Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Mihidra Kft.

Cím:
3500, Miskolc Dráva út 8.
telefon:
46/382-657
fax:
46/382-657
Tevékenység rövid leírása:
A Mihidra Kft. 1997.-ben alakult alapvetően nyugati típusú - Jungheinrich, Yale, Still, Hyster, BT, Linde, Steinbock Pimespo, Mic, Komatsu - targoncák karbantartására és javítására. Magyarországon mintegy 30 szerződött partnernél mintegy 800 db targoncát karbantartunk és javítunk, 11 db szervizautóval és 14 fővel.
Szervíztechnikusaink megfelelő képzettséggel rendelkeznek, saját dolgozóink és nem dolgoztatunk alvállalkozókkal. Szervízautóink Nissan Vanette Cargo típusú autók, polcozva megfelelő szerszámokkal és a javításhoz szükséges alapvető alkatrészbázissal van ellátva. A szuperelasztikus gumik préselését helyszínen tudjuk végezni présautónkkal. Raktárbázissal rendelkezünk mind Budapesten mind pedig Miskolcon.
Jelenleg miskolci és budapesti műhelyünkben végezzük a nagyjavításokat és teljes felújításokat.

JO-KER 98 Bt.

Cím:
1239, Budapest Haraszti út 36.
telefon:
286-0568
fax:
286-0568
Tevékenység rövid leírása:
A JO-KER 98 Bt. 1998-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő társaság. Társaságunk 2004 óta az itáliai gyártmányú NUOVA DETAS targoncák kizárólagos forgalmazója .Kereskedelmi tevékenységünket a Haraszti úti telepünkön végezzük, ahol szervízigény bejelentéseiket fogadjuk, érdeklődő partnereink részére új illetve használt gépeink megtekintésére, kipróbálására lehetőséget biztosítunk.Fentieken kívül értékesítünk használt KOMATSU, TOYOTA, LINDE, JUNGHEINRICH stb. elektromos-. dízel-, valamint gázüzemű homlokemelővillás; és speciális (terepes,robbanásbiztos) targoncákat. Többszázdarabos listánkból választhatja ki érdeklődő Partnerünk a számára legmegfelelőbb targoncát.A gépek vásárlásához kedvező finanszírozási lehetőségeket biztosítunk (Tartósbérlet, lízing). GYORS ,INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!!! Vállaljuk minden Európában forgalmazott típusú targonca szervizelését, karbantartását (Komatsu, Toyota, Still, Jungheinrich, stb.), Balkancar elektromos targoncák átalakítását (MOSFET elektronika beépítés), felújítását, karbantartását. Karbantartási szerződés esetén gépeik műszaki állapotát rendszeres ellenőrzés alatt tartjuk Szakembereink korszerűen felszerelt szervizautóinkkal a bejelentéstol számított 24 órán belül megkezdik a hiba elhárítását, ha a javítás a helyszínen nem lehetséges, a javítási idő tartamára cseregépet biztosítunk

Szinkron-Targ Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Gasparich u. 46
telefon:
92/511-147
telefon:
92/511-147
Tevékenység rövid leírása:
A társaság jogelődje, a SZINKRON Gépipari és Építőipari Kisszövetkezet 1986.szeptenber 1-jén alakult

magánszemélyek kezdeményezésére, majd 1991.december 28-ától korlátolt felelősségű

társaságként működik. A Kft tíz magánszemély tulajdonában van, akik egyben munkaviszonyban is

állnak a vállalkozással.

Targoncajavítással, új-és használt targoncák forgalmazásával, alkatrészgyártással és kereskedelemmel, hidraulikus munkahengerek gyártásával-és felújításával, motorfelújítással, földmunkagépek forgalmazásával és javításával foglalkozunk Tehergépkocsi emelő hátfalak javítását is végezzük referenciákkal. Munkánk az ország egész területére kiterjed, de 1993 óta export-import tevékenységet is folytatunk.

Tevékenységünket saját tulajdonú telephelyünkön végezzük.

Szerelőink 80%-a kezdettől a Kft.-nél dolgozik, így immár 20 éves gyakorlattal rendelkeznek

HAGONEXT Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós Bánki Donát u. 5.
telefon:
(24) 53 02 50
fax:
(24) 53 02 50
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységek:
Targonca alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, export-importja; hajó értékesítés és szerviz, Cranchi, Four Winns, Mastercraft hajók kizárólagos magyarországi képviselete

Cégjegyzékszám: 13-09-100527

Referenciák:
ALCOA-KÖFÉM Kft.
TVK Rt.
SPAR Mo. Ker. Kft.
Dunalift Kft.
Mihidra Kft.
Goldsun-Interszervíz

AMG-Szerviz Kft.

Delacher+Co Kft.

Cím:
1238, Budapest Ócsai út 4.
telefon:
20/922-7634
fax:
20/922-7634
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk több éves múlttal rendelkezik. Fő tevékenységi körünk a targoncajavítás.

Zeppelin Kőrös-Spedit Kft.

Cím:
1151, Budapest Harsányi K. u. 83.
fax:
305-0034
e-mail:
305-0034
Tevékenység rövid leírása:
A Zeppelin 2002. óta van jelen Magyarországon. A Hyster targoncák hazai forgalmazására és szervizelésére a Kőrös-Spedit Rt. létrehozta a Zeppelin-Kőrös-Spedit Kft-t, cégünk a Kőrös-Spedit Rt. tulajdonában lévő cégcsoport tagja. A Zeppelin-Kőrös-Spedit Kft. 2002 szeptember 1. óta látja el a HYSTER anyagmozgató gépek magyarországi képviseletét és márkaszervizét. A Kft. a Hysterrel és a Zeppelinnel együttműködve szakmailag képzett szakembergárdát és rugalmas anyagellátást lehetővé tevő szervezetet épített ki. Az így megerősödött cégbe a Zeppelin beolvasztotta az elmúlt években független kereskedői szervezetét. Az átszervezés célja, hogy a Hyster-t Magyarországon minden területen - kereskedelmi-, szerviz- és alkatrész oldalon is - jól képzett szakemberekből álló, megerősödött cég képviselje. Célunk, hogy újszerű, teljeskörű és állandó magas színvonalú szolgáltatásainkkal segítsük partnereink, ügyfeleink eredményes működését és tovább erősítsük pozíciónkat a magyar targonca piacon.

PJ TEAM Kft.

Targomobil Kft.

Cím:
6600, Szentes Vásárhelyi út 94
:
:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.