Értékelje a céget!
132 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Zsuzsi és Bandi Kft.

Cím:
6724, Szeged Vértói út 18/A
telefon:
62/551-840
fax:
62/551-840
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Zsuzsi és Bandi Kft. 1993-ban alakult. Fő tevékenységünk építőanyag kereskedés, kis és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytatunk. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk 100%-os magyar tulajdonban van. 16.000nm-es területen állunk a vásárlók rendelkezésére. Gépjárműveinkkel ütemezett szállítást tudunk biztosítani. Foglalkoztatottaink száma 30 fő. Célunk a vásárlók magas szintű kiszolgálása. Áru kínálatunkban szinte minden építőanyag megtalálható, ami a mai igényeket kielégíti. 2002-től ISO minőségirányítási rendszer került bevezetésre.

ajanlat@zsb.hu

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!
Kulcsszavak:
ablak ágyásszegély ajtó aljzatkiegyenlítő álmennyezet árnyékoló áthidaló barkácsléc bejárati ajtó belsőépítészeti anyag belsőépítészeti elem belsőépítészeti kiegészítő beton térburkolókő bitumenes hullámlemez bojler burkolat cement csavar csempe csemperagasztó csillár díszléc diszperziós festék dübel elektromos gép elektromos termék építési anyag építési betonelem építési betontermék építési faáru építési rendszer építési segédanyag építőanyag építőipar építőipari tervezés és szervezés ereszcsatorna-rendszer extrudált polisztirol hab faanyag faáru faforgácslap falazóanyag falazóelem falicsempe farostlemez festék födémrendszer fúrógép fűnyírógép fürdőkád fűszegélynyíró gázpalackcsere gerenda gipszstukkó hajópadló házhozszállítás háztartási áru háztartási cikk hidromasszázskád hígító homok hőszigetelő anyag hullámpala járólap kavics kémény kéményrendszer kerti termék kéziszerszám kisbútor kőzetgyapot lakk lambéria laminált padlóburkoló laminált parketta létra locsolótömlő medence medencekiegészítő medencevegyszer mész mulcs murva nemesvakolat nyílászáró padlásfeljáró padlóburkoló padlóburkoló lap padlólap rétegelt lemez rögzítéstechnikai eszköz sarokcsiszoló szaniter termék szaniteráru szeg szerszám szilikon szúnyogháló szúrófűrész tégla térburkolat térkő tetőcserép tetőfedő anyag tetőfedő rendszer tetőléc tetőrendszer tetőtéri ablak tükör üveggyapot üvegszálas tapéta üvegtégla vakolat válaszfallap vékonyvakolat virágföld vízszigetelő anyag ytong tégla zuhanykabin zuhanytálca

Molnár Ferenc egyéni vállalkozó (Molnár Fatelep)

Cím:
6000, Kecskemét Klebelsberg K. u. 17.
telefon:
76/414-450
telefon:
76/414-450
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozik.

Tatai Épfa Kft.

Cím:
2890, Tata környei ut
telefon:
20/935-7613
e-mail:
20/935-7613
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozik.

Érdi Építő Mérnöki Iroda

Cím:
2030, Érd Fehérvári u. 63-69.
telefon:
23/367-311
fax:
23/367-311
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építészeti tervezéssel, valamint építőanyag kereskedelemmel foglalkozik.
Érdi építészként olyan csapatot gyűjtöttem magam köré, melynek tagjai azt tartják a legfontosabbnak, ami Önnek a legfontosabb! Mi abból élünk, hogy Ön elégedetten távozik tőlünk.

Nem tudunk -sablonházat- tervezni, nem akarunk a szabályok alól kibújni. Arra törekszünk, hogy későbbi életének általunk formálható része - a háza - majdnem tökéletes legyen! Olyan házterveket szeretünk kiadni, melyekre nem csak az építész, de Ön is büszke lehet.
Érdi tervezőkként szeretnénk elérni, hogy Érden és környékén mértékadónak vegyék házainkat.
Problémamentes építkezést kívánok!

Fügedi Attila
Tulajdonos, vezető tervező
Tisztában vagyunk azzal, hogy az építkezés csak annak könnyű, akinek korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére!


Azt nem tudom, hogy Ön is közéjük tartozik-e, de ha esetleg nem, javaslom, hogy nézzen körül oldalunkon, biztosan talál számtalan hasznos információt!


A megrendelőkkel folytatott első beszélgetések során, leginkább az szokott kiderülni, hogy rengeteg kérdés van bennük a házukat és a terveztetést illetően.
Ezek a kérdések sokszor nem is a tényleges kíváncsiságról szólnak - inkább a bizonytalanságot mutatják. Ez nem baj!

A legtöbben csak EGY házat építünk magunknak, de azt szeretnénk a lehető legtökéletesebbre készíteni úgy, hogy a rendelkezésünkre álló pénz is elég legyen.


Ez nem könnyű feladat!

Önnek sem és nekünk sem!

Ez csak úgy kivitelezhető, ha teljes mértékben együttműködünk. Mi meghallgatjuk, hogy Ön mit szeretne és azok alapján szeretnénk a lehető legjobb házat tervezni Önnek.

Több fórumon is lehetőséget biztosítunk, hogy az építkezők vagy építkezni szándékozók, a felmerülő kérdésekre választ kapjanak:

1. Feliratkozhat hírlevelünkre -2. Heti rendszerességgel frissítjük BLOG-unkat, melyet egy most zajló építkezésről vezetünk. A BLOG szintén lehetőséget ad a kérdések feltevésére.
3. E-mailben is felteheti kérdéseitSok kérdésre választ találhat tervezők segítségével, de a legfontosabb kérdés még hátra van:

Mit tesz ÖN azért, hogy olyan háza legyen, amilyet elképzelt?

Ugye erre nem is olyan egyszerű válaszilni!
Nem elég csak az elhatározás. Nem elég csak az újságokat ésaz internetet böngészni. Mindenképpen szükség van egy hozzáértő szakember segítségére is.

Ez után jön a következő nagyon fontos kérdés:
Szeretne Ön is pénzt megtakarítani háza építésén?
Akár Több százezer forintot is?
Megmutatom Önnek, miként lehetséges ez már
a TERVEZÉSNÉL a LEGEGYSZERŰBBEN!

Sokan választják azt a módszert, hogy magát az építkezést ismerősök, barátok közreműködésével, kalákában végzik. Itt lehet spórolni, de a terveztetésen nem érdemes!
Többen leszólják a terveket mondván, hogy az csak néhány vonal, egy köteg papíron és ezért nem hajlandók fizetni, csak a minimális összegeket.

Szaladjunk csak végig rajta, mire van szükség ahhoz, hogy egy kész terv az Ön kezébe kerülhessen:

1. Helyszíni felmérés
2. Szakhatósági előírások feltérképezése
3. Egyeztetés a Megbízóval
4. Vázlatok elkészítése - több lépcsőben
5. Engedélyezési terv elkészítése
6. Iratbeszerzés
7. Tervleadás

Amennyiben szeretné tudni melyik, mit jelent, a leírásokat elolvashatja ITT >>

Mire törekszik egy átlagos mérnökiroda?
Arra, hogy optimalizálja a költségeit és a lehető legkevesebb energia ráfordításával elkészítse Önnek a kért terveket.

DE MIRE TÖREKSZÜNK MI?

Természetesen Mi is igyekszünk optimalizálni a költségeinket, azért és úgy dolgozunk, hogy visszatérő Megbízóink legyenek, vagy hogy ajánljanak minket másnak is, ezért
többet nyújtunk Önnek is.Nézzük meg az előbbi felsorolást a Mi szemszögünkből és más színnel melléírom a megjegyzéseket:

1. Helyszíni felmérés - Ezt minden tervezőnek szükséges megtenni, de nem mindegy milyen alapossággal >>
2. Szakhatósági előírások feltérképezése - Ez is egy sarkalatos pont, nézze meg, milyen különbség lehet tervező és tervező között >>
3. Egyeztetés a Megbízóval - Ingoványos terület. Ha nem megfelelő a kommunikáció, sok minden máshogy lesz a tervben, mint ahogy a Megbízó szerette volna >>
4. Vázlatok elkészítése - több lépcsőben - Ebben a fázisban látható először, mennyire ?jött át? az, amit a Megbízó szeretett volna >>
5. Engedélyezési terv elkészítése - Mennyire alapos, részletes? Mi múlhat a tökéletességen? >>
6. Iratbeszerzés - Ön csinálja vagy megtegyük Ön helyett? >>
7. Tervleadás - Ahol sokan elvéreznek >>


MIT JELENT EZ KÖLTSÉGEKBEN?

Igen, mi is pénzért dolgozunk, de úgy gondoljuk, hogy sokkal többet adunk ugyanazért a pénzért!

Szaladjunk csak végig a szükséges költségeken - legalább nagyjából:

- Helyszíni felmérés
- Szakhatósági előírások feltérképezése
- Egyeztetés a Megbízóval
- Vázlatok elkészítése - több lépcsőben
-Engedélyezési terv elkészítése
- Iratbeszerzés
- Tervleadás


Persze nem mindent lehet pénzben mérni...

Ön mennyit kérne azért, hogy kedvesebb legyen valakihez vagy többet segítsen?

Természetesen Mi is igyekszünk optimalizálni a költségeinket, ezért és úgy dolgozunk, hogy visszatérő Megbízóink legyenek, vagy hogy ajánljanak minket másnak is, ezért
többet nyújtunk.
Miben nyújtunk többet?

Az első találkozástól azon dolgozunk, hogy bizalmat ébresszünk az ügyfélben.

Ezt úgy sikerül elérnünk, hogy VELE foglalkozunk, az Ő véleményére vagyunk kíváncsiak és NEKI tervezzük a házat úgy, ahogy Ő szeretné.

Persze néha előállnak lehetetlennek tűnő kérésekkel, ötletekkel, de ilyenkor sem vetjük el a dolgot már zsigerből, hanem azon vagyunk, hogy a kívánságait és vágyait összeegyeztessük az építészet adta lehetőségekkel.

1. Helyszíni felmérés

Ebben a fázisban a tervező, a Megbízóval együtt kimegy arra a telekre, ahová az épület készülne. Felméri a terület méreteit, tájolását, adottságait. Az élhető ház tervezéséhez szükség van a környék házainak megtekintésére is, hiszen fontos, hogy a ház ne ?lógjon ki? feltűnő módon a környezetéből.
Meg kell vizsgálni a terület közműellátottságát, a telek lejtését is. Fotó készül több irányból is. Erre azért van szükség, hogy a tervezés során, a látványtervben, a ?házat? be lehessen illeszteni a környezetbe.
A helyszíni felmérés során - jó közelítéssel - már kiderül, milyen tervezővel van dolgunk.
A gondos tervező, függetlenül a meglévő helyszínrajztól, megméri a területet, fotókat készít és már az első találkozás során, puhatolódzik a Megbízó igényei felől.2. Szakhatósági előírások feltérképezése

Sajnos már ebben a fázisban elválik, melyik tervezőre számíthatunk igazán. Alap esetben, ezeknek az adatok beszerzése a tervező feladata, de volt már precedens arra is, hogy a Megbízótól kérte az adatok beszerzését. Ez, önmagában véve még nem lenne probléma, de meglátásunk szerint, ez kimondottan a tervező feladata (kell, hogy legyen). Ő tudja, milyen szakhatóságoktól, milyen papírokat, adatokat szükséges beszerezni. A Megbízó sokszor csak a hivatalok többszöri bejárásával tudja ugyanazokat a dokumentumokat beszerezni.3. Egyeztetés a Megbízóval

Ez is nagyon fontos terület. Mennyi kérdést tesz föl a tervező? A kérdései, minden területét érinti az életünknek? Ezen a beszélgetése(ke)n ?adja? át a Megbízó az elképzeléseit a tervezőnek. Itt kell egyeztetni az építészeti és statikai lehetőségeket a Megbízó vágyaival, elvárásaival.
A jó tervező nem elutasítja a megvalósíthatatlan elképzeléseket, hanem kompromisszumos megoldásokat keres - akár többet is - amivel áthidalhatók a nehézségek. A lehető legrészletesebben ki kell kérdezni a Megbízót.
Ha mégsem teszi meg, hogy Ön tudja, milyen adatokra lehet szükség, segítséget talál ITT >>

V

4. Vázlatok elkészítése - több lépcsőben

Számunkra, ez a szakma legizgalmasabb része. Tulajdonképpen itt derül ki, hogy mennyire értettük meg, mit szeretne a Megbízó. Az első skiccekhez nem csak szakmai hozzáértés, hanem nagyfokú kreativitás is szükséges. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne sablonházakat készítsünk, ezért minden egyes Megbízó igényeire, teljesen egyedi megoldást alakítunk ki. Bár többször is előfordul, hogy a Megbízó hoz magával fotókat, hogy milyen karakterű ház a vágya, de ezekben az esetekben is igyekszünk az Ő életterének és elvárásainak megfelelően papírra vetni az álmait.
5. Engedélyezési terv elkészítése

Az engedélyezési terv elkészítéséhez az építésztervezőnek más szaktervezőket is be kell vonnia a munkába. Olyan szaktervezőket, akik a tervezéshez szükséges, speciális területeket tervezik meg - statikus, épületgépész, elektromos tervező ...). Különleges esetekben szükség lehet további szakemberek bevonására is (belsőépítész, talajmechanikus ...). A tervezés során az egyes tervezési feladatokhoz bevonjuk a szükséges társtervezőket. Mi koordináljuk a tervezési feladatot és amiért sokan minket választottak, hogy a legfontosabb szakterületek szakemberei, itt az irodában dolgoznak. Tehát az egyeztetés során, nincs szükség még egy telefonhívásra sem, hanem a Megbízó a kérdéseit egyenesen a szakterület illetékes tervezőjének teheti fel. Szükség esetén, előzetes egyeztetés nélkül is, 3-4 szakterület tervezője ülhet le, egyszerre a Megbízóval, hogy megválaszolja a kérdéseit, elmagyarázza, mit, miért úgy kell tenni. Az engedélyezési terv alaposságán, részletességén nagyon sok múlik. Ha nem kellően részletes, az engedélyeztetésen is elakadhat, mert nem teljesen érthető, mit, hogyan terveztek.
Az engedélyeztetési tervet érdemes a lehető legrészletesebbre kérni, minden tervezési szakág tegye bele a saját területének adatait. Ez egy adott szintig előírás is, de ha részletesebbet kérünk csak könnyebb dolgunk lesz az engedélyeztetés során.
Ez ugyan növeli a tervdokumentáció költségeit, de a plusz költség bőven megtérül a visszaadott tervek módosításával elvesztegetett időben és a kivitelezés során, a pontos technológiai előírások lefektetésével elvégzett gyorsabb és szakszerűbb munkákkal.
6. Iratbeszerzés

Ezt a feladatot célszerű a tervezőirodára bízni. Mi úgy gondoljuk, hogy a több éves tapasztalattal és kapcsolatokkal, lényegesen gyorsabban és hatékonyabban tudjuk a szükséges dokumentumokat beszerezni. Ennek költsége elhanyagolható a teljes tervezés költségei mellett, de lényegesen gyorsabban indulhat el a tervezési folyamat.
Természetesen a Megbízó, maga is beszerezheti a szükséges iratokat, ehhez meg is adjuk a beszerzendők tételes felsorolását, de ha menet közben kiderül, hogy még egy plusz dokumentációra is szükség van, az a Megbízónak plusz időt és plusz költséget jelent, ezért javaslom a tervezőt megbízni a dokumentumok beszerzésével.

Vissza >>

7. Tervleadás - Ahol sokan elvéreznek

Elkészült a tervdokumentáció, lehet vinni az engedélyeztetésre. Sokan ezt is a Megbízóra bízzák. Átadják a dokumentumokat, és ha valamiért nem megy át az engedélyeztetésen, később módosítják.
Mi szeretjük magunk vinni az építési irodába. Mi készítettük a rajzot, mi tudjuk legjobban megvédeni az esetleges kifogásokat. Előfordult már olyan is, hogy azért nem akarták engedélyezni a terveket, mert valamilyen adatot nem találtak rajta. Kiderült, hogy máshol kellett volna keresni. Ezt ott, helyben orvosolni tudtuk, hiszen mi készítettük a terveket. Ha a Megbízó vitte volna le, visszaküldték volna, ráadásul fölöslegesen.

Vissza >>Miért minket válasszon?


Akkor az építészet iránt elkötelezett tervezőkre van szüksége. Mi ilyenek vagyunk. Tudjuk, hogy felelősségünk van a jövő alakításában. Fontos nekünk, hogy házaink szakmai tisztességről és az építészet iránti alázatról is szóljanak.

Rheinzink Hungária Kft.

Cím:
1151, Budapest Bogáncs u. 1-3.
telefon:
305-0022
fax:
305-0022
Tevékenység rövid leírása:
A RHEINZINK vállalkozást 1966-ban alapították a Grillo, a Stolberger Zink valamint a Vereinigte Deutsche Metallwerke (Egyesült Német Fémművek) cégek. A termelés 1969-ben indult meg. A cég székhelye és igazgatási központja a németországi Datteln-ban, a Ruhr-vidék északi peremén van.

A RHEINZINK Európában elsőként váltotta fel a horganylemez-gyártásban korábban szokásos, hagyományos paketthengerelési eljárást egy új, innovatív ? és még ma is élenjáró ? technológiával, a folyamatos szélesszalag-öntve-hengerlési eljárással. Ma a RHEINZINK a Grillo-konszernhez tartozik. Gyártási kapacitása évenként mintegy 160.000 tonna, alkalmazottainak száma meghaladja a 800 főt. A RHEINZINK ma már a világ 22 országában van jelen.

A cég saját kutató-fejlesztő részlegeiben magas szinten képzett szakemberek folyamatosan dolgoznak a gyártási folyamatok és a termékek minőségének jobbításán. Itt fejlesztik mindazokat az új termékeket is, amelyekkel a RHEINZINK elsőként lépett a piacra, s amelyek a gyakorlat által felvetett problémákra adnak innovatív választ, illetve a kivitelezést teszik gyorsabbá, gazdaságosabbá, ezzel is segítve a RHEINZINK?-kel dolgozó kivitelező szakemberek munkáját, javítva cégük versenyképességét.

A RHEINZINK egyik tudatosan vállalt célja, hogy olyan termékeket és eljárásokat fejlesszen ki, amelyek ? amellett, hogy a legmagasabb minőségűek ? az ökonómiai és ökológiai szempontokat is kielégítik; ezáltal rájuk nem csupán a magas szintű teljesítmény és hatékonyság jellemző, hanem teljes élettartamuk során lehetőleg minél kevéssé terhelik a környezetet.

A RHEINZINK minőségfilozófiájához már régóta hozzátartozik a gyakorlati környezetvédelem. Annak érdekében, hogy a felhasználókat lehetőleg széleskörűen és objektíven tájékoztassuk az általunk gyártott anyag tulajdonságairól, a RHEINZINK önként veti alá termékeit vizsgálatoknak és a folyamatos, független szervezetek által végzett ellenőrzésnek.

Vadász Bádogos Tetőfedő és Kereskedő Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1988 óta van jelen a hazai piacon. Bádogos és tetőfedő anyagokat forgalmazunk, valamint kivitelezéssel is foglalkozunk.

Zalafém Épület-Acélszerkezetgyártó Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Zrínyi Miklós u. 22.
telefon:
Telefon: 92/313-245\x0D\x0AFax: 92/313-245\x0D\x0A \x0D\x0A
:
Telefon: 92/313-245\x0D\x0AFax: 92/313-245\x0D\x0A \x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
A Zalafém Kft. a Lindab Magyarország Hivatalos forgalmazója és profi kivitelezője már idestova hét éve.

Szolgáltatások:
Acél vázszerkezetek \x09 Acélalkatrész gyártása \x09 Acélalkatrészek
Acélszerkezet \x09 Acélszerkezet-hegesztés Acélszerkezeti rendszer
Acélvázas csarnok \x09 Építőanyag \x09
Építőanyag-ipar
Energiaelosztás \x09 Építőipari alapanyagok \x09 Építőipari kivitelezés
Építőipari tervezés \x09 Épület bádogos munkák \x09 Épület tetőfelújítás
Tetőfedő anyag \x09 Tetőszigetelő anyag \x09

Farkas Építőanyag Áruház

Cím:
1181, Budapest Besence u. 7.
telefon:
294-21-86
fax:
294-21-86
Tevékenység rövid leírása:
LINDAB rendszer, Ytong falazatok, Rigips elemek.

Feller János E.V.

Cím:
9082, Nyúl Kossuth u. 2/c.
telefon:
96/543-003
fax:
96/543-003
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőanyagokkal foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.