Értékelje a céget!
161 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Advert Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Advert Kft. adótanácsadói és könyvelési szolgáltatásokat nyújt. Ugyanakkor Mogyoródon üzemeltet egy autósmozit és egy kempinget, kellemes környezetben, ahová szeretettel várjuk a szórakozni és pihenni vágyókat.

Toboz Panzió

Cím:
7635, Pécs Fenyves sor 5.
telefon:
20/333-7040
fax:
20/333-7040
Tevékenység rövid leírása:
A belváros felett a Mecsek Villanegyedében, egyedülállóan szép természeti környezetben, színvonalas szolgáltatással várjuk vendégeinket. Családias hangulatú panziónk 1-2-3 ágyas szobákkal rendelkezik, benne fürdőszoba, TV, minibár, telefon.

OTP Travel Kft.

Cím:
1051, Budapest Nádor utca 21. II. emelet
fax:
1/354-7330
telefon:
1/354-7330
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09060469. Alapítás/Átalakulás: 1984/1995. Tanúsítás: ISO 9002:1994. Foglalkoztatottak: 70 fő. Tagság: Joint Venture Szövetség, ASTA, PATA, Idegenforgalmi és Vendéglátó Kamara, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Austria Club, IATA, USTOA. Referenciák: Magyar Országgyűlési Hivatal, EGIS Gyógyszergyár, CIB Bank, Minisztériumok (Körny. Szoc. Külügy.), Oktatási Hivatal, Miniszterelnöki Hivatal.


Tevékenység: Üzleti és turisztikai utazás egyéneknek, csoportoknak; kongresszusok szervezése; gyógyüdültetés, transzferek, városnézés; idegenvezetők és tolmácsok biztosítása, repülő- és vasúti jegyek értékesítése; valuta értékesítése vállalatok részére; utazások részletfizetésre is; vállalati utak intézése; vízum ügyintézés.
Az OTP Travel Kft. az egyik vezető utazási iroda a magyar idegenforgalomban. A Társaság 1984-ben alakult, mint az első osztrák-magyar vegyes tulajdonú utazási iroda, OTP-Penta Tours Kft. néven, mely 1995-ben 100 százalékos magyar tulajdonba került. Az alapító tulajdonos Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt., az ország egyik legtekintélyesebb bankja, valamint az OTP Garancia Biztosító Zrt. nyújtják ma a megbízható tulajdonosi hátteret az OTP Travel Kft. számára. Az OTP Travel partnereinek teljes biztonságát szolgálja az utazási iroda magas egyéni bankgaranciája is.

Az OTP Travel profilja

Az utazási iroda működését az alakulástól kezdve a megbízhatóság és a dinamikus fejlődés jellemzi. Az OTP Travel évek óta állandó megrendelői között tudhatja az ország legnagyobb pénzintézeteit, minisztériumokat, magyar és vegyes tulajdonú vállalatokat. Ennek köszönhető, hogy az utazási iroda repülőjegy-üzletága a mintegy 200 bejegyzett IATA engedéllyel rendelkező iroda között évek óta vezető helyet foglal el.

Az OTP Travel ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az OTP Travel 5 budapesti és 9 vidéki irodájában nyújt teljes körű idegenforgalmi szolgáltatásokat, kiemelten szakosodva a hivatalos célú utaztatásra. Az OTP Travel forgalmának mintegy 80%-át kitevő hivatalos - és ezen belül jelentős diplomáciai - utaztatás színvonalát a magasan képzett és folyamatos továbbképzésben részesülő munkatársak biztosítják. Kiemelt referenciaként: az OTP Travel Kft. a Közbeszerzési Törvény alapján kiírt pályázatok nyerteseként a Magyar Országgyűlés Hivatalaés aKörnyezetvédelmi Minisztérium hivatalos utaztatója, valamint a Központosított Közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények egyik hivatalos utazási irodája.

A működést elősegítő tényezők

Az OTP Travel Kft. a bizonyítottan legmagasabb követelményeknek megfelelő AMADEUS helyfoglalási rendszeren keresztül végzi a repülőjegy-értékesítést és a kiutaztatási tevékenységet. Az OTP Travel külföldi szállásfoglalásait megbízható külföldi rendszeren keresztül, illetve kiterjedt partnerhálózatán keresztül végzi. A nemzetközi rendszerhez csatlakozó "back office" rendszer garantálja a számlázás és az adatszolgáltatás megbízhatóságát ügyfelei részére.

Az OTP Travel Kft. - ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása érdekében - az alábbi szervezetek tagja:
MUISZ - Magyar Utazási Irodák Szövetsége
IATA - Nemzetközi Légifuvarozók Szövetsége
AHITA (IRIME)- IATA Repülőjegyértékesítő Irodák Magyarországi Egyesülete
LCCI * - Lufthansa City Center

* A Lufthansa City Center International 1991 óta, frankfurti székhellyel, több mint 500 irodával működik a Föld 50 országában, a világ egyik legnagyobb utazási irodai hálózataként. Az egyes irodák franchise szerződés alapján működnek, megtartva önálló tulajdonosi struktúrájukat. A Lufthansa City Center International olyan technikai és szerződéses infrastruktúrával rendelkezik, mely lehetővé teszi az OTP Travel - mint Magyarországon egyedüli Lufthansa City Center iroda - ügyfeleinek hatékony és széles körű kiszolgálását, akik ezáltal a legkedvezőbb áron juthatnak hozzá magas színvonalú idegenforgalmi szolgáltatásokhoz.

Az OTP Travel utasait - hasonlóan más, hálózattal rendelkező utazási irodákhoz - a világ bármely pontján lévő Lufthansa City Center irodában kiemelten fontos ügyfélként szolgálják ki.

Balatongyörök Önkormányzat

Cím:
8313, Balatongyörök Kossuth Lajos utca 29.
telefon:
83/546-900
e-mail:
83/546-900
Tevékenység rövid leírása:
Balatongyörök Önkormányzata További információkért látogasson el weboldalunkra!

Gizella Haus

Cím:
8230, Balatonfüred Mészöly G. u. 1.
telefon:
87/342-614
telefon:
87/342-614
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk az idegenforgalom területén tevékenykedik. További információért kérjük keresse fel weboldalunkat.

Múzeumkert Panzió**

Cím:
3988, Sátoraljaújhely Kazinczy u. 268.
telefon:
47/324-172
:
47/324-172

Hajmás Község Önkormányzata

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Hajmás és Szentbalázs község körjegyzőségben vannak.A Surján patak völgyében sajátos természeti adottságok - enyhén mediterrán jellegű éghajlat, erdők, kevés termőföld - szabják meg a gazdálkodás feltételeit. E vidéken régtől az erdőművelés, a növénytermesztés és az állattenyésztés volt a megélhetési forrása az itt élőknek. A Zselic erdeiben számtalan gombafaj kínálja magát gyűjtésre, itt már a gyerekek is jól ismerik az ehető példányok előfordulásának helyét, sőt szívesen megmutatják a turistának is. A környéken barangoló tél végén a hóvirágban gyönyörködhet, amely mint egy szőnyeg, úgy borítja be a domboldalakat. Az erdők jellemző cserjéje a ruszkusznak nevezett szúrós csodabogyó, a faállomány elsősorban cseres, tölgyes, ezüsthársas. Hajmás írott története a XIV. századig vezethető vissza, 1346- ból való ugyanis az az okirat, melyben először említették a nevét. Ekkor egy családi osztozkodás tárgya volt, s a Győr nemzetségtől Szerdahelyi Dersfy Péter birtokába került. Egy 1425-ből való dokumentum Haghmas alakban írta a falu nevét. A krónikák egy fokozatosan fejlődő településről adnak számot, ahová feltehetően Mária Terézia és II. József idején telepítették be a német ajkú lakosokat. A svábok megjelenése kihatott a falu képének alakulására, ugyanis kétholdas telkeket alakítottak ki, s így nagy távolságra kerültek egymástól a házak. A Fő utca például 2-3 kilométer hosszan is elnyúlik, de csak néhány ház van benne. Ezt a részt egykor Németfalunak nevezték, míg a magyarok lakta sűrűbb beépítettségű részt ( a mai Kossuth utcát) Magyarfalunak. A sváb népviselet sokáig tartotta amgát, ám napjainkra már csak az idősebb asszonyok őrzik a ládafiában a beliner kendőt és a klumpát, s a német beszédet is elhagyták. A község lélekszáma a XIX. század végéig fokozatosan nőtt, a századfordulótól azonban folyamatosan csökkent. Az egyedi természeti adottságokat igyekezett kihasználni a lakosság, a nehezebb domborzati körülmények között is jól gazdálkodtak. Elsősorban kis- és középparaszti réteg alakult ki. A föld művelését sokáig a lovak segítették, a traktor csak az 1960-as években jelent meg. Az évtized végén kezdett nagyobb számban elköltözni a lakosság, sokan a közeli városban telepedtek le. A rendszerváltás idején 12-en igényelték vissza az egykori földjüket, ma a többség 10 hektár alatt gazdálkodik. Egy helybéli azonban vállalkozásszerűen próbál a mezőgazdaságból megélni, közel 50 hektár feletti földterülete van és húsznál több szarvasmarhája.

A kis zselici falu jelentős erőfeszítéseket tesz a környezet szépítésére. A víz és az áram természetes része a portáknak, nagyon jó a telefonos kiépítettség, ám a gáz és a szennyvízcsatorna még csak a jövő tervei között szerepel. Több eladó ház is van a faluban, közöttük akad olyan, amely három teleknagyságú. Hajmás vezetői szívesen látnák a telephelyet kereső vállalkozókat, az ilyen nagy terület például fűrészüzemnek kínálhatná magát. Egy befektető már megvetette a lábát, az egykori tsz-iroda és a mellette lévő telek az ősztől ládaüzemben ad helyet, s ezzel együtt a helyieknek a munka lehetőségét is kínálja. Az idén hozzáfogott az önkormányzat a hajdani iskola épületének felújításához is, korszerűsített falai közé közösségi helyiségeket, a falu házát álmodják.

A falu közigazgatásilag a szentbalázsi körjegyzőséghez tartozik, az óvodás gyerekek is oda és Gálosfára járnak, az iskolások a Szentbalázsi Körzeti Általános Iskolában tanulnak. A község egészségügyi ellátása megfelelő, hetente egyszer látogat Hajmásra a körzeti háziorvos. Az idősek és a gyerekek ellátását falugondnoki szolgálat segíti, ő gondoskodik az ebéd szállításától egészen a gyógyszerek beszerzéséig mindenről.

Hajmás vezetői a következő évektől az idegenforgalom fellendülését remélik, a térség települései közös ajánlattal várják a turistákat. Itt a háborítatlan nyugalom, az erdők szépsége kínál kikapcsolódásra lehetőséget, a szomszédos településen azonban hasznosításra váró meleg vizes kutak is vannak. A helybeliek most barátkoznak a gondolattal, hogy falusi szálláshelyet is kialakítsanak, s bekapcsolódjanak a Surján völgyi programkínálatba.

Szolgáltatásaink:
-önkormányzat,
-polgármesteri hivatal,
-közigazgatás,
-közszolgáltatás,
-turisztika,
-idegenforgalom,
-kulturáli programok,
-településfejlesztés,
-pályázat,
-kultúra,
-rendezvényszervezés

Felcsút Község Önkormányzata

Cím:
8086, Felcsút Fő utca 75.
mobil:
20/237-1415
telefon:
20/237-1415

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.