Értékelje a céget!
40 találat 1 | 2 | 3 | 4

Eurotrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Szalai Kft.

Cím:
7632, Pécs Siklósi út 68. - szerviz
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Szalai KFT legrégebbi üzletága a haszonjármű-kereskedelem, mely használt teherautók, félpótkocsik, pótkocsik, nyergesvontatók, valamint komplett szerelvények és felépítmények értékesítését takarja 1-től 40 tonnáig. Ha a telepen a vevő nem talál az igényeinek megfelelő járművet, akkor a kiterjedt, határokon átívelő üzleti kapcsolatok révén a Szalai KFT ügyfelei gyakorlatilag az EU bármely pontján elérhető, értékesítésre váró használt haszonjárművek közül válogathatnak. Minden időben minimum 1500 kisebb-nagyobb kamion, teherautó, pót- és félpótkocsi fényképét és műszaki paramétereit tekinthetik meg a pécsi, Makay István út 70 szám alatti Haszonjármű kereskedésben.
A haszonjármű kereskedéssel egy telephelyen targoncák, emelő-, rakodó- és földmunkagépek is várják a tisztelt vevőket.
A Haszonjármű szerviz, mely Pécsett, a Köztemető főbejáratával szemben, a benzinkút mögött található, a Siklósi út 68 szám alatt. Itt egy korszerűen felszerelt 6 beállós, minden igényt kielégítő szervizbázis várja a fuvarozókat, haszonjármű tulajdonosokat.

Hyundai Cargotech Kft.

Lakihegy 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós-Lakihegy II. Rákóczi F. út 28.
telefon:
24/475-375
fax:
24/475-375
Tevékenység rövid leírása:
A Lakihegy 2000 Kft. 1993-ban alakult. Több, mint 20 000 m2 telephelyünk Szigetszentmiklós határán, Lakihegyen található, az M0-ás Csepel ? Halásztelek leágazástól 500 méterre. A közel 15 éves fennállásunk óta Magyarország legnagyobb használt haszongépjármű kereskedésévé nőttük ki magunkat. Járműparkunkban folyamatosan mintegy 200 eszköz áll a vevők rendelkezésére.

A cég gyors növekedésének köszönhetően 2000-ben a lakihegyi adótorony tövében megnyitottuk saját 8 beállós szervizbázisunkat, mely nemcsak a járműveink javításával, hanem speciális felépítmények összeszerelésével is foglalkozik.

A kelet-európai régió jobb és gyorsabb kiszolgálásának érdekében 2007-ben megnyitottuk új 5000 m2 telephelyünket Romániában, Nagyváradon. Itt folyamatosan mintegy 50 eszköz áll a vevők rendelkezésére.

Hétfő-Péntek: 8-17
Szombat: 9-13

Mazda Motor Hungary Kft.

Cím:
1117, Budapest Infopark sétány 1.
telefon:
464-5017
telefon:
464-5017
Tevékenység rövid leírása:
Mazda személygépkocsik, kisteherautók és alkatrészek kizárólagos importőre és nagykereskedője.

Mobile.hu Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1186, Budapest Gilice tér 44.
telefon:
70/316-0038
fax:
70/316-0038
Tevékenység rövid leírása:
A közelmúltban létrehoztuk online virtuális piacunkat, a mobile24.hu jármű adás-vételi honlapot, amely valamennyi kereskedőpartnerünknek a legkényelmesebb, leggazdaságosabb megoldást nyújtja ügyfélkörük bővítéséhez.

Bázis Szerviz Gépjárműjavító Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Teherautó, haszongépjármű , hátfal szerviz.

SCANIA Hungária Kft.

Cím:
2051, Biatorbágy Rozália Park 1.
fax:
23/531-009
telefon:
23/531-009
Tevékenység rövid leírása:
A jövedelmezőség növekedését célzó vállalatvezetés
Kitűzött célunk, hogy a világ legigényesebb ügyfeleinek a szükségleteik szerinti legversenyképesebb és legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk. Termékeinknek és szolgáltatásainknak jól meg kell felelniük az ügyfeleink elvárásainak.
Szándékunkban áll megőrizni az ágazatban betöltött előkelő helyünket. Emiatt folyamatosan javítanunk kell szakértelmünket és munkamódszereinket, hogy felülmúlhassuk versenytársainkat.
Ennek elérése érdekében vezetőségünk a közös értékekre, alapelvekre és munkamódszerekre fókuszál.

Alapvető értékek :
A Scania jellegzetességét a cég termékei mellett - a járművek, a szolgáltatások és az ügyfeleknek nyújtott finanszírozási lehetőségek - az értékek, az alapelvek és a munkamódszerek alakítják.

Három alapvető érték - az "ügyfél mindenek előtt", az egyén tiszteletben tartása és a minőség - képezi mind a Scania vállalati kultúrája, mind pedig üzleti magatartása alapját. A Scania vezetői és más alkalmazottai az ügyfelek szükségleteire és tevékenységeire összpontosítják erőfeszítéseiket. Ezt azzal érik el, hogy az értékláncra fókuszálnak: a fejlesztéstől a termelésen és értékesítésen keresztül az ügyfeleknek nyújtott finanszírozási lehetőségekig és a járművek üzem közbeni szervizeléséig bezárólag. Az alkalmazottak minden ügyféllel szoros kapcsolatot alakítanak ki azzal, hogy figyelemmel kísérik az üzleti lehetőségeket egy jármű teljes életciklusán keresztül.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.