Értékelje a céget!
28 találat 1 | 2 | 3

Ferrlin Szerelőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2400, Dunaújváros Kenyérgyári út 5. Pf. 238
telefon:
25/501-491
fax:
25/501-491
Tevékenység rövid leírása:
Fémforgácsolások; épületgépészeti szerelések; gyárak gépészeti karbantartása; szénacél- illetve rozsdamentes acélcsövek, profilok nagy kapacitású gépi hajlítása 60 mm átmérőig; acélszerkezetek, acélszerkezeti csarnokok gyártása illetve szerelése; épületek, ipari csarnokok üvegezése; gépalkatrészek gyártása; saválló- és szénacél technológiai csőszerelések; nyomástartó edények gyártása.

Chemoriens Vegyipari Berendezéseket Gyártó Technológiai Szerelő Kft.

Tejszolg-Szentes Kft.

Cím:
6600, Szentes Nagynyomás u. 16.
telefon:
63/561-070
fax:
63/561-070
Tevékenység rövid leírása:
A TEJSZOLG - Szentes Kft. 1996-ban alakult, magyar tulajdonú vállalkozás. A szakmai múlt korábbra nyúlik vissza. Cégünk telephelyén elődeink 1975 óta foglalkoztak a rozsdamentes acélok megmunkálásával, hegesztésével és tejipari gépekkel.
Termékeink közül az igényes minőségű, rozsdamentes acél élelmiszeripari tartályok adják eladásaink legnagyobb hányadát. Tartályaink 50.000 l-es térfogatig egyedi méretekkel készülnek, partnereink igényeihez igazodó tervezéssel és változatos felszereltséggel.
A TEJSZOLG - Szentes Kft. minőségbiztosítási rendszert működtet és minden tevékenységét az EN ISO 9002:1996 szabvány szerint végzi. Cégünk ebben az évben fog áttérni az újabb, EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti működésre.

Koop-Szer Kft.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A társaság épületgépészeti berendezések szerelésére szakosodott, ezek az épületen belüli víz-csatorna, gáz, központi fűtés, szellőzés és klímaberendezés szerelések, valamint a technológiai csőszerelések (gőz-, gáz-, sűrített levegő-rendszerek).

ACIS Benzinkúttechnika Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u. 2.
telefon:
23/503-960
fax:
23/503-960
Tevékenység rövid leírása:
Az ACIS Benzinkúttechnika Kft., illetve jogelődje 1991. óta állandó bővülő vevőkörrel van jelen a magyar töltőállomás - és technológia - szerelési piacon.

Amint az (Advanced Construction & Industrial Services) elnevezés is mutatja, cégünk mindig élen járt a különböző technikai újdonságok behozatalában, meghonosításában, a nyomott rendszerű üzemanyag ellátástól, a flexibilis vezetéképítési rendszerek (Brugg, muanyag) bevezetésén át, a gépjármű felismerő, illetve szennyvíz technológiai rendszerekig. Az utóbbi években önálló szakággá vált az ipari technológiai vezetékek, berendezések szerelése és a speciális szerelési igényű vízköddel oltó nagynyomású rendszerek szerelése.

A szervezet a legkorszerűbb technikával áll a technológiai és épületszerviz rendelkezésére.

Töltőállomás építés
Üzemanyag technológiai szerelés
Töltő és azonosító elektronika, beleértve a készpénzzel vagy kártyával történő kezelő nélküli tankolást
Ipari technológiai szerelés
Szervíz
Autómosók
Olajfogók értékesítése
Szennyvíztisztítás
Acélszerkezet építés
Tűzoltó rendszerek szerelése
A cég fő profilja a töltőállomások építése, szerelése (kulcsrakészen is), karbantartása és az ott található műszaki berendezések beszállítása, üzembe helyezése.

A cég ügyfelei nemcsak az olajtársaságok és magán töltőállomások, hanem a közlekedési vállalatok, hadsereg, ipari üzemek, kőolajtermék tároló telepek részére állunk rendelkezésre ilyen, illetve hasonló tevékenységgel. Ezen kívül acélszerkezetek gyártásával és szerelésével is foglalkozunk, és technológiai gépészeti tevékenységünket is kiterjesztettük.. NATO beszállítói minősítést szereztünk.

A céget 2000 júliusában a német anyacég a menedzsmentnek eladta, a németországi nehéz helyzetre tekintettel. A cég nemzetközi jellegét továbbra is megőrizte résztulajdonosa az egykori RAAB KARCHER tulajdont kivásárolt országok közül a Cseh, Orosz, Osztrák és Szlovák cégek szövetséget jelképező osztrák ACIS UNION GmbH-nak, amely szükség esetén egységes fellépést biztosíthat vevői igény esetén. (Ez nem jelent a cégek között tulajdonosi kapcsolatot.)

Az ACIS Benzinkúttechnika Kft. önállósodása után, bővítette tevékenységi körét és növelte árbevételét ? pl. az 1998 évi 1130 milliós árbevétel 2002-re megduplázódott, a foglalkoztatottak száma elérte a 100 főt., majd a NATO és SAMSUNG megbízásoknak köszönhetően 2005-ben 4 milliárd forint főlé emelkedett, ami a további években az ehhez közeli értéken ingadozott.

A céget kevéssé hierarchikus ?lean organisation? jellemzi. A két ügyvezető a vállalkozási igazgató és műszaki főmérnök felügyelete alatt 6 részlegvezető irányítja a termelést. A napi munkát a teljes logisztikai vertikumot magába foglaló anyaggazdálkodási részleg és pénzügyi részleg segíti.

A cég üzletpolitikájában a vevői megelégedettség növelése - a nyereségesség megtartása mellett - a vezérlő elv. Ennek érdekében is vezetettük be és tanúsítottuk a minőségbiztosítási rendszerünket (ISO 9002, 1997-ben) és Környezet Irányítási Rendszerünket (ISO 14001, 2000-ben), továbbá a munka és egészségvédelmi irányítási rendszert is bevezettünk (ISO 18001) melyet 2004 tavaszán tanúsíttatunk, és később integráltuk az irányítási rendszereket.

Szolgáltató cég lévén legfőbb értékteremtő erőnk dolgozóink szakképzettsége és elkötelezettsége, ez jelenthet versenyelőnyt a mai gazdasági körülmények között. Így külön gondot fordítunk munkatársaink teljesítményorientált bérezése mellett állandó szakmai és nemcsak kifejezetten szakmai továbbképzésükre.

A cég és vezetése mindig nyitott volt új területeken való tevékenységre, így végzünk egyre több munkát az ipar, a közlekedési vállalatok, sőt a telekommunikáció területén is.

2001-óta részt vettünk a SAMSUNG Gödön épült gyárában mindhárom ütem technológiai csővezeték-, és szennyvíz-technológiai szerelésének végzésében és 2008-ban a szlovákiai Nagyszombaton épült üzem építésében is részt vettünk.

A cég stabil, bőséges hitelkeret áll a működési finanszírozása illetve bankgaranciák nyújtására, illetve a képződött nyereség nagy részét a cégvezetés a vállalkozás a fejlesztésre fordítja, így a változatlan hitellehetőséget szükség esetén beruházásra, illetve tevékenységek előfinanszírozására tudja fordítani.

A töltőállomások technológiai építésében piacvezetők vagyunk, ez egészül ki a saját erőből végzett elektromos szerelés, és acélszerkezet szerelési munkákkal (előtető). Időről-időre építünk fővállalkozásban is töltőállomásokat. A feladatok nagymértékű növekedése esetén a rugalmas bővítés lehetősége mind személyi, mind anyagi oldalon fennáll. Technológiai szerelést az összes Magyarországon működő illetve működött olajtársaság számára végeztünk már.

A szerviz részleg létszámban és felkészültségben is folyamatosan bővül, jelenleg a kint fizetős töltő automaták szervizét kell bővítsük a növekedő feladatok miatt. A cég létszámának a felét 70 főt foglalkoztat a szervíz.

1992 óta a teljes OMV hálózatot, és 2001 óta nemcsak a technológiát, hanem a teljes töltőállomást, az épület karbantartással együtt, 2002 május óta ún. Call Centert üzemeltetve. A JET-Conoco hálózat gondozása 1993 óta (kezdettől) a feladatunk, és azt LUKOIL színekben is folytattuk. Az AGIP által átvett ESSO hálózat technológiai karbantartását folyamatosan végezzük. 2003 óta végezzük a dunántúli MOL töltőállomás hálózat karbantartását,javítását. 2000. évtől kezdően folyamatosan korszerűsítjük az ország szinte valamennyi VOLÁN és VOLÁNBUSZ telephelyének üzemanyag technológiáját, esetenként a legkorszerűbb gépjármű-felismerő rendszerrel. 2003-2009 között végeztük a MÁV üzemanyagtöltők korszerűsítését, ahol mind az informatikai, mind a technológiai szerelési munkáknál meghatározó szerepünk van. E rendszer iránt a szomszédos országok vasúttársaságai is nagy érdeklődést tanúsítanak, és Szlovákiába már szállítottunk is, az általunk fejlesztett berendezésből.

1999 óta szállítottuk nagy számban GSM átjátszó tornyok acél szerkezeteit a NOKIA, majd a VODAFONE részére. Kereskedelmi részleg már nemcsak a töltőállomások műszaki berendezéseinek eladásával foglalkozik, hanem az olajos csapadékvizek tisztításához szükséges olajfogók eladásánál is jelentős piaci részesedést szerzett.Nagy tapasztalattal rendelkező kereskedők foglalkoznak a tankoló automaták minden fajtájának és a különböző autómosó berendezések eladásával.

2005 óta tervezzük és szereljük a FOGTEC cég nagynyomású vízköddel oltó berendezéseinek vezeték rendszerét, először Olaszországban, majd Madridban és Moszkvában hosszabb alagutakban. 2008-2009-ben több kisebb rendszernél szereltük a rendszert, és a 4-es METRO és annak garázsa az eddigi legnagyabb volumenű megbízásunk ebben a szakágban, ahol a német cég a beszállítónk.

A magyar ACIS tulajdonosi köre vállalta az ACIS cégcsoport a dél illetve dél-kelet felé történő kiterjesztését. 2004-től vagyunk többségi tulajdonosok az ACIS Petrolservice srl romániai cégben és az addig stagnáló kis cég lendületes fejlődésnek indult 2008-ra 7 millió EUR árbevételt több, mint 100 alkalmazottal elérve. A 2006-ban alapított szerbiai leányvállalatunk 2008-tól szervizeli a MOL teljes hálózatát, és indult fejlődésnek. A 2007-ben Horvátországban bejegyzett cég még nem ért el üzleti sikereket, azonban a 2009 nyarán alapított Bosznia és Hercegovina területét lefedő ACIS BiH már állandó megbízás állománnyal rendelkezik az ENERGOPETROL-tól és az OMV-től.

ISO-SZER Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
7030, Paks Szent István tér 14/A
telefon:
75-510-177
fax:
75-510-177

STRANG Szerelőipari Rt.

Cím:
5600, Békéscsaba Őszi u. 1.
telefon:
66/445-654
:
66/445-654
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk épületgépészettel, villanyszereléssel foglalkozik.

M+P Ipari és Szolgáltató Kft.

Cím:
7013, Cece Újmajor
e-mail:
mpluszpkft@invitel.hu
:
mpluszpkft@invitel.hu

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.