Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Pyrus-Rumpold Rt.

Cím:
1181, Budapest Zádor u. 4.
telefon:
296-1100
fax:
296-1100
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk megalapítása óta szakembereink azon fáradoztak, hogy ne csak a szakma egy szűk területével foglalkozzunk, ne csak egy hulladék-ártalmatlanítási lánc végállomása legyünk. Ezen törekvéseink óriási lendületet kaptak a privatizáció során, amikor az osztrák tulajdonosok belépésével rengeteg nyugati tapasztalat, tudás került birtokunkba amely megteremti annak a komplex szolgáltatásnak az alapját, amely az Önök környezetvédelmi problémájának megoldását az állapot felmérésétől a tanácsadáson, tervezésen át a helyszíni kivitelezési feladatok maradéktalan elvégzéséig magába foglalja.

GENDER COOP Környezetfejlesztő és Vagyonkezelő Kft.

Cím:
1191, Budapest Üllői út 259.
telefon:
Tel.: 1/282-6464, 1/280-3313
:
Tel.: 1/282-6464, 1/280-3313
Tevékenység rövid leírása:
Szolgáltatásaink:

Vízkár elhárítása
Olajszennyezés kezelése
Fáradt olaj gyűjtése
Szennyezett talaj tisztítása
Talajvíztisztítás
Veszélyes hulladék ártalmatlanítása
Auditálás, állapotfelmérés
Engedélyeztetés
Kárelhárítási tanácsadás
Környezetvédelmi felülvizsgálat
Kármentesítés műszaki tervezése
Kárelhárítási munka kivitelezése
Veszélyeshulladék-lerakó tervezése

Geohidroterv Mérnökológia, környezetvédelem, és vízgazdaálkodás Kft

Cím:
1116, Budapest Temesvár u 20
fax:
204-7767
e-mail:
204-7767
Tevékenység rövid leírása:
A GEOHIDROTERV Kft. 1990. óta működő, több mint hatvan főt foglalkoztató, korszerű műszerekkel, számítógépes hálózattal, helyszíni mintavételezési, analitikai és geodéziai felszerelésekkel ellátott, talajfúró- és különféle mentesítő berendezésekkel, technológiákkal rendelkező társaság. Az elmúlt évek jelentős beruházásai révén létrejött a saját kivitelezői divízió a kárelhárítási és hulladékgazdálkodási profilba vágó munkák elvégzésére, saját eszközparkkal és szakember gárdával (földmunkagépek, szállítójárművek, vákuumtechnika, saját fejlesztésű víztisztító- és kezelő berendezések). Cégünk dinamikusan fejlődik, éves forgalmunk 1992-ben meghaladta a százmilliós nagyságrendet, 1998-ban elérte a 900 millió Ft-ot, 2005-ben pedig a 4 milliárdot. A gyors növekedés ellenére a Kft. likviditása stabil, fejlődésünket saját erőből finanszírozzuk.
A GEOHIDROTERV Kft. alkalmazottai között több mint negyven felsőfokú végzettségű (építőmérnök, bányamérnök, geológus, hidrogeológus, vegyész, gépészmérnök, környezetvédelmi szakmérnök) és számos szakirányú technikus található, akik az elmúlt évtizedekben fokozatosan szakosodtak a környezetvédelmi, mérnökgeológiai és vízgazdálkodási, vízépítési feladatok komplex megoldására. Az utóbbi években a környezetszennyezés és környezetvédelem tárgykörben az ország legkülönbözőbb területein lévő vegyipari és egyéb ipari üzem, valamint hulladéklerakó és kezelőtelep környezeti állapotfelmérését, állapotértékelését végeztük el, amely során számos talaj- és talajvíz szennyezés feltárására, a veszélyeztetettség elemzésére került sor. A vizsgálatokon túlmenően a szennyezés felszámolására vonatkozóan műszaki javaslatokat és tervet is készítettünk. Ezek megvalósítását fővállalkozóként eredményfelelősséggel elvégeztük, illetve alvállalkozóként a kivitelezésben, vagy annak környezetvédelmi-műszaki ellenőrzésében közreműködtünk.
A környezetvédelmi profil kiemelkedő sikere volt a szovjet csapatok kivonulása során kívül laktanyák és repülőterek környezeti kár felmérése (32 bázis). Szakembereink készítették a legjelentősebb katonai objektumok kárelhárítási terveit és részt vettek számos kármentesítési feladat szakmai irányításában is. Ezek közül említésre méltók a mezőkövesdi, a kalocsai, a kiskunlacházi, a tököli repülőterek kármentesítési feladatai. A magyar honvédség objektumaiban végzett munkák közül a kecskeméti, a pápai, a taszári repülőterek kármentesítése említhető.
Az ország eddig feltárt legnagyobb környezetszennyezésénél a garéi hulladéklerakóban (Bp. Vegyiművek) felhalmozott hulladék ártalmatlanításra történő előkészítése, csomagolása, a terület felszínének megtisztítása is cégünk feladatai közé tartozott.
Biztonságos és komplex megoldást kínálunk a kommunális eredetű szilárdhulladék-lerakók, valamint az ipari és veszélyeshulladék kezelő, -lerakótelepek kialakítására. Elvégezzük ezek helykeresését és helykijelölését; tanulmány-, engedélyezési- és kiviteli tervezését; a megvalósításhoz szükséges források felkutatását; továbbá a kivitelezés környezetvédelmi és műszaki ellenőrzését, illetve a létesítmények fővállalkozás keretében történő vagy közvetlen kivitelezői megvalósítását is. A hulladéklerakók kivitelezési munkái közül a zalaegerszegi, nagykanizsai, sajókazai, ceglédi, szegedi, győri hulladéklerakók és a köréjük szerveződő hulladékudvarok és hulladékgyűjtő szigetek rendszerei említhetők.
A GEOHIDROTERV Kft. környezetföldtani és mérnökgeológiai kutatásokat, geotechnikai munkákat, valamint mélyépítési tervezést is végez. Munkatársaink közreműködtek számos országos jelentőségű feladatban is, pl. a Paksi Atomerőmű kis és közepes radioaktivitású hulladékainak elhelyezését célzó kutatásokban; a nagyvárosok komplex mérnökgeológiai térképezésében; a csúszásveszélyes területek és magaspartok állékonysági felmérésében; valamint az alápincézettséggel, illetve barlangrendszerekkel veszélyeztetett körzetek felmérésében, vizsgálatában. Több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva folytatjuk az építőipari nyersanyagok, másod-nyersanyagok kutatását (kő, kavics, agyag, stb.), bányászati előkészítését.

Geopard Geotechnikai, Környezetvédelmi, Kutató-Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

Cím:
7628, Pécs György-akna
telefon:
72/239-153
telefon:
72/239-153

Biokör Technológiai és Környezetvédelmi Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.