Értékelje a céget!
210 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Profil Training Kft.

Cím:
1118, Budapest Ratkóc utca 16.
fax:
248-3201
telefon:
248-3201
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk profilját tekintve tréner és tanácsadó cég. Programjaink előkészítése során megismerkedünk megbízóink tevékenységével, sajátos adottságaival és lehetőségeivel. Így a tréningen alkalmazott példák és gyakorlatok közvetlenül illeszkednek csoportjaink mindennapi igényeihez. Témáinkat egyaránt javasoljuk 10-12 fős csoportok, valamint egyéni és kiscsoportos képzésekre.

Multi-Man Személyzeti Tanácsadó Kft.

Cím:
1067, Budapest Eötvös u 20.
telefon:
52/532-020
telefon:
52/532-020
Tevékenység rövid leírása:
A Multi-Man Személyzeti Tanácsadó Kft. 1995 óta áll partnerei rendelkezésére azzal a céllal, hogy emberi erőforrás gazdálkodás módszereivel és ehhez kapcsolódó széleskörű szolgálatatásaival elősegítse a gazdasági élet különböző területein működő vállalatok növekedését, szervezetének fejlődését.

Biaxial Consulting kft

Cím:
2083, Solymár Györgyhegy utca 26.
fax:
26/360-700
mobil:
26/360-700
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vezetői tanácsadással, médiaképviselettel, valamint tréningekkel foglalkozik.

A képzések két fő csoportba sorolhatók: speciális, egyéni igényekre szabott vállalati képzések, valamint bárki számára elérhető, adott témakörre épülő nyílt programok.

1995 óta különböző televíziók piaci bevezetése és szakmai képviselete is a portfóliónkba tartozik. Hatéékonyan működtünk közre többek között a Sport1 TV, a Viasat3, a HÍRTV és a Story TV piaci bevezetésében, melyek közül a két utóbbit a mai napig is képviseljük a kábeltévés piacon.

Referenciáinkról és az ide kapcsolódó témákról bővebben honlapunkon talál információt: www.biaxial.hu.
Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!

C.P.S.T. Kft.

Cím:
1028, Budapest Kossuth L. u. 23.
telefon:
275-7939
fax:
275-7939
Tevékenység rövid leírása:
Pontos és alapos munkával az elérhető legtökéletesebb eredményt nyújtjuk megrendelőinknek. Azoknak, akik az új évezred technológiáit és a globalizálódó világ biztosította piaci előnyöket cégük, termékük vagy szolgáltatásuk számára hasznosítani tervezik.

Green Hill Rendezvényiroda

Cím:
1033, Budapest Hajógyári sziget 415.
telefon:
430-3050
fax:
430-3050
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk elsősorban rendezvényszervezéssel foglalkozik.

Gellei Fodrászszalon

Cím:
1012, Budapest Attila u.81
telefon:
489-0291
fax:
489-0291
Tevékenység rövid leírása:
Fodrászdinasztiánkat édesapám, Gellei György alapította. A szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és művésznők társaságában. 1956-ban nyitotta meg első szalonját a Váci utcában, ahol együtt dolgozott az egész család: édesapám, két testvérem és jómagam. Saját szalonomat 1980-ban nyitottam a Gellért Szállóval szemben (GELLEI A GELLÉRTNÉL) amit én és fiam ifj. Gellei András szakmai irányításával sikeresen üzemeltetünk. 2004 novemberében megnyitottam az új Gellei Fodrász Szalont az I. kerületben, az Attila út. 81. szám alatt, ahol kellemes, mediterrán hangulatú környezetben várjuk régi és új vendégeinket. Szalonjainkban igen nagy figyelmet fordítunk a rendszeres szakmai képzésekre, amelyeken részt vesz minden munkatárs, aktív versenyző, oktató és bemutató fodrász is.
AKCIÓ:
- Az elsőnek érkező vendégünknek 50% árengedménnyel kedveskedünk.
- Megkeresésre, ingyenes szakmai tanácsokkal látjuk el kedves vendégeinket.
- Telefonos bejelentkezés alapján, házhoz megy a fodrász.

Business Success Bt.

Cím:
1113, Budapest Bartók Béla út 120.
telefon:
203-8181
:
203-8181

Develor Tanácsadó Zrt.

Cím:
1074, Budapest Rákóczi út 70-72.
fax:
321-0413
telefon:
321-0413
Tevékenység rövid leírása:
A DEVELOR 1992 óta van jelen a hazai és a közép-európai képzési és tanácsadási piacokon. Az alakulás óta eltelt időszakban különböző nevek alatt működött (DOOR-Inside, DOOR Training), miközben szakmailag és árbevételét tekintve is dinamikusan fejlődött. Ennek eredményeként 2002-re nemcsak Magyarország, hanem Közép-Európa regionális piacvezetőjévé is vált: árbevételében, a foglalkoztatottak számában, az értékesített szolgáltatások sokszínűségében és az ügyfélkör nagyságában egyaránt. Az elmúlt öt évben a cég ügyfeleinek száma ötszörösére, árbevétele közel 700 millió forintra növekedett. 2005-ben már 30 trénerrel, tanácsadóval és coach-csal dolgozik, a munkatársak teljes létszáma meghaladja az 50 főt. A DEVELOR Magyarország első és egyetlen második generációs tréning és tanácsadó cége. A második generációs filózófia alapja, hogy valamennyi tréner, tanácsadó és coach többéves szakmai ? az értékesítés területén vagy vezetőként, különböző ágazatokban megszerzett ? gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. A munkatársak ezáltal nem csak az elmélet mesterei, hanem maguk is bizonyították már tehetségüket, képességeiket azokon a területeken, ahol oktatnak vagy tanácsot adnak. Ezáltal az életből vett példákkal, gyakorlati tanácsokkal is szolgálnak a résztvevőknek, ügyfeleknek a projektek és tréningek során. A DEVELOR a tréningeken használható tudást kínál hiteles forrásból. Integrálva a legkorszerűbb tanácsadói technológiákat, módszertanokat és eszközöket annak érdekében, hogy a vállalkozások egyre szélesebb köre számára nyújthasson színvonalas szolgáltatást, ezáltal nagyobb teret és több lehetőséget nyújtva ügyfelei fejlődéséhez.

Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház

Cím:
2100, Gödöllő Kapucinusok tere 3.
telefon:
28/420-176
telefon:
28/420-176
Tevékenység rövid leírása:
Szeretettel várjuk egész évben egyházi és világi, csoportos és egyéni
vendégeinket olcsó szálláslehetőséggel, 1-4 ágyas, zuhanyzós szobákban, és
10-19 ágyas ifjúsági szállásokon, teljes ellátással. Felújított étkezőnkben
egyszerre 100 vendég étkeztetését tudjuk biztosítani. Továbbképzések,
esküvők, családi rendezvények lebonyolításához egy 180 fős, légkondícionált,
technikailag jól felszerelt konferenciaterem (kápolna) és három kisebb
előadóterem bérelhető. A szálláshely jól megközelíthető helyen, a 30-as út
mentén, az M3-as autópálya és a miskolci vasút vonalán, Budapesttől 30
km-re, csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Zárt parkolóval,
sportolásra és játékra alkalmas szabad területtel, kirándulási lehetőséggel,
biciklikölcsönzéssel állunk vendégeink rendelkezésére. Igény szerint
idegenvezetést szervezünk a máriabesnyői bazilikába.

A Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpont egyszerre összesen 170
szállóvendég befogadására alkalmas, de több kisebb csoport párhuzamosan,
egymástól függetlenül is igénybe veheti. A Ház minden olyan rendezvény,
szervezés, humán továbbképzés előtt nyitott, amelynek célja és lelkülete
nincs ellentétben a katolikus egyház tanításával és lelkületével, ezért
elsősorban ilyen beállítottságú vendégeket várunk, vagy akik ezt figyelembe
veszik és tiszteletben tartják.
Kulcsszavak:
aktív pihenés állófogadás állófogadás lebonyolítása állófogadás szervezés baráti összejövetel baráti rendezvény baráti találkozó baráti találkozó lebonyolítás belföldi szállás belföldi szállásfoglalás belföldi turizmus cégépítési tréning céges rendezvény céges rendezvény lebonyolítása céges rendezvény szervezése céges tréning cégrendezvény családi összejövetel családi összejövetel lebonyolítása családi rendezvény családi szállás csoport turizmus csoportos rendezvény csoportos szállás csoportos szállásfoglalás diákszállás diákturizmus diétás konyha egyedi rendezvény egyéni szállás egyéni szállásfoglalás egyéni turizmus egyházi rendezvény élménytréning esküvő esküvő kivitelezés esküvő lebonyolítása esküvőhelyszín étkezés étterem exkluzív rendezvényszervezés hitelkártya elfogadása hivatásturizmus ifjúsági szállás ifjúsági szálláshely ifjúsági szálló kávézó kereskedelmi szálláshely konferencia konferencia biztosítás konferencia kivitelezése konferencia rendezés konferenciahelyszín konferenciaközpont konferenciarendezés konferenciaszervezés konferenciaterem konferenciaturizmus kongresszusi turizmus lelki gyakorlat magánszálláshely magánszálláshely-közvetítés meeting mise névnapi rendezvény online szállásfoglalás osztálykirándulás osztálykirándulás étkeztetés osztálykirándulás szervezése osztálytalálkozó osztálytalálkozó lebonyolítása összejövetel pihenés privátszállás rendezvény lebonyolítása rendezvényszervezés sátorozás sátorozási lehetőség szakmai összejövetel szállás szállásajánlás szállásajánlat szállásbiztosítás szállásfoglalás szállásfoglalás belföldön szálláshely szálláshely-biztosítás szálláshely-információ szálláshely-közvetítés szálláshelyfoglalás szálláshelykiadás szálláshelyközvetítés szálláshelyszervezés szállásinformáció szálláskiadás szállásközvetítés szálláslehetőség szállásszervezés szülinapi party szülinapos különterem templomturizmus tolókocsival járható továbbképzés továbbképzés lebonyolítása továbbképzés szervezése tréning tréningszervezés tréningterem turistaszállás turizmus üzleti tréning üzleti turizmus üzletkötői tréning vállalati tréning vallási turizmus vegetáriánus konyha vezetői továbbképzés wellness hétvége zárt parkoló

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.