Értékelje a céget!
125 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Magyar Befektetési és Vagyonkezelő Rt.

Herto Tanácsadó Bt.

Cím:
9028, Győr Szabadi u. 13/c. II/5.
telefon:
96/411-804
telefon:
96/411-804
Kulcsszavak:
adatbázis befektetési tanácsadás befektetési útmutató belföldi pályázat EU-pályázat elkészítés európai pályázat európai uniós pályázat európai uniós pályázat fordítása fejlesztési projekt fejlesztési projekt tervezése forrás-koordináció gazdaságfejlesztés gazdaságfejlesztési projekt gazdasági tanácsadás hatásvizsgálat hazai pályázat informatika informatikai pályázat készítése kistérségfejlesztés kistérségi gazdaságfejlesztés kistérségi pályázat készítése kistérségi stratégia kistérségi terv környezeti hatásvizsgálat környezetvédelmi pályázat környezetvédelmi pályázat készítése közbeszerzési pályázat készítése kulturális pályázati tanácsadás nemzetközi pályázat önkormányzati pályázat készítése pályázat kidolgozása pályázat-összeállítás pályázatbonyolítás pályázatfelkutatás pályázatfigyelés pályázati anyag összeállítása pályázati dokumentáció összeállítása pályázati munka elkészítése pályázati szaktanácsadás pályázati tanácsadás pályázatírás pályázatkészítés pályázatkidolgozás pályázatmenedzsment pályázatszerkesztés pályázatügyintézés pályázatválasztási tanácsadás pénzügy pénzügyi befektetési tanácsadás pénzügyi pályázat pénzügyi reorganizáció pénzügyi tanácsadás pénzügyi tanácsadás vállalkozás részére privatizációs szaktanácsadás privatizációs tanácsadás projektelőkészítés reorganizáció reorganizációs tanácsadás segítség pályázati anyag elkészítéséhez tanácsadás tanulmánykészítés településfejlesztési projekt területfejlesztés területfejlesztés-tervezés területfejlesztési projekt uniós pályázat uniós pályázati tanácsadás uniós pályázatkészítés üzleti szolgáltatás üzletviteli tanácsadás vagyonkezelés vagyonkezelés és -tanácsadás vállalkozási tanácsadás

EVAT ZRt.

Cím:
3300, Eger Zalár József u. 1-3.
e-mail:
evatzrt@evatzrt.hu
fax:
evatzrt@evatzrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az EVAT Zrt. jogelődje az Egri Ingatlankezelő-Közvetítő és Lakásberuházó Vállalat, melyet Eger Város Tanácsa 1971. júliusában alapított. A vállalat feladata az állami tulajdonba került lakások bérlőivel a szerződések megkötése, a szerződési kötelezettségek teljesítésének vizsgálata, ill. a szükséges felújítások, karbantartások elvégzése volt. Az egri távfűtés története 1972-ben kezdődött egy ún. termokonténer üzembe helyezésével. Eger Város Tanácsa 1973-ban bízta meg az IKLV-t az épülő távhőrendszerrel kapcsolatos feladatok ellátásával.

A rendszerváltás során a bérlakások önkormányzati tulajdonba kerültek, később megkezdődött ezen lakások értékesítése, az ezeket kezelő vállalatok pedig átalakultak mai formátumú gazdasági társaságokká. A 80-20% arányban önkormányzati-kisrészvényesi tulajdonú Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Részvénytársaság 1991. augusztus 1-jén alakult meg.

Az Rt. az önkormányzat lakásgazdálkodásában, valamint szociálpolitikai kérdések megoldásában egyaránt jelentős szerepet töltött be. Ingatlan vonalon részt vállalt kezelés, karbantartás, felújítás terén, de meghatározó volt a lakáspiac alakításában és a műemlékek megmentésében, hasznosításában is. Vállalkozások részére területeket keresett és biztosított, ingatlanokat adott bérbe és adásvételt bonyolított. Szolgáltatások széles választékát nyújtotta, elsősorban a lakosságnak: fűtés, hibaelhárítás, díjbeszedés, takarítás, jogi-pénzügyi és adótanácsadás.

2001-ben az Rt. tulajdonosai döntöttek a szétválásról, a kisrészvényesek önálló, döntően házkezeléssel foglalkozó Kft.-t alapítottak. Kiválásukkal 2001. november 26-án létrejött a 100%-ban önkormányzati tulajdonú Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Részvénytársaság, melynek fő profilja a távhőszolgáltatás, valamint a vagyongazdálkodás és üzemeltetés.

Társaságunk 2003 márciusában megnyitotta kapuit az ún. Történeti Tárháznak, ahol állandó kiállításként egy csodálatos fegyvergyűjtemény kapott helyet. Szintén ebben az évben kezdődött el a mára már megnyílt Kopcsik Marcipánia és Harangöntő-Ház felújítása. Ezen kezdeményezésekkel cégünk komoly szerepet vállal Eger város idegenforgalmi és kulturális életében.

2004. márciusától cégünk látja el Eger városában a fizető parkolók, a piaccsarnok és a Szépasszony-völgy területének üzemeltetési feladatait is, valamint a rágcsálómentesítést. Cégünk a 2004-es évtől kezdve könyvviteli és bérszámfejtési tevékenységet végez más önkormányzati cégek számára is. Önkormányzati döntés szerint 2004 év végétől az Rt. ún. "törzsházas" formában irányítja a korábban önkormányzati felügyeletű gazdasági társaságokat. 2006 márciusától az Egri Városfejlesztő, Beruházó és Szolgáltató Kft. beolvadásával az egri Tűzoltó Múzeum is társaságunkhoz került.

Cégünk büszke arra, hogy sikerült olyan arculatot kialakítania, amelyet ügyfeleink és partnereink egyaránt, elfogadtak és rövid id. alatt ismerté váltak. Következetesen használjuk logónkat, színeinket (zöld-fehér-kék), zászlóinkat (asztali, kültéri), levélpapírunkat, jelképünket, valamint kialakítottuk internetes oldalunkat is.

Az Rt. dolgozói 21. századi körülmények között végzik munkájukat, kényelmes irodabútorok, kiváló megvilágítás és korszerű technikai feltételek jellemzik az irodahelyiségeket. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy a Hewitt-Figyelő felmérésén sikerült elnyernünk a "Legjobb munkahely 2005." címet a kis- és középvállalatok kategóriában

Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt.

Cím:
1133, Budapest Pozsonyi u. 56.
telefon:
237-4400
telefon:
237-4400
Tevékenység rövid leírása:
Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelô Rt. (ÁPV Rt.) a magyar állam vállalkozói vagyonának elsô számú gazdája. Feladata a törvényben meghatározott vagyoni kör felelôs, piaci alapú kezelése, értékesítése, illetve a korábbi privatizációs ügyletekkel kapcsolatos elszámolási és ellenôrzési feladatok végrehajtása.

JPA-Contax Kft.

Cím:
1068, Budapest Dózsa György út 94.
telefon:
472-1147
telefon:
472-1147

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata

Mátraholding Zrt.

Oroszlányi Szolgáltató Zrt.

Cím:
2840, Oroszlány Bánki Donát út 2.
fax:
34/360-270
telefon:
34/360-270
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk elsősorban távhő-, illetve használati melegvíz szolgáltatással foglalkozik, továbbá az OSz Zrt. üzemelteti a város szennyvíztisztító telepét, illetve a városi csatornarendszert.
Vagyongazdálkodási üzletágunk foglalkozik az önkormányzati bérlakások kezelésével, a városi sportlétesítmények üzemeltetésével, illetve az Ipari Park ügyeinek intézésével is. Vállalkozási tevékenységek keretében ingatlanfejlesztéssel és értékesítéssel, valamint egyéb építőipari tevékenységekkel is foglalkozunk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.