Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

CLICK ONLINE24 KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Cím:
9026, Győr Víztükör u. 2
telefon:
96/412-774
fax:
96/412-774
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szerződéses kapcsolatban áll a magyar országon működő szinti összes biztosítóval, illetve jelentős pénzintézetekkel, oldalunkon ezen társaságok ajánlatait szerepeltetjük, alkalmanként jelentős kedvezménnyel a fokozott versenyhelyzet, illetve online szolgáltatás miatt.
Weboldalunk segítségével kiválaszthatja az Önt érdeklő terméket, szolgáltatást (kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, casco biztosítás, utas biztosítás, lakás biztosítás, baleset biztosítás, gyors hitel, magán nyugdíjpénztár, egészség pénztár.) , majd az adott termék díjának kalkulálásához szükséges adatokat (előzetes adatszolgáltatás) kell megadnia. Ezután a rendszerünk kiszámítja a fizetendő díjat biztosítónként, majd tájékoztatást nyújt (eltérés esetén) a szolgáltatás tartalmáról, illetve összehasonlítja azokat. Ezután kiválaszthatja a konkrét terméket vásárlási szándék esetén és titkosított vonalon (az adatvédelmi elveket figyelembe véve) regisztrálhat, majd bekérjük Öntől az ajánlathoz szükséges további adatokat. Lehetőséget kínálunk a díj, első díj befizetésére banki , fokozott biztonságú csatornán keresztül. Ezután, ha megadta az összes információt rendelkezésére áll a szolgáltatás igénybevétele, megkapja (elküldjük, kinyomtathatja) a terméket.

COFIDIS Magyarország

Cím:
1066, Budapest Mozsár u.16.
telefon:
06 40-500-500
fax:
06 40-500-500
Tevékenység rövid leírása:
Gyorshitel 48 órán belül...
A COFIDIS a pozitív hitelbírálatot követően 48 órán belül a folyószámlájára utalja a kért összeget.
...szabadon
Pénzét arra költi, amire szeretné!
...olcsón, meglepetések nélkül
Nincsenek nem várt költségek! Hitelbírálati és folyósítási díjat nem számítunk fel. A havi törlesztés változatlan a hitel teljes futamideje alatt.
...otthonról intézheti!
Ki sem kell mozdulnia otthonról, telefonon igényelheti hitelét a 06 40 500 500-as előminősítő vonalon, hétfőtől szombatig, 8 órától 20 óráig.

MediCredit Zrt.

Cím:
1022, Budapest Bég u.3-5.
telefon:
438 09-00
telefon:
438 09-00
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk, a MediCredit Pénzügyi Szolgáltató Zrt. azzal a céllal jött létre, hogy lakossági ügyfelek számára nyújtson finanszírozást egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez. A MediCredit az első és jelenleg az egyetlen olyan pénzügyi szolgáltató, aminek fő profilja a magán egészségügyi ellátások elérhetőségének kibővítése. A MediCredit számos szerződéses partnerén keresztül teljes körű szolgáltatást tud biztosítani ügyfeleinek a klinika és az orvos megválasztásától kezdve, a hitelügyintézésen és a pénzügyi feltételek kialakításán keresztül, egészen az egészségügyi szolgáltatás kifizetéséig. Ügyfeleink egészségén kívül az is fontos számunkra, hogy a pénzügyek is zökkenőmentesen alakuljanak. Ezért is választottuk mottónknak a következőt: MediCredit / Egészséges hitelek
Lényeges megkülönböztetni a MediCredit szolgáltatását az egészségpénztárak és a biztosítók termékeitől. Ez utóbbiak esetében mindig előre kell a havi fizetéseket teljesíteni, majd ennek függvényében csak később lehet az egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni. A MediCredit esetében először mindig az egészségügyi ellátásra kerül sor, a havi részletek fizetése csak ezután kezdődik.

Gemenc Autócentrum Kft.

Cím:
7100, Szekszárd Pasztor u. 2.
telefon:
74/528-800
fax:
74/528-800

VIP Autócentrum Kft.

Cím:
3200, Gyöngyös Atkári u. 2.
telefon:
37/506-506
e-mail:
37/506-506

Papp Auto Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Ha már kiválasztotta új vagy használt gépkocsiját, de szüksége lenne egy kis anyagi segítségre... Ha eladná használt autóját, de részletekre szeretné megvenni, forduljon hozzánk! Iroda: 2100 Gödöllő, Remsei krt. 1/a.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.