Értékelje a céget!
45 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tar-Will Bt.

Cím:
1183, Budapest Gyömrői út 97.
telefon:
1/431-8089
telefon:
1/431-8089
Tevékenység rövid leírása:
"MINDEN AMI TARGONCA!"
Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat!

TOYOTA Anyagmozgatás Magyarország Kft.

Cím:
1184, Budapest Üllői út 310.
telefon:
290-91-71
fax:
290-91-71
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a TOYOTA MAGYARORSZÁG ANYAGMOZGATÁS Kft. a TOYOTA anyagmozgató és raktértechnikai gépeinek excluzív forgalmazója. Világvezető termékeink műszakai tartalmával valamennyi felhasználási területnek növelt hatékonyságot, termelékenységet és hosszú élettartamot szavatolnak. Természetesen cégünk az egész országot lefedő szervízhálózattal rendelkezik. Ügyfeleink részére a kereskedelem és szolgáltatás valamennyi lehetőségét kínáljuk. Így értékesítés területén széleskörű TOYOTA finanszírozási lehetőséget kínálunk (halasztott fizetési kondíciókat, lízinget, rövid- közép- és hosszú távú bérletet, akár kezelővel együtt is). Szerviztevékenységünkben az eseti megbízástól, a szerződéses karbantartáson át, a full-szervizes szerződésig állunk partnereink rendelkezésére. Nálunk a gép leszállítása a partnerkapcsolatunk kezdetét jelenti!

Targoncáink megfelelnek a legújabb szabványoknak, a legkorszerűbb szerkezeti anyagokból készülnek, így működési idejük a lehető leghosszabb. A berendezés minőségének megőrzésére és az üzemeltetési költségek minimalizálásra a napi üzemeltetés során is ügyelni kell. Annak érdekében, hogy targoncája folyamatosan megfeleljen a magas szintű követelményeknek, egész Európára kiterjedő szervizhálózatot hoztunk létre.Vállalatunkat az tette világelsővé, hogy nálunk mindig ügyfeleink szerepeltek az első helyen. Ez a nagyszerű eredmény azonban súlyos felelősséget is jelent: eladni egy TMH targoncát csak úgy lehetséges, ha bebizonyítjuk, hogy ez az optimális döntés. Ezt a célt szeretnénk Európában is lehetőleg összes partnereknél elérni.

A fentiek azt is magukban hordozzák, hogy cégünk nem elégedhet meg a legjobb terméktámogatásnál kevesebbel. Ez öt pontban foglalható össze:

Kiterjedt hálózat révén megfelelő nemzetközi (ill. Európai) közelség,

szakképzett szerviz,

eredeti pótalkatrészek, melyek gond nélkül a közelben is beszerezhetők,

folyamatosan képzett szerviztechnikusok, és végül

személyre szabott ajánlatokÖn hálózatunk bármely pontjához is kapcsolódik, biztos lehet abban, hogy bárhol ugyanolyan jó minőségű szolgáltatásban fog részesülni. Ha egy dolog fontos az ügyfélnek, akkor az nekünk is fontos, és ezt igyekszünk jobban is megvalósítani mint bárki más.

Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft.
Toyota Industries Corporation
Világelső az anyagmozgatásban

H-1116 Budapest, Építész u. 28.
T +36 1 482 0900
F +36 1 482 0939
E info@hu.toyota-industries.eu

Effekt-L90 Kft.

Cím:
1239, Budapest Haraszti út 36.
telefon:
286-0568
telefon:
286-0568
Tevékenység rövid leírása:
Új és használt elektromos, dízel, gázüzemű homlokemelővillás targoncák, raktártechnikai gépek értékesítése-, szervizelése-, karbantartása-, nagyjavítása-, vizsgáztatása-, valamint targoncaalkartészek forgalmazása.Targonca kereskedelem:Kereskedelmi tevékenységünket Haraszti úti telepünkön végezzük, ahol szervízigény bejelentéseiket fogadjuk, érdeklődő partnereink részére új illetve használt gépeink megtekintésére, kipróbálására lehetőséget biztosítunk.Értékesítünk új KOMATSU homlokemelővillás targoncákat, raktártechnikai gépeket, valamint használt KOMATSU, TOYOTA, LINDE, JUNGHEINRICH stb. elektromos-. dízel-, valamint gázüzemű homlokemelővillás; és speciális (terepes,robbanásbiztos) targoncákat. Többszáz darab használt targoncát tartalmazó listánknak köszönhetően, érdeklődő Partnerünk számára a legmegfelelőbb targoncát egyedi igényekhez igazodva tudjuk kiválasztani.A gépek vásárlásához kedvező finanszírozási lehetőségeket biztosítunk (Tartósbérlet, lízing).GYORS , INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!!!Targonca szervízszolgálat::Vállaljuk minden Európában forgalmazott típusú targonca szervizelését, karbantartását (Komatsu, Toyota, Still, Jungheinrich,stb.), Balkancar elektromos targoncák átalakítását (MOSFET elektronika beépítés), felújítását, karbantartását.Karbantartási szerződés esetén gépeik műszaki állapotát rendszeres ellenőrzés alatt tartjuk. Szakembereink korszerűen felszerelt szervizautóinkkal a bejelentéstől számított, akár 6 órán belül megkezdik a hiba elhárítását. Ha a javítás a helyszínen nem lehetséges, a javítási idő tartamára cseregépet biztosítunk.Alkatrészforgalmazás:Szervíztevékenységünk kiegészítéseként targoncaalkatrész forgalmazásával is foglalkozunk. A targoncákhoz szervízalkatrészek raktárról kaphatók, egyéb alkatrészek gyors szállítási határidővel, rendkívül kedvező áron megrendelhetőek.

AMG-Szerviz Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.