Értékelje a céget!
25 találat 1 | 2 | 3

Megawatt 1 Kft.

Cím:
1142, Budapest Tengerszem u. 76
telefon:
419-4919
telefon:
419-4919
Tevékenység rövid leírása:
Lakás és ipari villanyszerelési anyagok teljes választékával várjuk vevőinket mindkét üzletünkben. Szentendrei úti üzletünk PRODAX MÁRKABOLT. Adott vásárolt mennyiség esetén Budapest területén ingyenesen kiszállítjuk az árut. Áramszolgáltatók részére a Francia SICAME csoport kis- és középfeszültségű FAM és egyéb csatlakozóit ajánljuk versenyképes áron.

Gelencsér-Gáz Kereskedelmi Szolgáltató Kft.

Cím:
8300, Tapolca Móricz Zsigmond út 56.
telefon:
87/411-550
telefon:
87/411-550
Tevékenység rövid leírása:
Gázipari szerelvények gyártása.
1984 júniusában magánvállalkozóként kezdtük a vállalkozást. Fő tevékenységi körünk épületgépészeti tervezés és kivitelezés, ami magába foglalta a víz-gáz-központifűtés tervezését és kivitelezését. Az első időszakban csak mellékfoglalkozásként, 1986-tól fővállalkozásban végeztük a tevékenységünket 2 illetve 3 fővel.

A vállalkozásunkat kibővítettük gázipari szerelvények, berendezések kereskedésével, 1993-tól pedig már gázelosztó hálózatok építésével is foglalkoztunk. 1995 tavaszán változás következett be a vállalkozásban. Saját gyártású új termékeket fejlesztettünk ki, amelyek gyártását alvállalkozókkal készíttettük el.

Mivel kapacitásunk nem volt a gyártásra, ezért csak a termékek menedzselésével, piackutatásával valamint a termékek gyártásának szervezésével és értékesítésével foglalkoztunk meglévő tevékenységünk mellett. Ezen termékek gázipari védőszekrények, amely forgalmazását és fejlesztését végeztük a továbbiakban is. A vállalkozás olyan sikeres volt, hogy 1997-ben családi vállalkozás formájában alapítottunk egy Kft-t, amely a már felsorolt termékek további fejlesztését, gyártását és értékesítését vállalta fel. Építettünk egy telephelyet műanyagfeldolgozásra, lakatos munkákra és itt már foglalkoztattunk alkalmazottakat is.

Az idő folyamán a gyártás vállalkozása olyan sikeres lett, hogy a szerelést és tervezést megszüntettük és kizárólag a termékek gyártását és fejlesztését tűztük ki célul. Ezzel olyan eredményeket értünk el, hogy csökkenteni tudtuk a termékek árát, mivel alvállalkozóinkat folyamatosan leépítettük és a vállalkozásunkat bővítettük.

2000-ben egy forgácsolóműhelyt alakítottunk ki és hogy termékeink piacképesebbek legyenek, olyan termékfejlesztésbe fogtunk, amelyek végülis szabadalom formájában valósultak meg. Ezek a termékek gázipari berendezések, csatlakozó idomok. Ezekkel a termékekkel, külföldi import termékeket tudtunk kiváltani hazai gyártásban és forgalmazásban. E termékek gyártásával a piaci sikereink láttán komoly gépi berende-zések fejlesztését vállaltuk fel. Ezek egy része már számítógép vezérlésű. 2001-ben Széchenyi-terv pályázat keretében pályáztunk még további automata CNC esztergagép vásárlására, amely pályázat elbírálása sikeres volt és 2002. augusztusában a gépet üzembehelyeztük, a gyártás a gépen megindult.

A vállalat székhelye Tapolcán van, a telephely külön a székhelytől mintegy 500 m-re helyezkedik el.

A gyártott termékek gázszabályzó- és mérőállomások, PE-acél és réz csatlakozók, központifűtés osztó-gyüjtő szekrények és vasszerkezeti termékek.

Poly-Mix Kft. - Budapest

Cím:
1043, Budapest Munkásotthon u. 14-16.
telefon:
1 370-2640
:
1 370-2640
Tevékenység rövid leírása:
A Kft. fő profilja az épületgépészet.

BDI - Göncz Csapágy Kft.

Cím:
9400, Sopron Ady E. u. 85.
telefon:
06-99/337-042
fax:
06-99/337-042
Tevékenység rövid leírása:
.A vállalkozás 1991-ben Sopronban egy városszéli garázsból indult útjára. Ügyvezető igazgató Vagdalt Lajos. A hiánypótló vállalkozás jelentősége az alapításkor igen komoly volt, hiszen a környéken ilyen jellegű, hasonló profilú szolgáltatás még nem működött. Ehhez járult az üzleti mozgékonyság, mely rövid időn belül meghozta eredményét.
A BDI-Göncz Csapágy Kft. csapágyak forgalmazásával kezdte tevékenységét, majd az egyéb gépalkatrészek, műszaki gumiáruk, ipari szerelvények áruskálájával egészítette azt ki. Ma már kötőelemek, hegesztőelektródák, teramid rudak, pneumatika elemek, ipari láncok, LOCTITE és NICRO termékek, speciális légtechnikai eszközök valamint INA termékek, GATES ékszíjak és hidraulika csövek egészítik ki az eredeti palettát.Cégünk törekvése, hogy maximális szállítási biztonsággal és stabil árakkal tudja kiszolgálni a vevőket, ezért közvetlen import tevékenységet is folytatunk osztrák, német, szlovák és román viszonylatban. Stratégiánk, hogy a szomszédos országokban gyártott termékeket közvetlenül szerezzük be, így garantálható a legkedvezőbb ár és a rövid szállítási határidő. A BDI-Göncz Csapágy Kft. törekvése ? a látszat ellenére ? az, hogy a felhasználónak minél kevesebb csapágyat kelljen megvásárolnia, de az olyan minőségű legyen, hogy minél magasabb élettartamot érjen meg, hisz csak így biztosítható a gazdaságos üzemelés. Tatabányai székhellyel létrehoztuk a Műszaki Tanácsadó Szolgálatot, ahol egy magasan kvalifikált, többdiplomás műszaki mérnök áll a Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére. A felhasználó érdekét szolgálja az a folyamatosan fenntartott, az ország egyik legnagyobb saját tulajdonú, tudatosan tervezett raktárkészlet, mely lehetővé teszi a megismert igények azonnali kielégítést. Vásárlóink magas szintű kiszolgálásának és megrendeléseik biztonságának (minőség, határidő) érdekében 1998. évben megszereztük az ISO 9001:2000 minőségtanúsítványt.
csapágyak, lineáris egységek, mechanikus-, elektromos-, hidraulikus-, és pneumatikus erőátviteli elemek, ipari védőcsövek és szerelvények, anyagmozgatási termékek és rendszerek, PLC-k, valamint érzékelők és mérőeszközök hivatalos forgalmazója

Poly-Mix Kft. - Göd

Cím:
2132, Göd Rákóczi u. 103.
telefon:
27/532-025
fax:
27/532-025
Tevékenység rövid leírása:
A Poly-Mix Kft. 1990-ben alakult.A Kft. fő profilja az épületgépészet. Ezen belül tevékenységi körünk magában foglalja a gyártást, a kis-, és nagykereskedelmi áruforgalmazást, valamint vállalunk teljes körű épületgépészeti tervezést és kivitelezést is. A cég fejlődésének köszönhetően létrehoztunk és működtetünk egy saját tulajdonban lévő Internetes és reklámgrafikai stúdiót. Ennek segítségével biztosítani tudjuk önálló és egyedi Internetes és írott médiákon keresztül történő folyamatos elérhetőségünket és megjelenésünket, valamint partnereink irányába is vállaljuk ilyen jellegű szolgáltatások végzését.

Poly-Mix Kft. - Vác

Cím:
2600, Vác Csatamező u. 4.
fax:
27/502-785
telefon:
27/502-785

CS & CS Ipari és Kereskedelmi Bt.

Cím:
3700, Kazincbarcika Bercsényi u. 15.
fax:
48/311-926
telefon:
48/311-926
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a műanyagipar területén tevékenykedik.

Elektro Farkasrét

Cím:
1121, Budapest Érdi utca 9
telefon:
2492-983
:
2492-983
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk villamosipari berendezések kereskedelmével foglalkozik.

ElektroPohl Kereskedelmi és Reklám Kft.

Cím:
1112, Budapest Péterhegyi lejtő 2.
fax:
228-1680
telefon:
228-1680

Vici Bt.

Cím:
1116, Budapest Fehérvári út 120.
telefon:
230-8457
fax:
230-8457
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1995-ben alakult, a villanyszerelés területén teljeskörűen állunk ügyfeleink szolgálatára, akár megrendelésre is szállítunk, beszerezzük a szükséges anyagokat.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.