Értékelje a céget!
10 találat 1

Schweiker - Pesti Nyílászárógyártó Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Wéber Ede u. 10/a.
telefon:
30/233-2763
telefon:
30/233-2763

Internorm Ablak Kft.

Cím:
1037, Budapest Montevideo u. 5.
telefon:
231-2050
fax:
231-2050
Tevékenység rövid leírása:
Az Internorm Ausztria legnagyobb és Európa egyik legbefolyásosabb minőségi ablak- és bejárati ajtógyártója. Az Ausztriában gyártott Internorm ablakok és bejárati ajtók Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország, Csehország, Szlovénia és Szlovákia piacain már régóta népszerűek. 2001-ben az Internorm budapesti képviseletének megnyitásával Magyarországon is megkezdte tevékenységét.

Czumpf és Dubek Mérnöki Iroda Kft.

Cím:
9400, Sopron Besenyő u. 18.
telefon:
99-506-122
fax:
99-506-122
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az első Sopronban, amelyik szakkereskedőként nyílászárók forgalmazásásval foglalkozik.

Inter-Ablak Kft.

Cím:
9700, Szombathely Hunyadi János u. 9.
telefon:
94/511-997
fax:
94/511-997
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozó, 1996-óta sikeresen működő osztrák érdekeltségű cég.
Minden esetben arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit, teljes mértékben, magas színvonalon kielégítsük, számukra kedvező vásárlási feltételeket biztosítsunk. Ezt bizonyítja, az is, hogy profilunkra 10 év, a vasaltra 5 év garanciát vállalunk.
Cégünk a német TROCAL profilból készíti nyílászáróit, amelyet minden esetben az osztrák EGGER üveggel és a német WINKHAUS vasalattal szerel fel. Alapkivitelben a 4 kamrás GONFORT elnevezésű profilunkat ajánljuk, amely normál vagy fokozottan hőszigetelt üveggel, tökéletesen kielégíti a modern háztartások igényeit. Magasabb igényű vevőink számára 2 fajta profillal tudunk még szolgálni: a 4 kamrás ELEGANCE plusz középtömítéssel vagy az 5 kamrás INNOVA elnevezésű profillal amely profiunk már az 1,1 W/m2K hőszigetelési értéket tudja.
Mint már korábban említettük gyártók, vagyunk, ennek köszönhetően nyílászáróink egyedi méretekben, rövid szállítási határidővel rendelhetők meg. Az igényekhez mérten, felmérjük, és akár be is építjük a megrendelt nyílászárókat.
Célunk, hogy termékeink megismertetésével új emberi és üzleti kapcsolatokra tegyünk szert. Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, úgy szívesen állunk rendelkezésére

Eurolux Tetőablakok

Cím:
1194, Budapest Méta u 31./MÉTA CENTRUM/
e-mail:
eurolux@tetoablakok.hu
telefon:
eurolux@tetoablakok.hu
Tevékenység rövid leírása:
EUROLUX,FAKRO tetőtéri és ALUPLAST műanyag homlokzati ablakok,és kiegészítőinek forgalmazása szenzációs árakon. Tetőablakok és homlokzati ablakok szakszerű beépítése 5 év garanciával. Cégünk az Eurolux tetőtéri ablakok kizárólagos importőre Magyarországon, termékeinket olaszországi és romániai gyárunkban tőkéletes minőségben állítjuk elő, amelyre legjobb bizonyíték, hogy termékeink rendelkeznek a hazai ÉMI minőségi bizonyítvánnyal is. Cégünk továbbá kizárólagos importőre az olasz ALUBOX postaládáknak és levélszekrény rendszereknek, és forgalmazzuk a szintén olasz FIRST cég műanyag csatorna rendszerét is. Ellenőrizze árainkat, és már meg is győztük.

Summa-Bau Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Kállói út 18/a.
telefon:
42/460-831
fax:
42/460-831
Tevékenység rövid leírása:
A SUMMA-BAU KFT.1991 júniusában alakult.
A KFT. 1993 júniusában 100%-os magántulajdonba került.
A társaság PA2000 és PA3000 rendszerű SUMMA-BAU típusú
műanyag nyílászáró szerkezeteket gyárt és épít be,
évente mintegy 28 000 m2
A SUMMA-BAU KFT. törekszik a legváltozatosabb egyéni igények kielégítésére
megrendelőink igénye szerinti formában, stílusban és színben.

Actual Profil - Ablakgyártó Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Actual Kft. nyílászárók és ablakok gyártásával foglalkozik. Az általunk gyártott nyílászárók kiváló hő- és hangszigetelésűek, amivel jelentős energiamegtakarítást érhetnek el megrendelőink. Több mint 30 éve alkalmaz innovatív ablaktechnológiát az ACTUAL Fenster AG. Cégünk neve ma már ismert márkanév, és vezető szerepet játszik az ablakok, ajtók és árnyékolástechnika gyártása terén. Saját fejlesztésű ajtó- és ablakprofil-rendszereink formájukban és műszaki tartalmukban világszerte elismertek és példaként szolgálnak. Cégünk a világon elsőként kezdte meg az ólommentes profilok gyártását. Az ACTUAL Ausztriában kétszer is - 1998-ban és 2004-ben - elnyerte az energiatakarékos-ablakrendszer állami innovációs díjat. Intenzív kutatási és fejlesztési tevékenységünk eredményeként számos termékvédelmi és szabadalmi bejelentés történt. Az ACTUAL termékcsoport magában foglalja a különböző forma-, szín- és anyaghasználat lehetőségét (műanyag, műanyag-alumínium, fa, fa-alumínium), valamint az ablakgyártáshoz szükséges profilokat is. Minőség és fejlesztés már kezdettől az ACTUAL-sikertörténet középpontjában állt.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.