Értékelje a céget!

Mélyépterv Kúltúrménöki Kft.

Cím:
1054 Budapest, Zoltán u. 8.
telefon:
269-4531
fax:
269-4889
e-mail:
kulturmernoki@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
A MÉLYÉPTERV Kultúrmérnöki Kft. 1992-ben alakult át a Mélyépítési Tervező Vállalat I. irodájából, annak jogutódaként. Független, teljes mértékben magyar magántulajdonban lévő mérnöki szervezet. Vezetői és munkatársainak egy része jelentős rutinra és szakismeretre tettek szert a MÉLYÉPTERV szakembereiként végzett több évtizedes munkájuk révén, az ő tapasztalatukat egészíti ki a néhány éves gyakorlattal rendelkező fiatal munkatársak dinamizmusa és rugalmassága.

A Cég jártas a szaktervezői, generáltervezői, valamint geotechnikai és vegyészeti laboratóriumi tevékenységben, de mélyépítési fővállalkozói referenciája is van. Munkánkat állandó, és megbízható szakmai valamint szolgáltató partnerek is segítik.
A munkák megrendelők által is elismert kiváló műszaki színvonalát a munkatársak szerteágazó, komplex szakmai felkészültsége, valamint az ismeretek és a felszereltség állandó fejlesztése biztosítja. A környezetvédelmi tervezéssel több, mint 25 éve foglalkozó munkatársak tudása alapján fő tevékenységgé vált a környezetvédelmi vizsgálat, szakvéleményezés, tervezés.

A Cég 1992-tol számos környezeti hatásvizsgálatot, hatástanulmányt, több száz tanulmányt, szakvéleményt, engedélyezési és kiviteli tervet készített, az elvégzett laboratóriumi vizsgálatok száma közel kétszázezer.

A Cég munkatársai több évtizedes tevékenységéhez csatlakozik és jelenlegi tevékenységét segíti a több ezer dokumentációt tartalmazó műszaki Adattár.

A Cég alapvető törekvése: A tágabb értelemben vett környezetvédelmi, közműépítési, építészeti, építési, geotechnikai és vegyészeti szakterületeken a megrendelő korrekt, precíz, jó minőségű kiszolgálása, a műszaki fejlődés elősegítése munkatársai kreatív tevékenysége révén.

A Cég a vállalt feladatok súlyához igazodó felelősség-biztosítással rendelkezik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.