Értékelje a céget!
42 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Jásztej Rt.

Cím:
5130, Jászapáti Juhász Máté u. 3.
e-mail:
jasztej@invitel.hu
telefon:
jasztej@invitel.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a tejipar területén tevékenykedik.

Aranykocsi Zrt.

Cím:
2898, Kocs Kossuth L. u. 1.
fax:
34/471-246
telefon:
34/471-246

Cheezio Kft.

Cím:
1133, Budapest Esztergomi út 12.
telefon:
350-0455
fax:
350-0455

Danone Tejtermékgyártó és Forgalmazó Kft.

Cím:
1106, Budapest Keresztúri u 210.
fax:
1/432-2878
telefon:
1/432-2878
Tevékenység rövid leírása:
A mindössze 35 éves múltra visszatekintő Danone Csoport a világ hetedik, Európa harmadik legnagyobb élelmiszergyártó cége. A világ 120 országában 148 termelőüzemmel rendelkező és 86,657 főt foglalkoztató csoport világelső a friss tejtermékek (Danone, Galbani) és az édes kekszek piacán (Danone, Lu) és második a palackozott ásványvizek forgalmazásában (Evian, Volvic). A Danone Csoport három fő üzletágra épít: a friss tejtermék, a keksz valamint az ásványviz divíziókra.

Abaújtej Közös Vállalat

Cím:
3849, Forró Kakastanya
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tejipari termékek feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik.
Az Abaújtej Közös Vállalat 1991. január 1-étől működik. Az Abaújtej Közös Vállalt tulajdonosa:- Agrárcenter Rt. Encs, Bem J. u. 5.
A Közös Vállalat fő tevékenysége a tejfelvásárlás - feldolgozás, a saját előállítású és társüzemi termékek értékesítése. A társaság a termékek előállításához szükséges alapanyagot a Hernád völgyében lévő tejtermelő gazdaságoktól vásárolja extra minőségben. A felvásárolt mennyiség éves szinten mintegy 11 millió liter tej, melyet 50.000 liter/nap kapacitású feldolgozó üzemében dolgoz fel napi tejtermékké, az 1998 óta működő -jelenleg megújított- ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer és HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer működtetésével.
Termékeiket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében valamint Budapesten és környékén értékesíti a Forrón és Miskolcon lévő bázisközpontjairól.
Kereskedelmi bolthálózatokon túl jelentős vevőink a közintézmények (kórházak, iskolák, konyhák).

ERU Hungária Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ERU Hungária a hagyományos Camping tömlős és Mackó sajt minőségének fejlesztése mellett, új termékekkel is jelentkezett az évek során a hazai piacon, úgy mint pl. a Servitas vagy Flamenquito márkanevű sajtok, melyek a magyar sajtok ízvilágához nagyon hasonló holland recepturájú termékeket képviselik a cég portfoliójában. A folyamatos fejlesztések eredményeként a hagyományos régi termékek is megújultak, és megjelentek a hazai áruházak polcain a Camping márka szeletelt és kördoboz variációi is. A Margaréta fantázia nevű termék csökkentett koleszterin tartalmú és könnyebben emészthető zsírjaival és különleges ízvilágával gazdagítja a hazai sajtok választékát. Az ERU Hungária Kft. a mai napig elől jár a fejlesztésekben. Nemrégiben új, tetszetős csomagolást kaptak a termékek, a fogyasztói igények folyamatos vizsgálata eredményeként pedig beltartalmukban is jobban igazodnak a megváltozott igényekhez, ízletesebbé, lágyabbá, könnyebben kenhetővé váltak. Szintén az igények változásához alkalmazkodva fejlesztettük ki az újonnan megjelent tégelyes kiszerelésű Camping sajtot, és a Camping Vitál szendvicskrémet is. Az ERU sajtjai természetes és kiváló minőségű alapanyaguknak köszönhetően egészségesek és ízletesek, és mindezek mellett hosszú élettartamúak. Széles körben ismert és kedvelt termékekről van szó, mely a mai háztartásokban már nélkülözhetetlen.

Tetra Pak Hungária Rt.

Cím:
2040, Budaörs Gyártelep Hrsz. 10305
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Tetra Pak komplett feldolgozó, csomagoló és elosztó rendszereket fejleszt ki, gyárt és értékesít folyékony élelmiszerekhez. A legfontosabb ezek közül a tej, a gyümölcslé és az egyéb, gyümölcs alapú italok.

Tej Terméktanács

Cím:
1075, Budapest Bartók B. u. 152/c.
telefon:
203-1450
:
203-1450
Tevékenység rövid leírása:
Országos tej terméktanács vagyunk.

Aranykorona Zrt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Börgöndi út 53.
telefon:
aranykorona@t-online.hu
:
aranykorona@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
A részvénytársaság tejtermeléssel, étkezési tojástermeléssel, saját hasznosításra és értékesítési célra jérceneveléssel foglalkozik. Az abrakkeverékeket saját keverő üzemében állítja elő. A szükséges abrakot és tömegtakarmányt saját maga termeli meg.
Az átlagos tehénlétszám 368 db, az egy tehénre jutó tejtermelés meghaladja a 8000 litert.
Tejértékesítésünk jelentős hányada a Parmalat Rt. részére történik. A városi piacon egy tejboltot üzemeltetünk.
Az átlagos tojólétszám 177.000 db, a megtermelt tojás 48 millió db volt, a termelési szint kedvező. A megtermelt tojást széles körben értékesítjük. Mintegy 15 kereskedelmi és feldolgozó partnerrel állunk értékesítési kapcsolatban. Ezeken belül azonban 5 jelentősebb partnerünk vásárolja meg a termékünk 70%-át. Legjelentősebb partnerünk a TESCO-GLOBÁL ÁRUHÁZAK RT, és a METRO HOLDING HUNGARY KERESKEDELMI KFT.
Közvetlen lakosság részére történő értékesítéssel is foglalkozunk.
A tojásválogató csomagoló egységünk tálcás és dobozos kiszerelésre egyaránt alkalmas. Gyorsan alkalmazkodni tudunk vevőink igényeihez.
2001-2002. években 2 termelő épületet felújítottunk, a termelő technológiát kicseréltük, tojástárolót (hűtőt) alakítottunk ki. A tojó-battéria csere a technológia korszerűsödése mellett környezetvédelmi, állatjóléti feltételek javítását is jelenti.
A telepen 2 termelő istállóból közvetlenül, zárt rendszerben, szállítószalagos technológiás tojásbegyűjtést alakítottunk ki. A tojások gépi összeszedésével, szalagos szállítással kerülnek a tojásválogatóba. A technológia élőmunka-takarékos, termelékeny, számítógéppel irányítható, állategészségügyi szempontból is korszerű.

Szombathelyi Tangazdaság Zrt.

Cím:
9700, Szombathely Söptei út 72.
telefon:
(94) 31 40 43
telefon:
(94) 31 40 43

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.