Értékelje a céget!
261 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Győri Ipari Park

Cím:
9027, Győr Gesztenyefa u. 4.
telefon:
96/506-979
fax:
96/506-979
Tevékenység rövid leírása:
Teljes infrastruktúrával ellátott területek értékesítése beruházók részére; gyors és rugalmas helyhatósági ügyintézés; tisztázott tulajdonviszonyok; ipari ingatlanhasznosítás.
Közép-Európa első működő ipari parkja 1992. őszén nyílt meg Győrben, Nyugat-Magyarország központjában, három ország (Magyarország, Ausztria, Szlovákia) találkozópontján.
A kormány tárcaközi bizottsága 1997-ben pályázatot írt ki "ipari park" cím elnyerésére. A Győri Ipari Park, amely ekkor már jelentős eredményeket mutatott fel, az elsők között nyerte el a címet, s ma is meghatározó szerepet játszik a magarországi ipari parkok fejlődésében. 1998 tavaszán ennek elismeréseként az Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Miniszter elismerő oklevelét kapta meg a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.

Az ingatlanszakértők nemzetközi szervezete, a FIABCI minden évben megrendezi "Prix d'Excellence" elnevezésű nívódíj pályázatát, melynek célja a legsikeresebb ingatlan-fejlesztések kiválasztása és megjutalmazása.
A Park számára nagy elismerés, hogy a magyar szekció nívódíját 1999-ben elnyerte, majd továbbjutva a nemzetközi fordulókba az ipari és irodaingatlan kategóriában a végső döntőbe került, melyről a FIABCI elismerő oklevelet állított ki.
Az Ipari Park folyamatos bővülésével felmerült a helyszínen elérhető szolgáltató cégek iránti igény, ezért a Park központi területén, saját beruházásban, felépítésre került egy Szolgáltatóház, amely 2000. év elején került átadásra. A szolgáltató komplexum 2 emeleten 900 m2 nettó hasznos területtel rendelkezik.

A Szolgáltatóház földszintjén egy étterem is üzemel, amely a letelepedett cégek étkezéssel kapcsolatos igényeit szolgálja.

Az első emeleten 18-20 m2 területű irodahelyiségek bérlésére van lehetőség.
Jelenlegi bérlőink:
-Waberer's International ZRt.
-DHL Magyarország Kft. (futárszolgálat)
-Losberger Délkelet-Európa Kft. (sátorbérlés és értékesítés)
-ABB Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (robotika üzletág)
-Raab-Team F.M. Kft. (épület üzemeltetés)
-Céltrans 97 Kft. (szállítmányozás, logisztika)
-LCI Engineering Kft. (mérnöki tanácsadó iroda)
-PANNONSPED Kft. (vámügynökség)
-KWS RAGT Hybrid Kft. (vetőmag termeltetés, forgalmazás, nemesítés)
-Viamat Kft.(Építőipari gépek bérbeadása)

Micropolisz Területfejlesztési Tervező és Tanácsadó Bt.

Cím:
4400, Nyíregyháza Őz köz 37. 2/9.
telefon:
42/433-463
telefon:
42/433-463
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 10 éves múlttal rendelkezik. Referenciáink: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területrendezési terve, Faluház Templom, Kiállító Csarnok, Üzletház, Ibrány-Nagyhalász-Dombrád-Nagykálló-Mátészalka települések rendezési terve.

Polgármesteri Hivatal, Albertirsa

Cím:
2730, Albertirsa Irsay Károly u. 2.
fax:
53/370-175
telefon:
53/370-175
Tevékenység rövid leírása:
Földrajzi, megközelíthetőségi szempontból kiváló adottságú városunk lakói örömmel látják az idelátogató vendégeket. Mindig szívesen kalauzolják őket, feltárva előttük értékeinket, megismertetve velük életünk egy-egy darabját.

Pest Megyei Területfejlesztési Kht.

Polgármesteri Hivatal, Bucsuta

Polgármesteri Hivatal, Abaújszántó

Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal

Cím:
7200, Dombóvár Szent István tér 1.
e-mail:
miltimedia@dombovar.hu
telefon:
miltimedia@dombovar.hu
Tevékenység rövid leírása:
Önkormányzatunk fontos feladatának tekinti városunk polgárainak és a másutt élő érdeklődők szakszerű, pontos tájékoztatását. Célunk elsősorban az, hogy segítséget nyújtsunk a kényelmes és gyors ügyintézéshez. Többek között lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy az érdeklődők megismerhessék a képviselőtestület által meghatározott stratégiákat, az ez alapján folyó munkát, a polgármesteri hivatal szervezeti felépítését, a városi intézményeket és civil szervezeteket, továbbá a helyi jogszabályokat. Folyamatosan tájékoztatást adunk a városban zajló aktuális eseményekről, az önkormányzat rendezvényeiről.
Mindezek szorosan illeszkednek az "Új Dombóvár születik" programban megfogalmazott elvekhez, elképzelésekhez.
A honlap rovatai, az információk folyamatosan bővülhetnek, kérem, hogy erre vonatkozó észrevételeit, javaslatait juttassa el a Szervezési és Jogi Irodához.
Remélem, hogy a honlap létrehozásával felgyorsítottuk az információáramlást, mellyel erősíthetjük az önkormányzat és a lakosság kapcsolatát, teret adva az együttgondolkodásnak, a közügyekről alkotott vélemények megismerésének.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.