Értékelje a céget!
22 találat 1 | 2 | 3

Polgári Biztonsági Szolgálat Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Bocskai u. 62.
telefon:
42/411-302
telefon:
42/411-302
Tevékenység rövid leírása:
A Polgári Biztonsági Szolgálat Kft. nyíregyházi székhellyel alakult 1991-ben. Szlogenünk: "A polgár biztonságáért, a vállalkozók nyugalmáért!"

BRILL 2001 Vagyonvédelmi, Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
8200, Veszprém Pápai u. 39.
telefon:
88/ 565-880
:
88/ 565-880
Tevékenység rövid leírása:
Ha tevékenységünk iránt érdeklődik, a biztonság és a védelem gyökereit évezredekkel ezelőtti korokban kell keresnünk. Az emberiség az ősközösségi társadalmi formát leváltva a saját tulajdonlást választotta. A birtoklás iránti vágy az a több ezer év alatt vérünkbe ivódott ösztön, amin az ember tulajdonának, vagyonának védelme iránti igény alapul. A ma embere vagyonvédelem alatt az egyén tulajdonának, értékeinek saját maga általi védelmét, továbbá biztonságtechnika és más személy vagy szervezet igénybevételével történő megóvását érti.
A védelem, mint emberi szükséglet kielégítése cégünk alapvető küldetése. Maximális odafigyeléssel biztosítjuk megbízóink személyének, értékeinek, vagyonának védelmét. Vállalkozásunk és elődje 1995 óta vesz részt a vagyonvédelemben és áll rendületlenül Megbízóink rendelkezésére.
Bizonyára Ön sem szeretné a véletlenre bízni a biztonság és a védelem kérdéskörét.
Az Ön számára garanciát jelenthet számos ipari nagyvállalattal, komplex intézményekkel és magánszemélyekkel hosszú ideje fennálló szerződéses kapcsolatunk. A biztos kapcsolat, amely tükrözik a menedzsment szakmai felkészültségét, munkatársaink elkötelezettségét, a Brill 2001 Kft. megbízhatóságát.
A BRILL 2001 Kft. üzleti filozófiája: olyan színvonalú szolgáltatást nyújtani Megbízóink részére, amely maximálisan figyelembe veszi érdekeiket és anyagi lehetőségeiket, magas színvonalú biztonságot teremt és hozzájárul tevékenységük eredményes működéséhez.
Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett Megbízóink között köszönthetjük!

Üdvözlettel:
Bosits István
ügyvezető igazgató,
tulajdonos

Agria Elektronika Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft

Cím:
3300, Eger Hevesi Sándor u. 2
telefon:
Tel.:06-1/215-3774\x0D\x0A20-942-1018
:
Tel.:06-1/215-3774\x0D\x0A20-942-1018
Tevékenység rövid leírása:
Vagyon- és tűzvédelem.

Cégjegyzékszám: 10-09-023248. Alapítás: 1998. Referenciák: ZF Hungária Kft., tűzjelző hálózat; Heves Megyei Kórház, tűzjelző hálózat; Hotel Eger, tűzjelző hálózat; Tiszai Koromgyár, tűzjelző hálózat.

Ifex Tűzvédelmi Kft.

Cím:
1116, Budapest Hunyadi J. utca 162.
telefon:
204-8669
telefon:
204-8669
Tevékenység rövid leírása:
Ügyfeleink részére teljeskörű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást biztosítunk. Országosan közel 300 viszonteladónkon keresztül juthatnak hozzá termékeinkhez.

Az IFEX Tűzvédelmi Kft. 1990-ben alakult, két magyar tűzoltás technikai szabadalom, az ?Impulzus tűzoltás? és az -Instant habbal oltó berendezések- kifejlesztésével, gyártásával kezdte tevékenységét.

Az impulzus oltási eljárás ma már az egész világon széles körben ismert, és több mint 50 országban terjedt el, mint a legkisebb vízkárt okozó, nagy hatékonyságú és rendkívül környezetbarát tűzvédelmi technika. Az impulzus oltási eljárást kézi, mobil eszközként, gyorsbeavatkozó járművekre elhelyezve, és egyedi beépített kivitelben is használják.

1990 óta az Instant Habbal oltó készülékek és berendezések beltéri-kültéri változatban, 3, 6, 12, 50, 250 kg-os mobil, ill. 500-6000 kg-os telepített változatban valósultak meg.

Kézi készülékeink választéka is kibővült: porral, széndioxiddal, és egyéb gázzal oltó típusokat is forgalmazunk különlegesen jó minőségben és tulajdonságokkal.

1996-tól beépített oltórendszerek időszakos ellenőrzésével, tervezésével, kivitelezésével, szervízelésével is foglalkozunk. Beépített oltórendszereink többsége speciális tűzvédelmi követelmények kielégítésére szolgál. Célkitűzésünk a nagy tűzveszélyességi létesítmények védelme, valamint a környezetbarát oltási technika alkalmazása.

Gyártóként és szervizként vállaljuk beépített oltórendszerek és füstelvezető ablakok időszakos ellenőrzését, karbantartását, és javítását, melyeket a beépített rendszerek és füstelvezető ablakok esetében a helyszínen, a kézi és mobil eszközök esetében pedig, igény szerint, saját szervizünkben, vagy a helyszínen végezzük. Az ország területén több tűzoltó készülék töltő-javító szervízpartnerünk van.

A tűzoltó készülékek, berendezések mellett közel 200 terméket forgalmazunk, amelyek a tűzvédelem területén használatosak és megfelelnek a tűzvédelmi szabványoknak, előírásoknak. Egy része saját gyártású, vagy saját importból származó termék, más része hazai beszerzésből ered. Legjellemzőbb termékeink: a tűzoltó készülék tartozékok, tűzcsapok, tűzcsapszekrények, tömlők, kapcsok, szerelvények, sugárcsövek, habgenerátorok, nagynyomású vízköddel oltók, kézi műszaki-mentő eszközök, habképző- és habanyagok, tűzoltó takarók, gyorsbeavatkozó gépjárművek, utánfutók, levegő kompresszorok, kismotorfecskendők, úszó szivattyúk, úszó szűrő, tűzvédelmi utánvilágító táblák, tűzgátló anyagok, eszközök stb.

Tűzvédelmi szolgáltatóként elkészítjük Partnereink szerviz és ellenőrzési utasításait, igény esetén vonalkódos technika alkalmazásával is. Átvállaljuk komplex tűzmegelőzési és munkavédelmi feladataikat is. Rendelkezésre állunk tűz- és munkavédelmi utasítások, kötelező nyilvántartások, tűzvédelmi osztályba sorolások, munkavédelmi kockázatelemzések készítésével, tanácsadással, tűz- és munkavédelmi, valamint ipari alpintechnikai oktatással és alpintechnikai eszközök ellenőrzésével.


Tevékenységünkben 1997 óta fontos szerepet tulajdonítunk az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségfelügyeleti rendszer hatékony működtetésének.

Telephelyünkön tűz- és munkavédelmi szolgáltatásokkal, szaküzletünkben tűzvédelmi eszközökkel, felszerelésekkel, anyagokkal, és alkatrészekkel, alpintechnikai eszközökkel állunk partnereink rendelkezésére.

Mindezek alapjául szolgálnak évtizedes jó hagyományaink, a külföldi és hazai kiemelt beszállítóinkkal és partnereinkkel 2009-ben továbbfejlesztett, eredményes kapcsolataink, valamint innovációképes szakembereink fejlesztőmunkája.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.