Értékelje a céget!
10 találat 1

Valeriana Gyógyszertár

Cím:
1139, Budapest Váci út 87.( Frangepán u. sarok)
telefon:
320-8605
fax:
320-8605

GHH Kft.

Cím:
2600, Vác Sirály u. 1.
fax:
27/332-691
telefon:
27/332-691

PROMT MARKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1135, Budapest Zsinór utca 29/A.
telefon:
1/340-8545
fax:
1/340-8545
Tevékenység rövid leírása:
Alapítás éve: 1990. Cégjegyzékszám: 0109685120. Import: Európa. Foglalkoztatottak: 5 fő.


Céljaink megvalósítása érdekében kialakítottuk minőségpolitikai irányelveinket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és potenciális partnereink igényét maradéktalanul kielégítsük.
A minőségpolitikai irányelveket úgy alakítottuk ki, hogy azok a partnereinkkel való hosszútávú kapcsolat alapját képezzék és annak meghatározó elemei legyenek. A partnerekkel való kapcsolat egyaránt érinti vevőinket és beszállítóinkat is. Minőségpolitikánk fontos eleme, hogy cégünk valamennyi munkatársa azonosulni tudjon és azonosuljon a minőségpolitikai követelményekkel, elvárásokkal és azok tartalmával - és nem utolsósorban tevékenységük során azokat maradéktalanul alkalmazza is.

A minőségpolitika tartalma:
- megbízhatóság, gyorsaság
- kiszámíthatóság
- garancia
- minőség és a minőség iránti elkötelezettség
- megújulás iránti elkötelezettség

Feladatunk a magyar egészségügyi alapellátás igényeinek magas színvonalú kielégítése egyre bővülő termék- struktúrával.
Az irányelvekben kifejtettek kell, hogy biztosítsák cégünk számára gazdasági eredményeink tartós javulását, erőforrásaink javítását, piaci pozíciónk erősítését. Ennek eredménye lehet, hogy a piacon elismert és minőséget nyújtó cégként ismerjék el a PROMT MARKET KFT.-t. Cégünk ezért fontosnak tartja az ISO szabványai követelményeinek tanúsítását és megtartását. Céljaink között szerepel a minőségbiztosítás rendszerének folyamatos javítása. A hatékonyság érdekében cégünk megköveteli, hogy minden munkatársa személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a társaság sikeréhez, elismertségéhez.

Hartmann-Rico Hungária Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Paul Hartmann u. 8
fax:
23-530-905
telefon:
23-530-905
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a legszélesebb termékkínálatot nyújtja Magyarországon az egészségügy és a higiénia területén. További felvilágosításért kattintson weboldalunkra!

Ezüst Kigyó Patika Bt.

Cím:
1053, Budapest Kossuth L.u.2/a.
telefon:
Tel.: 1/287-8902,\x0D\x0AFax: 1/318-5679
:
Tel.: 1/287-8902,\x0D\x0AFax: 1/318-5679
Tevékenység rövid leírása:
Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok széles választékával várjuk!

Ajánlatunk:

-Gyógyászati segédeszköz
-Gyógyhatású készítmény
-Gyógyszer
-Gyógykozmetikum
-Kötszer
-Homeopátia
-Száj- és fogápolási termékek
-Vérnyomásmérő készülékek

Nyitva tartás
H-P:8-20
Szo:8-14

REC Magánorvosi Rendelő

Cím:
1032, Budapest Bécsi ut 181/d fsz/2
telefon:
240-5688
e-mail:
240-5688
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországon a férfiak közel ötven százaléka, a nőknek pedig több mint ötven százaléka valamilyen szív és érrendszeri betegségben hal meg, míg a daganatos betegségek kb. huszonöt százalékban felelősek az összes halálozásért. A magyar lakosság életkilátásai közel tíz évvel rövidebbek az európai átlagnál.

Míg a rákos halálozás megelőzésére vannak szűrőprogramok, az infarktus és agyvérzés tekintetében az általános rizikófaktorok csökkentésén alapuló megelőzés nem igazán hatékony. Ennek oka az, hogy az általánosan elfogadott rizikófaktorok, mint a magas koleszterinszint, magas vérnyomás, dohányzás, elhízás, cukorbetegség, illetve veseelégtelenség ugyan statisztikailag valóban növelik az infarktus vagy agyvérzés előfordulását, ugyanakkor ezek a kórképek sokszor panasz és tünetmentes, látszólag egészséges emberek halálát is okozzák. Az esetek nagy részének háttérében az érelmeszesedés áll, ami sokáig nem produkál tüneteket. Sok esetben az első tünet egyben az utolsó is. Ez a tény táplálhatja azt a hamis nézetet, hogy ezek ellen nem lehet semmit tenni.

Az elmúlt évtized kutatásai új ismeretekkel szolgáltak az érelmeszesedés kiváltó okairól és folyamatáról. Az un. Arterial stiffness - érfali merevség- más tényezőknél pontosabban és már korai, tünetmentes fázisában is jelzi az érelmeszesedés jelenlétét. A folyamat ilyenkor még megállítható, visszafordítható, előrehaladottabb fázisnál pedig a fatális események megelőzésére hatékony módszerek állnak rendelkezésre.

Rendelőnkben egy világszabadalommal rendelkező új magyar készülékkel, az Arteriográffal végezzük el az érfali merevség vizsgálatát. A vizsgálat egy rutin vérnyomásméréshez hasonlítható, gyors és fájdalommentes. Kardiológus szakorvosaink a mérés eredményétől függően tanácsadással, terápiás javaslattal vagy további célzott kardiológiai vizsgálatokkal segítenek a páciensek egészségének megőrzésében.

A szűrésen való részvétel és a javasolt terápia követése sokunk számára elkerülhetővé teheti a végzetes kimenetelű szív és keringési eseményeket és hozzájárulhat a hosszabb, egészségben töltött minőségi élethez. Célunk az, hogy minél több emberrel ismertessük meg ezeket a tényeket és minél többen érezzék magukat felelősnek saját és családjuk egészségéért.

Az Ön aktív együttműködésére is számítunk!

Intermed-Plusz Kft.

Cím:
2900, Komárom Mártírok út 11.
telefon:
34/305-746
fax:
34/305-746

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.