Értékelje a céget!
237 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Szabép és Társa Kereskedelem és Építőipari 2005 Bt.

RIHO Képviselet

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A cég főprofilja a kiváló minőségű anatómiailag formázott akrilkádak, zuhanytálcák és RIHO masszázsrendszerek importja és forgalmazása.

Ameropa Nyelviskola Kft.

Alfa Spidi Kft.

Cím:
3525, Miskolc Déryné 18.
fax:
46/505-572
telefon:
46/505-572
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fordítással, tolmácsolással foglalkozik.

Bilanssi Könyvelőiroda

Cím:
2030, Érd György u. 97.
telefon:
23-523-783
fax:
23-523-783

Aviv Travel

Cím:
1075, Budapest Síp u. 12.
fax:
344-5409
telefon:
344-5409

Kóderné Iskolája

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvből két államilag elismert vizsgarendszer vizsgáit szervezzük. Spanyol, olasz, orosz, magyar, francia nyelvoktatás kezdőtől felsőfokig. Érettségire épülő nappali tagozatos, ingyenes szakközépiskolai képzés.
A Kóderné Iskolája, amely 1997. augusztus 1-én alakult magánvállalkozás keretein belül, ma prosperáló vállalkozás, s fontos színfoltja a város nyelvoktatásának.
Kellemes környezetben, 13 jól felszerelt tanteremben várja a nyelvtanulás iránt érdeklődőket. Hallgatóink sokoldalú igényeinek kelégítése munkánkban meghatározó. Jól képzett tanáraink, iskolánk elvárása az igényes szakmai munka iránt, a folytonos jobbító szándék, munkatársaink nyitottsága és kreativitása mind-mind záloga a sikernek.
Iskolánk fejlődése egyenletes, megalakulásunk óta számos innováció részesei voltunk s az eltelt néhány évben sikereket könyvelhettünk el a nyelvoktatás, vizsgáztatás és a minőségirányítás bevezetése ill. alkalmazása területén.
Nemzetközi Nyelvvizsgaközpont lévén szervezünk Pitman (1-5 szint) vizsgákat. Iskolánk Pitman akkreditált vizsgahely, amely egynyelvű angol alap-, közép- és felsőfokú vizsgák szervezését teszi lehetővé. A Budapesti Műszaki Egyetem általános vizsgáit bonyolítjuk angol és német nyelvekből alap-, közép- és felsőfokú szinten, valamint francia, olasz és spanyol nyelvekből alap- és középfokú szinten. Iskolánkban a hallgatók angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, magyar (mint idegennyelv) nyelvek között válogathatnak.
Iskolánkban érettségire épülő, nappali tagozatos képzés folyik, amelynek keretén belül kétéves luxushajó-pincér tagozaton folytatják hallgatóink tanulmányaikat. A képzés során angol és német nyelvet tanulnak. Ezt a képzési formát 2004 szeptemberétől bővíteni kívánjuk, pedagógiai asszisztens és reklámmenedzser szakon.
Iskolánk Intézményi és Program Akkreditációval rendelkezik.
Tevékenységünket színesítik a szakmai nyelvek, a fordítás, tolmácsolás is. Idegennyelvű Könyvesházunkban megtalálhatja mindazon anyagokat amelyek segítik Önt a nyelvtanulásban.

SCEETO Ecofarm

Cím:
5400, Mezőtúr Dob u. 15.
telefon:
56/359-103
fax:
56/359-103
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, ökoturizmussal és tolmácsolással foglalkozik.

Translator 98 Kft. - Nyelvi Centrum

Cím:
8500, Pápa Ady Endre sétány 7/A
telefon:
89/311-923
fax:
89/311-923
Tevékenység rövid leírása:
Cégünkről
A Nyelvi Centrum két felnőttképzéssel, fordítással, tolmácsolással és könyvkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásból áll: a NYELVI CENTRUM Szolgáltató Betéti Társaságból és a TRANSLATOR '98 Oktató, Fordító, Tolmácsoló és Kiadói Kft-ből.

A Translator '98 Kft - korábban betéti társaság - 2001. januárjában alakult veszprémi székhellyel. Fo tevékenysége a nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, könyvkereskedelem és -kiadás.

A Nyelvi Centrum Bt. 2001. október 10-én alakult a TRANSLATOR '98 Oktató, Fordító, Tolmácsoló és Kiadói Kft. és a pápai UNGER Nyelvoktatás közös vállalkozásaként.

A vállalkozások alapítói olyan egyetemi diplomával rendelkezo angol és német nyelvet oktató tanárok, vizsgáztatók, szakfordítók, tolmácsok és sikeres tankönyvírók, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek, mind a nyelvoktatás, a nyelvvizsgára felkészítés, mind a fordítás és tolmácsolás terén. Alapítóink mindannyian az ELTE Idegennyelvi Továbbképzo Központ ITK ORIGO nyelvvizsgarendszerének vizsgáztatói, közülük többen tagjai az European Language Certificate (ELC) vizsgáztatói teamjének is, a közeljövoben pedig várhatóan mindannyian csatlakoznak a Budapesti Gazdasági Foiskola üzleti és idegenforgalmi szakmai nyelvvizsga vizsgaközpontjának vizsgáztatóihoz is.

Az eltelt hat év alatt a Nyelvi Centrum Pápa és környéke meghatározó idegen nyelvi szolgáltató intézményévé vált, a Translator pedig Veszprémben jelentett kiemelkedo nyelvtanulási lehetoséget. Partnereink között üdvözölhettük többek között már a Pápai Hús Rt.-t, a Haas und Sohn Kft-t, az IKO Minerals Kft.-t, a Bakonyerdő Zrt-t, a Raiffeisen Bankot, az Erste Bankot, a Precízióstechnikai Művek Hungária Bt-t, (Hirtenberger), a Seton Hungary Kft-t, de pápai intézményünk végezte 2004-2005-ben a Pápai Bázisrepülotér Parancsnokság általános és katonai szaknyelvi angol középfokú képzését is, veszprémi székhelyu intézményünk pedig a Veszprém Megyei Munkaügyi Központ német nyelvi képzéseinek egy részét.

Az elmúlt hat évben közel 1500 hallgató iratkozott be a Nyelvi Centrum idegen nyelvi képzéseire és több mint 5000 nyelvvizsgázó 6000 nyelvvizsgát tett.

A Nyelvi Centrum 2007 szeptemberétől idegen nyelvi képzései mellett el kívánja indítani ugyancsak idegen nyelv igényes idegenvezető és idegen nyelvi titkár képzéseit is.

Társaságaink felnottképzési társaságok - a Translator 98 Kft. intézményi akkreditációval is rendelkezik - valamint nyelvi programjaik alapján programakkreditált intézmények, ami a cégek, vállalatok számára lehetové teszi, hogy a szakképzési hozzájárulás terhére szervezzenek munkatársaik számára igény szerint nyelvtanfolyamokat.

A nyelvoktatások kívül tevékenységeink közé tartozik még:

akkreditált felnőttképzés (idegenvezető, idegen nyelvi titkár)
angol, német általános és szaknyelvi fordítás és tolmácsolás
ITK ORIGO nyelvvizsgáztatás (2002 óta)
könyvkereskedelem (webáruház)
könyvkiadás
A Nyelvi Centrum minőségirányított és -orientált vállalkozás, amely Minőségirányítási Rendszerét 2005 óta az ISO 9001 szabvány előírásai alapján alakította ki.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.