Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

POZSONYI ÉTTEREM ÉS SÖRÖZŐ

Cím:
9023, Győr Török István út 36.
telefon:
+36-96-425-252
fax:
+36-96-425-252
Tevékenység rövid leírása:
Győr-Ady városban nyugodt környezetben légkondicionált helységekkel várjuk kedves vendégeinket! Élőzene, Rendezvényszervezés!

Klimatizált kellemes környezetben, ízletes ételekkel, nagy italválasztékkal várjuk minden kedves vendégünket.
Gyakorlott személyzetünk vállalja
nagyobb rendezvények lebonyolítását is maximum I50 főig.
Egyéb alkalmakra különleges lakomákat és reneszánsz étkeket ajánlunk.
Harminchárom fős kistermünk kiváló kisebb összejövetelek, meghitt családi ünnepségek lebonyolítására, akár a nagyteremben zajló eseményekkel párhuzamosan.
Éttermünkben a hét minden napján 3 féle menüből választhatnak vendégeink,
emellett szezonálisan megújuló ajánlatokkal is várjuk Önöket.

Duna Palota Nonprofit Kft.

Cím:
1051, Budapest Zrínyi u. 5.
e-mail:
info@dunapalota.hu
telefon:
info@dunapalota.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Duna Palota, Budapest belvárosában kínál egyedülálló lehetőséget magánszemélyek és cégek részére neobarokk stílusú, többfunkciós termeiben rendezvények lebonyolítására. Magas színvonalú komolyzenei és táncszínházi élményben lehet részük, ha ellátogatnak együtteseink előadásaira. Éttermünk kitűnő helyszíne lehet esküvőknek, fogadásoknak, báloknak, banketteknek, partiknak, baráti és céges összejöveteleknek.

A Kht. kiadói tevékenysége keretében nyomdai termékek széles skáláját tudjuk előállítani magas színvonalon.

Cégjegyzékszám: 01-14-000215. Alapítás: 2007.

Corvin Művelődési Ház- Erzsébetligeti Színház

Cím:
1165, Budapest Hunyadvár u. 43/b.
telefon:
401-3060
telefon:
401-3060
Tevékenység rövid leírása:
A Művelődési Ház programjai megtekinthető a weboldalunkon,várjuk szeretettel a kikapcsolódni vágyókat.

Elérhetőségek:
telefon:
401-3060-recepció
401-3067-igazgató helyettes

401-3068-titkárság
401-3065-gazdasági oszt.

401-3062-művelődési szervezők 1. / fax
401-3064-művelődési szerv. csoport vezet.

401-3063-művelődési szervezők 2.

401-3061-jegypénztár
401-8098-titkársági fax
401-8099-regepciós fax

Déryné Művelődési és Ifjúsági Központ

Cím:
5300, Karcag Dózsa Gy. u. 5-7.
telefon:
59/503-224
e-mail:
59/503-224
Tevékenység rövid leírása:
Karcag 23.000 lakosú alföldi kisváros Jász- Nagykun- Szolnok megyében. Lakosai eloszeretettel tartják városukat a Nagykunság fovárosának.
Déryné Művelodési és Ifjúsági Központ önálló jogi személy, részben önálló önkormányzati költségvetési szerv. Feladatai ellátásához a Karcag Városi Önkormányzat által biztosított támogatással és saját bevételekkel rendelkezik. A rábízott önkormányzati vagyonnal - a hatályos jogszabályok keretén belül - önállóan gazdálkodik. Kötelezettségeinek teljesítéséért anyagi felelosség terheli. A Déryné Muvelodési és Ifjúsági Központ a város egyetlen közművelodési intézménye egységes szervezetben működteti:

Debreceni Művelődési Központ

Cím:
4024, Debrecen Kossuth u 1
e-mail:
dmk@dbmuvkozpont.t-online.hu
telefon:
dmk@dbmuvkozpont.t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
2005-ben az Újkerti Közösségi Ház átszervezésével és további új egységekkel létrejött a Debreceni Művelődési Központ, amely teljes egészében a város önkormányzata által fenntartott közművelődési intézmény. Ez az intézmény működteti Debrecen 5 közösségi házát (a Belvárosit a Kossuth utcán, a Homokkertit a Szabó Kálmán utcán, a Józsait a Bocskai utcán, a Kismacsit a Napraforgó utcán és az Újkertit a Jerikó utcán), valamint a Debreceni Mű -Terem Galériát a Batthyány utcán, a Tímárházat - a kézművesek házát - a Nagy Gál István utcán és részben ide tartozik a Honvédtemető és Mauzóleum Emlékhely is. A különböző városrészekben működő közösségi intézményekben folyamatosan több mint 100 közösség (művészeti csoport, kör, klub, szakkör, tanfolyam) és számos program, rendezvény (kiállítás, verseny, vetélkedő, pályázat, műsor, családi program) várja a város polgárait. A Debrecenben élők, az amatőr, vagy nem hivatásos alkotók által létrehozott művészeti - közösségi ? kulturális értékek bemutatását, megismertetését kiemelt feladatunknak tekintjük. Ezért örömmel fogadjuk mindazok javaslatát, véleményét, akiknek fontos a művelődés, akik hozzá szeretnének járulni a helyi kultúra fejlesztéséhez. A Debreceni Művelődési Központhoz tartozó közművelődési intézményhálózat nagy részét korszerűsítették és újat is építettek az elmúlt években. Minden eddiginél nagyobb fejlesztéseket valósított meg a város önkormányzata, melyek a helyi kultúra, a közösségi élet gyarapodását, az életminőség javítását szolgálják. Ezek közül is kiemelkedik az új Homokkerti Közösségi Ház, mely a városrész lakosságának új művelődési ? közösségi intézménye. Ugyanakkor itt kapott otthont, próbahelyet a fél évszázados múlttal rendelkező Debreceni Népi Együttes is. De megújult, gyönyörű belső tereivel és teljesen kicserélt berendezésekkel várja a művelődni, szórakozni vágyókat a Kossuth utcai ? új nevén ? Belvárosi Közösségi Ház, amely az intézményhálózat központja is. Kívül-belül megszépült a Kismacsi Közösségi Ház és befejeződött a Tímárház korszerűsítése is.
Hívunk és szeretettel várunk a Debreceni Művelődési Központ intézményegységeibe mindenkit, aki művészeti, közösségi élményekkel szeretne gazdagodni.
A város különböző pontján egy-egy hely, tér a találkozásra, a kellemes együttlétre. Éljenek vele és óvjuk ezeket az értékeinket!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.