségi fok és a nemzetközi gyakorlat normáinak viszonyáról. A vizsgálatokról végül átfogó szakértoi jelentést adunk, amely tartalmazza a kapott eredményeket, a teljes rizikóanalízist, a rendszervázlatokat és javaslatokat biztonsági kérdésekben. Új szolgáltatásunk, a meglévo mechanikai értéktárak felmérése és feljavításukra javaslatok kidolgozása. Ez egyben költségcsökkento tényezo is a felhasználók számára.
Videó megfigyelo-, archiváló-, belépteto-, behatolásjelzoés tuzjelzo rendszerek
Terméklistánk felöleli a kameráktól és monitoroktól, valamint ezek tartozékaitól kezdve, a rádiós átviteli eszközökön és videó mátrixokon keresztül a korszeru képátviteli rendszerekig a teljes spektrumot. Sokéves gyakorlattal rendelkezünk e rendszerek tervezésében és kivitelezésében. Hazai raktárkészletünk lehetové teszi, hogy megrendeloink igényeit gyorsan, magas színvonalon elégíthessük ki.
Tervezünk és gyártunk intelligens felügyeleti rendszert, diszpécserközpontot, valamint az adott feladatra optimalizált és legmagasabb technikai színvonalat képviselo biztonságtechnikai hálózatokat. A komplex rendszerek tervezésén túl a felhasználók és viszonteladók részére videótechnikai berendezéseket is forgalmazunk. Vállaljuk bel- és kültéri védelmi, behatolásjelzo, beléptetoés személyköveto rendszerek kiépítését, a teljes vertikumra kiterjedo biztonsági vizsgálatot, védelmi javaslatok kidolgozását és komplex kivitelezését, amely kiterjed az elektronikus és mechanikai védelemre, valamint a hozzá kapcsolódó információs rendszerre.
Mechanikai védelem
Forgalmazunk páncélszekrényeket, páncélajtókat, lövedék- és betörésbiztos üvegeket, páncélautókat. E biztonságtechnikai berendezések kiváló minoségük következtében széles köru érdeklodésre találtak a hazai szállodák és bankok körében.
Páncélszekrények felújítása, karbantartása, biztonsági fóliák, rácsok, biztonsági ajtók szerelése.
Diszpécser szolgálat
Irodaházak, cégek központjaiban diszpécser szolgálatot adunk. A szolgálat az üzemeltetési tevékenységet igény szerinti formaruhában, kulturáltan látja el. Muködésének hatékonyságát saját telepítésu technikai eszközökkel (videó megfigyelo, és/vagy elektronikus vagyonvédelmi jelzo rendszerek) fokozzuk.

FBC Hungary Kft.

Cím:
7634, Pécs Pelikán dülő 13.
fax:
20/9929-5677
telefon:
20/9929-5677

Sztár Testőr Kft.

Cím:
1133, Budapest Pannónia u. 100.
telefon:
30/483-6884
telefon:
30/483-6884
Tevékenység rövid leírása:
Mi nyugodt, kiegyensúlyozott, holnap is megfelelő színvonalú, korrekt üzleti kapcsolatot kínálunk Önnek. Cégünk aktív-védelmi szolgáltatásaivel segítünk, hogy tevékenysége hátterének problémáit végre elfelejtse és ezáltal idejét, figyelmét kizárólag a sikeres üzletmenetre fordíthassa.

Aviglob Security Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1989 óta foglalkozik biztonságtechnikával. Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítésével kezdtük tevékenységünket, de később megkezdtük ezek forgalmazását is. Tevékenységi körünkbe tartozik lakás- és autóriasztók, beléptető és videós megfigyelőrendszerek értékesítése és telepítése. Ügyfeleink érdekében 24 órás ügyeleti rendszert működtetünk, így az általunk telepített vagyonvédelmi rendszerekre néhány órán belüli hibaelhárítást tudunk biztosítani.

SATRAX ELEKTRONIC Kft.

Cím:
4024, Debrecen Vígkedvű Mihály u. 41.
fax:
52/368-480
telefon:
52/368-480
Tevékenység rövid leírása:
A SATRAX ELEKTRONIC Kft. 1993. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, mint telekommunikációs szolgáltató és kereskedelmi cég. A SATRAX ELEKTRONIC Kf.-t az 1983-ban alakult ELEKTRONIC Gmk (jelenleg ELEKTRONIC Kft.) híradástechnikai szerviz tagjai alapították. Részben a Gmk addigi tevékenységét, piacait vette át, valamint újabb kereskedelmi tevékenységeket és szolgáltatásokat beindítva kezdte meg működését.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.