Értékelje a céget!
6 találat 1

Watt-Erősáramú Kft.

Cím:
7627, Pécs Pósa L. u. 15.
fax:
72/214-870
e-mail:
72/214-870
Tevékenység rövid leírása:
Az alapításnál a Kft. profilját együttesen meghatározta a múlt, a végzettség és a szerzett gyakorlat, valamint a meglévő kapcsolatok.

Az alapító dokumentum előkészítése során Futó Gerzson barátunk ambicionálása és önzetlen támogatása, az alapításba való bekapcsolódása, majd bölcs tanácsai segítettek. Sajnos Gerzson, már nincs közöttünk, elszólította a kegyetlen sors. Így nem nyugtázhatja az eddig megvalósult, és nem hiányolhatja a hiányzó elképzeléseit, álmait.

A pécsi Kft alapítás mikéntjében önzetlenül segítő kezet nyújtott a Techniq 2000 Kft vezetője, akivel kapcsolatunk, együttműködési szándékunk, azóta is kölcsönös és töretlen.

Nem volt egyszerű a Kft. nevének megválasztása. A populáris -Villany Ász-, a műszaki intellektuális tartalmú nevek keverékéből, végül ez utóbbi került túl-súlyba. A névben a WATT a fő működési területet jelzi, az ETA, az energia hatékonyság jele, fő tevékenységként az Energetikai Tanácsadó és Auditáló célt fogalmazta meg.

A Kft. működését, a környezeti adottságok és igények együttesen jelölték ki és erősítették meg, úgymint az erősáramú tervezés, szerelés és később a fogyasztói tanácsadás területein. A közvilágítás területén meglévő szakmai profil - a Tungschram Schréder Rt. vezetésének, köztük, Almási Sándor Úr személyes bizalmával és pozitív támogatásával ? sokéves együttműködés során alakult ki és vált súlyponti kérdéssé.

A Kft. a minimális alapító vagyon befizetésével alakult. A beindulás nehézségeivel szembesültünk, a befizetett induló tőke már fogytában volt, amikor végre, az első elvégzett munka elszámolására, így az első bevételre sor kerülhetett.

Bázisunk kezdetben esetleges volt. A Kft. első alkalmazottja, Hábián János tervező kollégánk volt, aki az indulás e nehéz időszakában csatlakozott hozzánk.

Majd őt követték Grosch Csaba és munkatársai, akik a Mecseki Szénbányáknál dolgozva szereztek gyakorlatot, majd a bánya bezárása miatt keresték helyüket és így találtunk egymásra.

Tevékenységi köreink fokozatosan finomodtak, az elvégzett feladatok színvonala emelkedett, a kezdeti próbálkozásokon keresztül, folyamatos tanulással vezetett az út a megbecsült vállalkozó minősítésig.

Alap filozófiánk változatlan:

Nem a munka bonyolultsága, hanem az elvégzett munka minősége a lényeges, amiben meg kell, hogy mutatkozzon mindig a mérnöki tudás és az elvárások ? idézhetjük a keszthelyi munkakezdés első hónapjainak tanulságát 1975-ből.

Daubrava Festő Kft.

Cím:
2890, Tata Gombkötő u. 16.
telefon:
34/487-541
telefon:
34/487-541
Tevékenység rövid leírása:
Festék, tapéta és gipszkarton szaküzlet.
-Lafarge gipszkarton
-Tasso üvegszövet
-Caparol hőszigetelő rendszer
-Gipszstukkók forgalmazása
-Festékek
-Hazai és külföldi tapéták
Minőségi szerszámok nagy választékban.
Színkeverés igény szerint
A felsorolt anyagokkal technológiai kivitelezést is vállalunk.

Vörsas Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A jelenlegi társasági forma 1990-ben jött létre. Foglalkoztatottak száma 36 fő, ebből 11 fő 82,61%-ban tulajdonos, egységében 100% magyar tulajdon.
1987-ig meghatározó szerepet töltött be a magyarországi játékgyártásban, 6 éven át első négy között volt jegyezve azzal az előnnyel, hogy termékeinek 52 cikkéből 80% mágneses játékot gyártott saját mágnes gyártó technológiai és szerszámgyártási háttérrel.
Mára fő profilja a gáz-, víz-, csatorna közműrendszerek, valamint a termál és vegyipari vezetékek PE /polietilén/ és PP /polipropilén/ műanyagcső kötőidom gyártása, hegesztett technológiai szereléshez. Ezen technológiai kivitelezésekhez gépek, szerszámok forgalmazása, gyártása.H-CS:7-16, P:7-13

Kod Műszaki és Kereskedelmi Kft.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk hazai és multinacionális cégek részére végez komplett tervező, gyártó, szerelő, karbantartó tevékenységet.

Logistor Kft.

Cím:
2360, Gyál Táncsics M. u. 95.
telefon:
29/342-224
:
29/342-224
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk raktártechnikával foglalkozik.
Fontosabb referenciáink :Bayer Hungária Kft. Bp. .OTP Bank Rt. fiókjai országszerte ,Postabank Rt. Budapest ,Alcoa-Köfém Rt.Székesfehérvár ,Medimpex Rt. Bp. ,Katolikus Pedagógiai Intézet Bp. ,Phoenix Pharma Rt. Fót ,Hungaropharma Rt. Bp., Debrecen ,Phylaxia-Sanofi Rt. Bp. ,Képzőművészek Szövetsége Bp. ,Medicover Rt. Bp. ,Rendörkapitányság Tatabánya ,Katalin Nohse Kft. Érd ,OTP Bank Rt. Székház Székesfehérvár ,Pfizer Hungária Kft. Bp. ,Mobilan Bútor Rt. Bp. ,flora Hungária Kft. Szigetszentmiklós ,Mobil Food Kft. Vecsés ,X-Drink Kft. Bp. ,Drescher Magyarország Kft. Bp. ,ArtMed Kft. Bp. ,Medi Art. Kft. Bp. ,Winkanton Trans European Hungary Kft. Dunaharaszti ,Glaxo Rt.Törökbálint ,Uni-Quick Kft. Csorna ,Selectron Global Services Kft. Bp. ,Praxis Design Kft. Bp. ,Kopinpex Kft. Bp. ,Scan Union International Kft. Újhartyán ,Treff Bt. Kalocsa ,Fabyen Kft. Piliscsév ,Premier G. Med. Kft. Bp. ,Akvi-Patent Rt. Besenyszög ,HFC Technics Kft. Bp. ,Tiszamenti Vízművek Rt. Szolnok ,Dunaferr Lemezalakító Rt. Dunaújváros ,HBm. Önk. Kanézy Gy. Kórház Debrecen ,Horváth és Tsa. Kft. Űllő ,Canberra-Packard Kft. Bp. ,Kalorexpress Kft. Úri ,Tirol és Tsa. Bt. Bp. ,Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ,MetaLog Kft. Bp. ,Penta-Roll Kft. Bp. ,Teledatacast Kft. Bp. ,fotogold Kft. Bp. ,Metalroll Kft. Balkány ,Gebrüder Weiss Kft. Dunaharaszti ,Épforg Kft. Nagykanizsa ,Pioneer Hi-Bred Rt. Szarvas ,Interszervíz Bdapest Kft. Bp. ,Processorg Software82 Kft. Bp. ,Hidro Elem Kft. Nádudvar ,Fortress Kft. Bp. ,Color Team Bp. ,International Gastro Media Trade Bp. ,Épforg Kft. Nagyrécse,Pardi Motorsport Bp. ,Gravitáció Kft. Szombathely ,Teermay Kft. Bp. ,Nemzeti Múzeum Bp. ,Euro Gumi Kereskedő Kft. Bp. ,Empatia Patika Bt. Tiszacsege ,Északkelet Magyarországi Térségi Fejlesztési Tanács, Eger ,Ferking Kft. Bp. ,Watt 22 Kft. Bp. ,Turbószerviz Felcsiki Bt. ,Medprimo Kft. Bp. ,Italia Konyhastúdió Kft. Bp. ,Skoglund Rt. Bp. ,Település Ellátó és Szolgáltató Szervezet, Berhida ,Kórházak országszerte .

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.