Értékelje a céget!
11 találat 1 | 2

Fibernet Kommunikációs Zrt.

Cím:
1013, Budapest Krisztina tér 2.
telefon:
487-4700
e-mail:
487-4700
Tevékenység rövid leírása:
Ügyfélszolgálataink elérhetőségei:
E-mail: ugyfelszolgalat@fibernet.hu
Telefonszám: 1280
Fax: (1) 273 5777

Ügyfélszolgálati irodáink címei:

6500 Baja, Szarvas Gábor u. 8.
1221 Bp., Kossuth Lajos utca 25-29. Promontor Udvar Üzletház
2700 Cegléd, Kút u. 5.
2100 Gödöllő, Remsey krt. 8.
4200 Hajdúszoboszló, Dózsa György u. 46
8380 Hévíz, Tavirózsa u. 1/a.
6000 Kecskemét, Bajcsy Zs. krt. 8.
4300 Nyírbátor, Kenyérmező u. 6.
7800 Siklós, Felszabadulás u. 63/b.
8600 Siófok, Fő u. 174-176
3580 Tiszaújváros, Szent István u. 1/a. fszt.6.


Az elmúlt évek koncentrált és aktív fejlesztési időszakot jelentettek. A hálózatok tervszerű korszerűsítésének köszönhetően, az átépített területek a legmodernebb normáknak megfelelő kábelrendszert kapták. Az innováció, a korszerűsítés, az átgondolt csapatmunka eredményeként elmondható, hogy alapítása óta társaságunk kábeltelevíziós szolgáltatóból fokozatosan, komplex kommunikációs megoldásokat nyújtó hírközlési szolgáltatóvá vált.
Az innováció számunkra nemcsak a kábelhálózatok korszerűsítését jelentette.
Az elsők között jelentünk meg a piacon csomagolt szolgáltatásokkal. 2006-ban megszületett a KIT, a ?3 az 1-ben? kommunikációs termékünk. A KIT csomagok (a kifejezés a KábelTV, Internet, Telefon szavak kezdőbetűiből jött létre) előfizetői egyszerre, egy csomagban rendelhetik meg a kábelTV-, az internet- és a vezetékes telefon szolgáltatást.
Az innováció és a modernizáció útján tovább haladva, 2007. év végére a budapesti régióban, 2008 elején pedig a nagyvárosok közül Cegléden és Kecskeméten, illetve 18 további településen is elindítottuk a Digitális televízió szolgáltatásunkat, mely a legmodernebb technikát jelenti a televíziózásban. A digitalizáció megállíthatatlanul terjed tovább, így a jövőbeni terveink között kiemelt helyet foglal el a digitális képes területek számának növelése illetve, hogy ezt a szolgáltatásunkat minél rövidebb idő alatt és minél szélesebb körben elérhetővé tegyük.
A termékfejlesztés mellett kifejezetten nagy hangsúlyt helyezünk ügyfeleink kiszolgálására. A kényelmesebb és a gyorsabb ügyintézés érdekében telefonos ügyfélszolgálatunk működését modernizáltuk, így Előfizetőink akár otthonról is kényelmesen elintézhetik szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyeiket.
Telefonos Ügyfélszolgálatunk a 1280-as számon hívható, ahol munkatársaink miden nap, reggel 06.00 órától, este 22.00 óráig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Társaságunk arra törekszik, hogy minőségi- és ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal, bővülő kínálatunkkal, valamint megbízható termékeinkkel a jövőben is maradéktalanul kiszolgáljuk Előfizetőink igényeit. Ennek érdekében szolgáltatási hálózatunk tervszerű fejlesztése és korszerűsítése kiemelt feladatunk. Hiszünk abban, hogy a jövőben egyre inkább helye van a minőségi, többlettartalmat biztosító, ugyanakkor megbízható szolgáltatásoknak és termékeknek a piacon. Mindezekre figyelemmel mi is lépést kívánunk tartani XXI. század jövőképével, a megnövekedett fogyasztói igényekkel és ennek megfelelően valósítjuk meg kitűzött vállalati céljainkat.

UPC Magyarország Kft.

Cím:
1092, Budapest Kinizsi u. 30-36.
telefon:
456-98-07 Váci Gergely száma
telefon:
456-98-07 Váci Gergely száma
Tevékenység rövid leírása:
A UPC Magyarország világszínvonalú szélessávú távközlési technológia hazai meghonosításával az emberek közti hatékonyabb, gyorsabb és olcsóbb kommunikáció megvalósítását tűzte ki céljául. Így kívánunk maradandó értéket teremteni üzleti és lakossági előfizetőink, valamint részvényeseink számára.

Intercall Kft.

Cím:
1126, Budapest Kléh István u. 4.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Telefonáljon, faxoljon külföldre közel féláron! Mindez lehetséges az Intercall Kft. INTERFON szolgáltatása segítségével!

Monor Tel.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Telefon és internet szolgáltatóként tevékenykedünk.

Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park Kft.

Cím:
4024, Debrecen Iparkamara u. 2.
telefon:
52/503-111
fax:
52/503-111
Tevékenység rövid leírása:
Az Ipari Park bizonyítottan bevált korszerű termelésszervezési forma, amely nagy mértékben hozzájárul a telepítés városának és térségének fejlődéséhez. A jól működő ipari parkok kedvező hatással vannak az ország, és az önkormányzatok gazdasági életére, elősegítik a lakosság életszínvonalának emelkedését.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a 317/1998. (XII. 21.) Kh. Számú határozatával 1998-ban létrehozta a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park Kft-t, azzal a célkitűzéssel, hogy az 1997-ben megpályázott és még ugyanezen évben megkapott Ipari Park cím és a Gazdasági Minisztérium által elfogadott pályázat követelményeinek eleget tegyen, és elkezdje a Debreceni Ipari Park működési feltételeinek előkészítését, kialakítását. A kitűzött célok teljesítéséhez apportként biztosította a Debrecen, Kishegyesi út - Határ út által határolt 40 hektáros fejlesztési területet.

A Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park Kft az Ipari Park cím elnyerését követően 1998-ban kezdte meg tevékenységét a debreceni Határ út és Kishegyesi út által körülhatárolt 40 hektáros területen. A külső és belső közműberuházás kivitelezése után 2000-ben vált fogadóképessé és ezt követően több multinacionális és hazai gazdasági társaság települt be a parkba.

Az Ipari Park a gazdaságfejlesztés egyik eszköze, ahol elsődleges cél az ipari park területének értékesítése, korszerű, munkahelyteremtő beruházások megvalósítása céljára (eladás vagy bérbeadás útján). Másodlagosan pedig olyan komplex szolgáltatások kínálata, amely megkülönbözteti a hagyományos ipartelepítéstől, ezzel a park vonzóbbá válik a működő tőke megjelenése számára, a területértékesítés, bérbeadás is fokozottabbá válik. A Debreceni Ipari Parkban 2007. évben megépülő Regionális és Innovációs Technológiai Központ, a park szolgáltatási központja ezt a célt fogja szolgálni és erősíteni. A tulajdonos által elvárt új gazdasági-és marketingstratégia irányvonalai szerint fogunk tevékenykedni.

2000. évben közbeszerzési eljárások lefolytatása után befejeztük a Debreceni Ipari Park külső közműberuházását, a rendszert üzembe helyezésre 2000. augusztus 28-án átadtuk DMJV Önkormányzata részére. Kijelenthetjük, hogy az Ipari Park nagykeresztmetszetű és nagy teljesítményű külső közművekkel ellátott.

2001. évben a PHARE tendereztetési eljárások befejezése után megvalósítottuk az Ipari Park belső közműberuházását a következő műszaki tartalommal: vízvezeték, szennycsatorna, csapadékvíz csatorna, gázvezeték, 20 kV-os elektromos kábelhálózat, térvilágítás és a belső feltáró út I. üteme.
Ezen program befejezése a 40 ha-os ipari terület korábban közműkapcsolattal nem rendelkező tömbbelsejének biztosítja a közmű csatlakozási lehetőségeket. A rendszer műszaki átadás - átvétele, majd az ezt követő üzembe helyezése 2001. december 03.-án befejeződött. A megvalósított összközmű hálózat kifejezetten az Ipari Park közmű kapacitás igényeit szolgálja, a városi közműhálózattal csak befogadói kapcsolata van. A rendszer a legmagasabb teljesítményigény kielégítésére alkalmas.
Az Ipari Park jelenlegi területének fejlesztését 2002. I. félévében megvalósítottuk, melynek műszaki tartalma a belső feltáró út II. ütemének kivitelezése, az ehhez kapcsolódó térvilágítás és víztározó megépítése, valamint az Ipari Park területének rendezése, építésre alkalmassá tétele volt.

A Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park alapvető célja, hogy lehetővé tegye a meglévő erőforrások nagy hatékonyságú felhasználását, biztosítsa permanensen újabb fejlesztési erőforrások bevonását, ezáltal elősegítve a város és agglomerációja fejlődését és bekapcsolódását a hazai és a nemzetközi ipari hálózatba.

A Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park Kft 100 százalékos tulajdonosa a Debreceni Vagyonkezelő Rt. DMJV Önkormányzata 41/2000. (III.09.) Kh. számú határozatával úgy döntött, hogy létrehozza a Debreceni Vagyonkezelő Részvénytársaságot. A döntés mögött az a szándék húzódott, hogy egy olyan holdingszervezet jöjjön létre, amely a korábban a város kizárólagos tulajdonában lévő gazdasági társaságok vonatkozásában gyakorolja a tulajdonosi jogokat. A társaságunk ennek a holding szervezetnek a tagja, a Debreceni Vagyonkezelő Rt leányvállalata.

Gazdasági alapfeladatként került meghatározásra egy költségtakarékos, piaci viszonyoknak megfelelő üzemeltetés. Az apport nélküli alapítási vagyonunkat közel 10 év alatt jelentősen növeltük, amely gazdasági lehetőségeinket ismerve eredményes gazdálkodásunkat bizonyítja.

A Gazdasági Minisztérium által elfogadott Ipari Park címszerződésben DMJV Önkormányzat által vállalt kötelezettségnek eleget téve inkubációs tevékenységként üzemeltetjük a Város tulajdonában lévő Vállalkozói Inkubátor Házat, ahol jelenleg 25 vállalkozás 30 irodaegységben komplex szolgáltatás nyújtása mellett közel 250-300 főnek biztosít munkalehetőséget.
A Vállalkozók Háza bevételei hozzájárulnak, árbevételt közvetlenül nem realizáló, alaptevékenységünk költségeinek finanszírozásához

A vállalkozói inkubátorház az Ipari Park címmel rendelkező Önkormányzatok által létesített, olyan ipari, szolgáltató és helyenként kereskedelmi létesítmények együttese, amely a kezdő, mikro- kis- és középvállalkozások számára biztosítja gazdasági tevékenységük irodai munka ellátásához szükséges nélkülözhetetlen feltételeket. Feladatuk, hogy olyan erőforrásokkal lássák el a holdudvarukba tartozó kis- és középvállalkozókat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy gazdaságilag megerősödjenek és a későbbiekben lehetőségük nyíljon saját tulajdonú telephely kialakítására.

TELE2 Magyarország Kft.

Cím:
1054, Budapest Aulich u. 3.
telefon:
80/556-677
fax:
80/556-677

Vivafone Kft.

Cím:
1121, Budapest Hangya utca 20/a
telefon:
23/334-595
:
23/334-595

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.