Értékelje a céget!
4 találat 1

Atlantic Star 2000 Kft./új név MIDLAND HUNGARY Kft./

Cím:
1097, Budapest Táblás u. 36-38.
telefon:
280-1624
fax:
280-1624
Tevékenység rövid leírása:
Intelligens motorolaj a hosszúéletű motorokért a legjelentősebb autógyártók ajánlásával.
Autós-Motoros bolt.

Az Atlantic Star 2000 Kereskedelmi Kft-t 1997 márciusában alakult.
Fő tevékenységi köre a Midland kenőanyagok kizárólagos importja, magyarországi nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása, valamint a Clean Burn olajégető kazánok kizárólagos forgalmazása és telepítése, karbantartása, a német TOURATECH motorkerékpár túra felszerelések importja és forgalmazása.

A kenőanyagok forgalmazását több éves gyakorlat előzte meg, felmérve a piaci lehetőségeket, összehasonlítva a konkurencia által forgalomba hozott anyagokkal, ezen kívül a felhasználási terület igényeinek figyelembe vételével. Az előzetes tapasztalatokat bizonyította, hogy takarékos és célirányos PR tevékenységgel, illetve személyes kapcsolati rendszer kiépítésével és folyamatos kapcsolattartással a cégünk által forgalmazott termékek az ismeretlenségből (az Oel-Brack AG terméke a Midland kenőanyag Európa egyik legjelentősebb kenőanyag gyártója!) ma már fogalommá vált, az előző évhez képest forgalmunk legalább 15%-kal gyarapodott.
A Kft. jelentős mértékben támogatja és támogatta a technikai sportokat, tavaly előtti eredményeink tizenöt versenyzőből hat országos bajnok, termékeinkre jellemzően a kenőanyagainkat használó járműveknek kenéstechnikai hiányosságokból adódóan egyszer sem kellett feladniuk a versenyt. Ez a háttér, valamint a megbízható és folyamatos áruellátás, a személyes kapcsolattartás garancia vevőink körében. A svájci Oel-Brack AG (ISO 9001), mint beszállító és a Midland termékek gyártója és forgalmazója Európában, kiváló partnernek bizonyult.

Másik tevékenységi körünk a fáradtolaj-égetés. Ebben szintén egy nagyszerű és megbízható partnerre leltünk a Clean Burn Ltd.-ben, aki az USA e témában vezető kazángyártója. Jelenleg egyre több igény jelentkezik a környezetvédelem szempontjából nem kifogásolható és az elvárásoknak maximálisan megfelelő veszélyes hulladék ilyetén újrahasznosítására. Vevőink nagy megelégedésére a készülékek kezelése és karbantartása megegyezik a gázkészülékekével, fenntartási költsége töredéke annak, energiahordozók vásárlása jelentéktelen, így jelentős költségeket takarítva meg.

A telepítéshez és karbantartáshoz szükséges tapasztalatokat a gyártónál elvégzett tanfolyamon és továbbképzésen szereztük. A megrendelések folyamatosan érkeznek igény szerint.

2004 januárjában élve a lehetőséggel, egy nagyobb üzlethelyiségbe költöztünk, ahol kialakítottunk eladóteret, raktározási lehetőséget és irodát tárgyalóval. Ennek megfelelően autóápolási és felszereléseket is értékesítünk, valamint a TOURATECH motorkerékpár túra felszereléseket importáljuk.
Ez a helyzet teremtette meg annak igényét, hogy saját internetes honlapot építsünk ki, bemutatva ezzel az Atlantic Star 2000 kft. tevékenységi köreit.

Mivel kizárólag csúcstechnológiák behozatalával és forgalmazásával foglalkozunk, felmerült az igény az ISO 9001/2001 minőségbiztosítási rendszer kialakítására, amelyet 2004. április 1.-én megvalósítottunk.

Bővebb felvilágosításért klikkeljen webcímünkre!

Hungaroring Sport Zrt.

Cím:
2146, Mogyoród Versenypálya 0222/2/3/6
fax:
28/441-860
e-mail:
28/441-860
Tevékenység rövid leírása:
Az első nagy lépés után két és fél év apró lépegetés következett. A hosszas előkészítés és szervezőmunka azonban meghozta gyümölcsét, hiszen 1985. szeptember 10-én Londonban aláírásra került a Magyar Nagydíj első, öt évre szóló szerződése. Ezután a lépegetést rohamléptek váltották fel, hiszen nyolc hónap alatt elkészült a sorozat egyik legszebb fekvésű pályája, melyen az első Formula-1 világbajnoki futamot 1986. augusztus 10-én rendezték. Bernie Ecclestone ötlete kezdetben őrültségnek tűnt, hogy a Formula 1 világbajnokság addigi 36 éves történetében először egy szocialista országba vigye a száguldó cirkuszt. Az azóta eltelt huszonegy év azonban őt igazolta, hiszen a Hungaroringet ma már a világon mindenütt a nagy múltú, patinás versenyhelyszínek között tartják számon.

A Formula 1 világbajnokság 18 futamát 2006-ban 1,7 millió helyszíni néző és további közel hatszáz millió tévénéző kísérte figyelemmel. Sokak szerint a világ legszervezettebb, minden elemében a legújabb csúcstechnikát felvonultató globális eseménysorozata. Számos ország felismerte a versenyben rejlő hatalmas gazdasági lehetőségeket, a részvétellel járó nemzetközi ismertség és elismertség elérésének egyik leghatékonyabb módját. Jelenleg közel tíz rendezésre alkalmas pálya vár arra, hogy ebbe az előkelő társaságba tartozzon, és további 5 pálya építés alatt áll. A túljelentkezés hosszú évek óta azzal együtt folyamatos, hogy a rendezés a részvevő országoktól jelentős közvetlen áldozatvállalást, a szervezőktől pedig hibátlan, világszínvonalú munkát követel meg, ahol a tévedés a versenyrendezés lehetőségét kockáztatja. A Hungaroring név ebbe a világszerte elismert és irigyelt körbe tartozik bele 1986. augusztus 10. óta. A nemzetközileg is méltányolt teljesítményt igazolja a Nemzetközi Autómobil Szövetség által 2002-ben a Hungaroring számára odaítélt a "Az év legjobban rendezett versenyének" járó vándordíj is.

A sikerek mögött természetesen kell lennie egy csapatnak is, mely partnerei közreműködésével mindezt elérte és a magasra állított lécet évről-évre átugrotta. Ez a társaság a Hungaroring Sport Zrt., mely 2011-ig rendelkezik a Formula 1 Magyar Nagydíj megrendezésének jogával. A társaság legfőbb feladatának a világbajnoki futam kifogástalan megrendezését tekinti, de emellett törekszik a kezelésére bízott versenypálya és létesítményei Formula 1 futamon kívüli hatékony üzemeltetésére is. Célja, hogy a Hungaroringet hazai és regionális viszonylatban is az autó- és motorsport szerelmeseinek fellegvárává tegye. A létesítmény adottságait kihasználva létrehozta a Vezetéstechnikai, Közlekedésbiztonsági és Motorizációs Központot, mely számos partner együttműködésének köszönhetően az év több mint 200 napján fogadja a benzingőz rabjait.

Trial Média Kft.

Cím:
8630, Balatonboglár Berzsenyi u. 14.
telefon:
85/450-177
:
85/450-177

Special Transport Kft.

Cím:
1041, Budapest Szigeti J. u.27.
telefon:
06-1/389-2737
fax:
06-1/389-2737
Tevékenység rövid leírása:
Szolgáltatásaink:
-Autómentés,
-Belföldi-közúti fuvarozás,
-Sport és szabadidő szolgáltatás(technikai sportok),
-Túlsúlyos,túlméretezett járművek kísérete,szakkísérete,
útvonalbiztosítása,
-Munkagépek szállítása,

Tel./Fax:06-1/389-2737,
Mobil: 06-20/935-2787

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.