Értékelje a céget!
20 találat 1 | 2

Strázsa-Véd Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
1136, Budapest Pannónia u. 11.
fax:
329-28-08
mobil:
329-28-08
Tevékenység rövid leírása:
STRÁZSA-VÉD Vagyonvédelmi Kft. a biztonsági piac egyik legrégebbi szereplője, 1989-ben jött létre más ?társasági? formában, majd 1991. április 29.-én alakult át budapesti székhellyel.
Társaságunk egy olyan innovatív szereplője a biztonsági piacnak, amely, vezér-elvének a MEGELŐZÉST és a PROAKTÍVITÁST tekinti, ami a kockázati tényezők minimalizálása mellett, a lehetséges, bekövetkezhető helyzetekre történő előzetes felkészülést jelenti. Ennek keretében a vállalkozásokat közvetlenül, illetve közvetve veszélyeztető kockázati elemek komplex felmérése, ezt követően azok kizárása és az így kialakított biztonsági szint folyamatos kontrollja és állandó fejlesztése jelenti munkánk alapját.
A STRÁZSA-VÉD Kft.kiemelten kezelt ügyfélkapcsolati munkával a hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló partneri kapcsolatok szellemében törekszik a Megbízó érdekeit legjobban szolgáló együttműködésre. Az együttműködés kezdetétől olyan minőségi színvonalon igyekszünk megfelelni Megrendelőink igényeinek, hogy tevékenységünk közvetlenül érzékelhető módon javítsa vállalkozásuk biztonságát.

Tóth Ipari és Szolgáltató Kft.

City Alarm Eger Kft.

Cím:
3300, Eger Kistályai u. 8.
fax:
36/537-119
e-mail:
36/537-119
Tevékenység rövid leírása:
Észak-Kelet Magyarország területén biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, karbantartását, távfelügyeletét, kívonulást vállalunk. Élőerős szolgáltatások: magánnyomozás, rendezvénybiztosítás, értékszállítás, pénzbehajtás- mind referenciákkal.

Fairtrade Kft.

Safex Kereskedelmi Szolgáltató és Biztonságtechnikai Kft.

Cím:
1078, Budapest Nefelejcs u.38.
telefon:
351-0111
fax:
351-0111

DBM Banktechnikai Kft.

Mikrodoor Kft.

Cím:
2040, Budaörs Vasvári Pál u. 2.
fax:
23/415-618
telefon:
23/415-618

Budaganz Kft.

Cím:
1024, Budapest Lövőház u.34
telefon:
1/315-2166
fax:
1/315-2166
Tevékenység rövid leírása:
A biztonsági ajtó bezárva, illetéktelenek kizárva!

Mindez egy hagyományos fa-, műanyag bejárati ajtó áráért!


Az első benyomás mindig nagyon fontos. A bejárati ajtó külseje meghatározza a ház, a lakás hangulatát is. Az acélból készített különleges zárszerkezettel ellátott bejárati ajtó biztosan megvédi értékeit, de fontos a borítás anyaga, színe, stílusa. Kínálatunk összeállításánál figyelembe vettük, hogy a vásárló nem csak az acél ajtót keresi, - amelyik megvédi otthonát, vállalkozását a betörő ellen - hanem a szépséget is.Ajtó leírása


Az ajtó 4 oldalon falcolt acéllemez tokból, acéllemezből készült és merevítőbordákkal ellátott 3 oldalon falcolt ajtólapból, valamint a rajta lévő fa borításból áll, melyet a központi zár három irányban, tíz-tizenkét ponton reteszel. A zsanéroldalon 4 ponton rögzül a tokba. A zár tartalmaz egy kulcs nélküli belülről kezelhető reteszt. Az ajtót kiegészíti a hagyományos, kilinccsel ellátott zár.
A bejárati ajtó lapja típustól függően 1, 1,5-2 mm vastagságú acéllemezzel borított, melyek bordázattal vannak megerősítve. Falcolt acél szélei segítik a huzatmentes záródást.

Raktárról azonnal szállítható/ raktárkészleten lévő mintegy 70 típusú biztonsági ajtóink között megtalálható belső falsíkról befelé nyíló, külső falsíkról befelé nyíló (takarókeretes), és falközépbe (takarókeret nélküli) szerelhető ajtó. Kínálunk festett acél ajtót (1-99-es típus), valamint faburkolatos acélszerkezetű (201-299-es típus - fokozottan hang és hőszigetelt, természetesség érzetű, kevésbé sérülékeny) és kültéri dekorfóliás (242-es, vízvetővel ellátott, Mul-T-Lock és Mottura záras, 15 perces áttörésgátlással) biztonsági ajtót - 1,1 W/m2K°hőszigeteléssel. Ez utóbbihoz rendelhető kovácsoltvasráccsal ellátott oldal és felülvilágító, mely az alapajtóhoz modulként hozzáépíthető. A 242-es rendelhető üveges és másfél szárnyú kivitelben is 4 fajta mintával, 6 féle dekorfóliával, Maco, Urbis, Mul-T-Lock, Mottura zárral.

A 23-as ajtó lapjának alja állítható a leendő padlóburkolat vastagságának megfelelően.
A 22-es, 234, 235, 236-os típus, cserélhető ajtólapborítással készült - bármilyen mintát bele lehet marni a tetszőlegesen kiválasztott fa burkolatba, így eltérő lehet az ajtó külső és belső színe, megjelenése.

A biztonsági ajtók esztétikus külső és belső borítással, festett vagy rozsdamentes acéllemez küszöbbel rendelkeznek. Akadálymentes áthaladást biztosít a küszöb nélküli típus (234, 235, 236-os) - ennél, az ajtó záródásakor lenyúlik az ajtó aljából egy szigetelőlap, ami ráfekszik a padlóra. Ez utóbbi típusok ajtólapjai rövidíthetőek és a legújabb design szerinti kilincset is választhatja hozzá.
Az ajtó belsejében lévő szigetelő (salakgyapot, purhab, stb.) megoldja a hang (37-41dB ) és hőszigetelést (1,5 W/m2K°). Raktáron tartott ajtók méretei: 85x210, 96x205, 98x210, 90x210, 100x210, 102x210, 97x210, 120x210, 130x210, 150x210, 160x210cm, melyek a raktárból azonnal kiszállíthatók.

Panelházakba általában a 96x205 cm-est lehet beépíteni panelvágás nélkül. (1-5, 15, 16, 17, 18, 231, 232, 233, 234, 236-es típus takarókeret nélküli és a 201, 202, 238, 241-es típus takarókerettel).Zárnyelvek, zsanérok


A zár egyszerre több vízszintes és függőleges zárási pontot működtet. A bejárati fém (1-99 és faburkolatos fém (201-299)ajtók zárvédőpajzzsal ellátott, lapmart kulcsos, cilinderes zárral vagy kéttollú kulcsos tanítható zárral (234, 235, 236-os típus) felszereltek. A kéttollú kulcsos zárhoz olyan előtétzárat tudunk ajánlani, ami a kulcs főzárba jutását megakadályozza. A 206, 207, 208, 209-es típusnál a kilincs felhúzásával az összes zárnyelv bezár - csak a nyitáshoz kell a kulcs. Mindegyik cilinderzáras ajtóhoz, távirányítással való nyitását zárását lehetővé tevő kiegészítőt kínálunk. Olyan cilindert is kínálunk, amelyet az eddig ismert zárfeltörési technikákkal (zárfésű, bump keying, stb.) nem nyitható Az ajtótípusok egy részénél tokba záródnak a zsanérok, más részüknél leakasztást gátló tüskék mélyednek a tokba. A diópántoknál speciális csapágyak biztosítják a pontos záródást és a könnyű és csendes működést.Kulcs


Az új évezred terméke az "AB" és "ABC" típusú ajtózár, mely precíz szerkezetű és különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Az "A" kulcs szervízkulcsként használható pl. egy lakásfelújítás során. A "B" kulcs zárbahelyezésével a zárkombináció a B típushoz átállítódik. A továbbiakban csak a "B" kulcs marad használható , az "A" kulcs már nem. Az ABC típusnál kiegészül egy átállító kulccsal.

A kéttollú kulccsal, tanítható zárral kapható (234, 235, 236-os) típusnál un. "bicskakulcs" is kapható (a zárműködtető "toll" egy tokba záródik - nem akadhat bele a táska vagy a zseb bélésébe). Ez az ajtótípus kétzáras megoldással, pánikzárral, motoroszárral is kapható. A motoros zár az összes zárnyelvet mozgatja. A motoroszár vezérelhető az összes típusú beléptetőrendszerrel, sőt a csak nálunk kapható SMS vezérléssel (telefonnal bezárom az ajtót vagy ellenőrzöm, hogy ki használja/ta.Minőség


Az ajtótípusok MABISZ által minősítettek! (Az ajtó a flex-szel, feszítővassal és kalapáccsal végzett hivatalos tesztek során ellenállt a mechanikus hatásoknak.)
A MABISZ ajánlásaiban leirt feltételek szerint alkalmas mechanikai védelem kialakítására.
ÉMI minősítés: T30 tűzgátlás, 1,5 W/m2K°hőszigetelés (1-5, 18, 23, 231, 232, 233, 234, 235, 236-s)1,1 W/m2-K° hőszigetelés
(242-es) Egyedi kérésre résnyitási lehetőséget biztosító biztonsági láncot vagy pánikzárat is szállítunk.
Ablakainkat, teraszajtóinkat megvédhetjük utólag is faburkolatos, acél biztonsági zsalutáblával, ajtóval. (termékeink címszó)


Amennyiben egyedi méretű, megjelenésű ajtó ra (üveges, felülvilágítós,a lakókörnyezet által vagy a Műemlékfelügyelet által meghatározott kinézetűre, stb.) lenne szüksége, rövid határidővel ennek legyártását is vállaljuk. Választhat falcolt acél lemez vagy zártszelvény vázszerkezetből készített kivitelt.

Trezor-Liktor Zrt.

Cím:
5600, Békéscsaba Illésházi út.18.
telefon:
66/444-391
fax:
66/444-391
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, jogelődeit tekintve 1987-ben alakult, magyar magántőkével, két magánszemély tulajdonaként. Az akkor múlttal nem rendelkező őrzés - védelmi, pénzszállítási tevékenység és a szerény hazai kapacitású széf- és páncélszekrény gyártó cégek működése mellett kezdte meg tevékenységét. Társaságunkat Dr. Prekop Ottó és Dr. Prekop Ottóné jegyzik
Üzleti filozófiánk alapelve:
Megbízóink számára olyan magas színvonalú, szolid árfekvésű szolgáltatás biztosítása, melynek gyakorlása során érdekeiket érvényesítve hozzájárulunk eredményes tevékenységükhöz.
Magasan kvalifikált kollegáinkkal, jól prosperáló szervezettel, magas színvonalú technikai felszereléssel állunk Megbízóink rendelkezésére. "A vagyonvédelemben csak a legjobb elég jó!"
Itt működtetjük cégünk termelőkapacitását és az ország első magán páncéltermét. Munkánkat nagyfokú gépesítettség teszi hatékonnyá. A cég menedzsmentjét jogi, közgazdasági és műszaki végzettségű szakemberek képezik. A vállalkozás vezetését a tulajdonosi jogokat gyakorló vezérigazgató végzi, a cégvezető és szakhelyettesei segítségével. Az egyes üzletágak önállóan működnek a munkavégzéshez szükséges jogosítványokkal.

2. Szolgáltatásaink felsorolása:
Az üzleti életben történő jelenlétünk a tágan értelmezett vagyonbiztonságra és az eredményes gazdálkodás elősegítésére terjed ki.
Megbízóink igényeit, érdekeit szem előtt tartva egy-egy üzletágunk munkájával, vagy komplex szolgáltatással állunk rendelkezésükre. Munkánkat ISO 9001:2000-es tanúsítással, a Magyar Biztosítók Szövetsége és a Rendőrség ajánlásával végezzük.

II. ÜZLETÁGAINK:
1. SECURITY üzletág a TREZOR?-LIKTOR ZRT széleskörű tevékenységének egyik alappillére, az őrzés-védelmi tevékenységgel foglalkozó üzletága:
objektumok, intézmények őrzésvédelme,
pénz- és értékszállítás,
kutyás- és fegyveres őrzés,
rendezvény-biztosítás Magyarország egész területén.
2. SAFETY üzletág profiljába tartozik a mechanikus vagyonvédelmi eszközök teljes skálájának gyártása, telepítése, forgalmazása:
mechanikus vagyonbiztonsági eszközök gyártása, kivitelezése a pénzkazettától a páncéltermekig
betörésgátló fóliák telepítése
3. ELECTRONICS üzletág Professzionális elektronikai riasztó rendszerekkel segítik, kiegészítik a társüzletágak szolgáltatásait:
elektronikus biztonsági rendszerek telepítése, szervízelése, működtetése
zártláncú videorendszerek telepítése
távfelügyeleti vagyonbiztonsági szolgáltatás az autórisztástól a zártláncú videorendszerekig
4. UNI-GLANC üzletág a TREZOR?-LIKTOR ZRT legfiatalabb, objektum takarításra szakosodott üzletága:
intézmények, objektumok kiváló szintű takarítása a legkorszerűbb takarítógépek segítségével
épület üzemeltetési, karbantartási feladatok ellátása
technológiai takarítás
III. Működésünk erőforrásai:
1.Humán erőforrás:
Kollegáinkra, az adott feladat ellátására való maximális alkalmasság, magasszintű iskolai végzettség a jellemző. Munkatársainkat szigorú felvételi követelményrendszer alapján, céltudatosan választjuk ki. Folyamatos szakmai képzéssel gondoskodunk ismereteik naprakészségéről. Szakmai felkészültségen túl követelmény a szerénység, mások tisztelete és a kiegyensúlyozott életvitel.

2.Technikai erőforrás
Az évek során olyan gyártási elvet/módszert dolgoztunk ki, amely igazodik az ISO 9000 szabvány követelményeihez. Gyártókapacitásunk, technológiánk lehetővé teszi a belföldi és az uniós igényeket meghaladó értékhatárra biztosítható széfek, páncélszekrények gyártását. Termékeink MABISZ-minősítéssel rendelkeznek, EURONORM előírásoknak megfelelnek. Pénzszállító járműveinket az általunk gyártott magas értékhatárra biztosított páncélrekeszekkel látjuk el. Minden termékünk saját tervezésű, a pénzkazettáktól a páncélteremajtókig, páncéltermek komplett építéséig.

3. A TREZOR-LIKTOR Zrt. pénzügyi, gazdasági háttere
A TREZOR-Csoport részeként, annak pénzügyi kondíciójával, szakmai irányításával működik.

4. Felelősségbiztosítás
A tevékenység gyakorlásához előírt biztosításokat az Allianz Hungária Biztosító Zrt-nél kötöttük. Cégünk szakmai felelősség-biztosításának kötvényszáma: 246686851.

IV. Áraink
Szolgáltatási díjaink igazodnak a piac diktálta feltételekhez, azokkal versenyképesek. Árajánlataink elkészítésének alapját minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. A feladat pontos megismerésének, a szerzett tapasztalatoknak megfelelően alakítjuk ki egyedi árainkat. Árképzésünk alapelve: a cég fejlődését biztosító szerény eredmény, ezen keresztül pedig hosszú távú együttműködés a Megbízóval. A szolgáltatás minősége és ár aránya a vagyonvédelmi szakmában kiemelkedően jónak minősíthető.

Trezor 2000 Bt.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Munkácsy M. u. 8.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1989 óta áll az ügyfelek rendelkezésére személy- és vagyonvédelem területén..

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.