Értékelje a céget!
86 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Travel Team Utazási és Szolgáltató Kft.

Cím:
8600, Siófok Fő utca 41.
telefon:
84/510-026
telefon:
84/510-026
Tevékenység rövid leírása:
1993 óta működő utazási iroda, amely jelentős forgalmat bonyolít a Balaton déli partján. Irodánk tagja a MUISZ-nak (Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége), valamint irodavezetőnk elnöke a Somogy Megyei Utazási Irodák Szövetségének.

Makrovilág Utazási Iroda

Cím:
1091, Budapest Üllői út 7.
telefon:
452-0264
fax:
452-0264
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenységi filozófiája: "Bízza magát a megbízhatóra!" Központunk a Makrovilág Udvarház, ahol minden együtt van: étterem, szálloda, buszbérlés, könyvkiadó és utazási iroda. A több mint 15 éves Makrovilág várja Önt: mert Pest megér egy estet, de a Makrovilággal akár egy hetet is. És a nagyvilág pedig nélkülünk nem kerek!

OTP Travel Kft.

Cím:
1051, Budapest Nádor utca 21. II. emelet
fax:
1/354-7330
telefon:
1/354-7330
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09060469. Alapítás/Átalakulás: 1984/1995. Tanúsítás: ISO 9002:1994. Foglalkoztatottak: 70 fő. Tagság: Joint Venture Szövetség, ASTA, PATA, Idegenforgalmi és Vendéglátó Kamara, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Austria Club, IATA, USTOA. Referenciák: Magyar Országgyűlési Hivatal, EGIS Gyógyszergyár, CIB Bank, Minisztériumok (Körny. Szoc. Külügy.), Oktatási Hivatal, Miniszterelnöki Hivatal.


Tevékenység: Üzleti és turisztikai utazás egyéneknek, csoportoknak; kongresszusok szervezése; gyógyüdültetés, transzferek, városnézés; idegenvezetők és tolmácsok biztosítása, repülő- és vasúti jegyek értékesítése; valuta értékesítése vállalatok részére; utazások részletfizetésre is; vállalati utak intézése; vízum ügyintézés.
Az OTP Travel Kft. az egyik vezető utazási iroda a magyar idegenforgalomban. A Társaság 1984-ben alakult, mint az első osztrák-magyar vegyes tulajdonú utazási iroda, OTP-Penta Tours Kft. néven, mely 1995-ben 100 százalékos magyar tulajdonba került. Az alapító tulajdonos Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt., az ország egyik legtekintélyesebb bankja, valamint az OTP Garancia Biztosító Zrt. nyújtják ma a megbízható tulajdonosi hátteret az OTP Travel Kft. számára. Az OTP Travel partnereinek teljes biztonságát szolgálja az utazási iroda magas egyéni bankgaranciája is.

Az OTP Travel profilja

Az utazási iroda működését az alakulástól kezdve a megbízhatóság és a dinamikus fejlődés jellemzi. Az OTP Travel évek óta állandó megrendelői között tudhatja az ország legnagyobb pénzintézeteit, minisztériumokat, magyar és vegyes tulajdonú vállalatokat. Ennek köszönhető, hogy az utazási iroda repülőjegy-üzletága a mintegy 200 bejegyzett IATA engedéllyel rendelkező iroda között évek óta vezető helyet foglal el.

Az OTP Travel ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az OTP Travel 5 budapesti és 9 vidéki irodájában nyújt teljes körű idegenforgalmi szolgáltatásokat, kiemelten szakosodva a hivatalos célú utaztatásra. Az OTP Travel forgalmának mintegy 80%-át kitevő hivatalos - és ezen belül jelentős diplomáciai - utaztatás színvonalát a magasan képzett és folyamatos továbbképzésben részesülő munkatársak biztosítják. Kiemelt referenciaként: az OTP Travel Kft. a Közbeszerzési Törvény alapján kiírt pályázatok nyerteseként a Magyar Országgyűlés Hivatalaés aKörnyezetvédelmi Minisztérium hivatalos utaztatója, valamint a Központosított Közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények egyik hivatalos utazási irodája.

A működést elősegítő tényezők

Az OTP Travel Kft. a bizonyítottan legmagasabb követelményeknek megfelelő AMADEUS helyfoglalási rendszeren keresztül végzi a repülőjegy-értékesítést és a kiutaztatási tevékenységet. Az OTP Travel külföldi szállásfoglalásait megbízható külföldi rendszeren keresztül, illetve kiterjedt partnerhálózatán keresztül végzi. A nemzetközi rendszerhez csatlakozó "back office" rendszer garantálja a számlázás és az adatszolgáltatás megbízhatóságát ügyfelei részére.

Az OTP Travel Kft. - ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása érdekében - az alábbi szervezetek tagja:
MUISZ - Magyar Utazási Irodák Szövetsége
IATA - Nemzetközi Légifuvarozók Szövetsége
AHITA (IRIME)- IATA Repülőjegyértékesítő Irodák Magyarországi Egyesülete
LCCI * - Lufthansa City Center

* A Lufthansa City Center International 1991 óta, frankfurti székhellyel, több mint 500 irodával működik a Föld 50 országában, a világ egyik legnagyobb utazási irodai hálózataként. Az egyes irodák franchise szerződés alapján működnek, megtartva önálló tulajdonosi struktúrájukat. A Lufthansa City Center International olyan technikai és szerződéses infrastruktúrával rendelkezik, mely lehetővé teszi az OTP Travel - mint Magyarországon egyedüli Lufthansa City Center iroda - ügyfeleinek hatékony és széles körű kiszolgálását, akik ezáltal a legkedvezőbb áron juthatnak hozzá magas színvonalú idegenforgalmi szolgáltatásokhoz.

Az OTP Travel utasait - hasonlóan más, hálózattal rendelkező utazási irodákhoz - a világ bármely pontján lévő Lufthansa City Center irodában kiemelten fontos ügyfélként szolgálják ki.

Sofi - Személyszállító Bt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Kelemen B. u. 8. I/5.
telefon:
30/9371-463
:
30/9371-463

Megaliner Kft.

Cím:
1035, Budapest Kerék u. 34.
telefon:
1/436-9308
fax:
1/436-9308
Tevékenység rövid leírása:
Üdvözöljük Önöket a 2008. évben reméljük idén is megtisztelnek minket bizalmukkal.
Cégünk 5 éve idegenforgalmi tapasztalatával áll rendelkezésükre.
Számunkra a legfontosabb az utas, szemelőtt tartva a pontosságot, megbízhatóságot, és a kényelmet.
Sofőreink több éves tapasztalattal, magas szintű gépjárművezetési tudással és kultúrával teljesítik feladataikat.

Tevékenységünk:
- Egyéni és csoportos személyszállítás
- Iskola és nyugdíjas csoportok kedvezményes szállítása
- Nagy létszámú rendezvények, közlekedési igényeinek kielégítése
- Városnézés
- Repülőtéri transzfer
- Állandó 24-órás ügyelet
- Rendkívüli, azonnali utas mentés
- Utasbiztosítás
- Sofőrküldő szolgálat
- Autóbuszos személyszállítás bel- és külföldre csak saját sofőrrel
- Fuvarszervezés
- Vállalaunk különböző szerződéses munkákat, munkás szállítást


Bármerre megy, utazzon velünk!


Partnereink:

Árpád Hemző egyéni vállalkozó
Forgó Travel
Németh Traval
CM Kínai utazási iroda
Kővári Bt.
Kühl és Partnere

Budatours Idegenforgalmi Kft.

Cím:
1061, Budapest Andrássy út 2.
fax:
374-7077
telefon:
374-7077
Tevékenység rövid leírása:
A Budatours Utazási Iroda fennállása óta bővíti szolgáltatásainak palettáját és immáron teljeskörű szolgáltatást nyújt partnereinek, de természetesen ezt mások is tudják...

Kalocsa Panzió

Cím:
1141, Budapest Kalocsai út 85.
telefon:
221-4721
telefon:
221-4721
Tevékenység rövid leírása:
A megújult Kalocsa Panzió cendes, jó levegőjű kertvárosában reprezentatív környezetben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat.

Nádix Panzió

Cím:
4032, Debrecen Bessenyei utca 6
telefon:
52/532-104
fax:
52/532-104
Tevékenység rövid leírása:
A Nádix Panzió Debrecennek, a ?kálvinista Rómának?, az ország második legnagyobb városának kiemelt üdülőövezetében található. Exkluzív környezetben, mindössze 300 méterre fekszik az 1928 óta működő Nagyerdei Gyógyfürdőtől.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.