Értékelje a céget!
54 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Ifex Tűzvédelmi Kft.

Cím:
1116, Budapest Hunyadi J. utca 162.
telefon:
204-8669
telefon:
204-8669
Tevékenység rövid leírása:
Ügyfeleink részére teljeskörű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást biztosítunk. Országosan közel 300 viszonteladónkon keresztül juthatnak hozzá termékeinkhez.

Az IFEX Tűzvédelmi Kft. 1990-ben alakult, két magyar tűzoltás technikai szabadalom, az ?Impulzus tűzoltás? és az -Instant habbal oltó berendezések- kifejlesztésével, gyártásával kezdte tevékenységét.

Az impulzus oltási eljárás ma már az egész világon széles körben ismert, és több mint 50 országban terjedt el, mint a legkisebb vízkárt okozó, nagy hatékonyságú és rendkívül környezetbarát tűzvédelmi technika. Az impulzus oltási eljárást kézi, mobil eszközként, gyorsbeavatkozó járművekre elhelyezve, és egyedi beépített kivitelben is használják.

1990 óta az Instant Habbal oltó készülékek és berendezések beltéri-kültéri változatban, 3, 6, 12, 50, 250 kg-os mobil, ill. 500-6000 kg-os telepített változatban valósultak meg.

Kézi készülékeink választéka is kibővült: porral, széndioxiddal, és egyéb gázzal oltó típusokat is forgalmazunk különlegesen jó minőségben és tulajdonságokkal.

1996-tól beépített oltórendszerek időszakos ellenőrzésével, tervezésével, kivitelezésével, szervízelésével is foglalkozunk. Beépített oltórendszereink többsége speciális tűzvédelmi követelmények kielégítésére szolgál. Célkitűzésünk a nagy tűzveszélyességi létesítmények védelme, valamint a környezetbarát oltási technika alkalmazása.

Gyártóként és szervizként vállaljuk beépített oltórendszerek és füstelvezető ablakok időszakos ellenőrzését, karbantartását, és javítását, melyeket a beépített rendszerek és füstelvezető ablakok esetében a helyszínen, a kézi és mobil eszközök esetében pedig, igény szerint, saját szervizünkben, vagy a helyszínen végezzük. Az ország területén több tűzoltó készülék töltő-javító szervízpartnerünk van.

A tűzoltó készülékek, berendezések mellett közel 200 terméket forgalmazunk, amelyek a tűzvédelem területén használatosak és megfelelnek a tűzvédelmi szabványoknak, előírásoknak. Egy része saját gyártású, vagy saját importból származó termék, más része hazai beszerzésből ered. Legjellemzőbb termékeink: a tűzoltó készülék tartozékok, tűzcsapok, tűzcsapszekrények, tömlők, kapcsok, szerelvények, sugárcsövek, habgenerátorok, nagynyomású vízköddel oltók, kézi műszaki-mentő eszközök, habképző- és habanyagok, tűzoltó takarók, gyorsbeavatkozó gépjárművek, utánfutók, levegő kompresszorok, kismotorfecskendők, úszó szivattyúk, úszó szűrő, tűzvédelmi utánvilágító táblák, tűzgátló anyagok, eszközök stb.

Tűzvédelmi szolgáltatóként elkészítjük Partnereink szerviz és ellenőrzési utasításait, igény esetén vonalkódos technika alkalmazásával is. Átvállaljuk komplex tűzmegelőzési és munkavédelmi feladataikat is. Rendelkezésre állunk tűz- és munkavédelmi utasítások, kötelező nyilvántartások, tűzvédelmi osztályba sorolások, munkavédelmi kockázatelemzések készítésével, tanácsadással, tűz- és munkavédelmi, valamint ipari alpintechnikai oktatással és alpintechnikai eszközök ellenőrzésével.


Tevékenységünkben 1997 óta fontos szerepet tulajdonítunk az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségfelügyeleti rendszer hatékony működtetésének.

Telephelyünkön tűz- és munkavédelmi szolgáltatásokkal, szaküzletünkben tűzvédelmi eszközökkel, felszerelésekkel, anyagokkal, és alkatrészekkel, alpintechnikai eszközökkel állunk partnereink rendelkezésére.

Mindezek alapjául szolgálnak évtizedes jó hagyományaink, a külföldi és hazai kiemelt beszállítóinkkal és partnereinkkel 2009-ben továbbfejlesztett, eredményes kapcsolataink, valamint innovációképes szakembereink fejlesztőmunkája.

Bástya 94 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Bt.

Cím:
3555, Harsány Petőfi Sándor u. 50.
telefon:
30/968-7930
telefon:
30/968-7930
Tevékenység rövid leírása:
Országos referencia 10 éves múlttal a biztonságtechnika, kaputechnika és vagyonvédelem területén.
Referencia mosókapuk: Shell, Mol, Esso, OMV.
Referencia ipari kapuk: Renault, Skoda, Nissan, Fiat, Suzuki, Opel, Audi, Hungaroring, Man, DAF, Borsodi Sörgyár, MÁV, TDK, Mercedes.
Referencia biztonságtechnika: Shell, OMV, Matáv, Mol , Mol Románia.

DEFENSOR TEAM Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk dolgozói 10 éve foglalkoznak a teljes mértékben magyar fejlesztésű és tulajdonú DEFENZOR vezeték nélküli távfelügyeleti behatolás-, tűzvédelmi, videó jelzőrendszerek és azok alkotó elemeinek fejlesztésével, engedélyeztetésével, gyártásával és telepítésével. Megalakuláskor a csak néhány fejlesztőmérnökből álló törzsgárdánkat folyamatosan bővítettük. Cégünket több lépésben fejlesztettük, mire a véglegesnek tekinthető Defensor Team Kft. kialakult.

A Defenzor rendszer kifejlesztése azért vált szükségessé, mert utólagosan is, olcsón, gyorsan, vezetékes háttér nélkül, címzetten tud felügyelet alá venni akár több száz érzékelőt egy gyűjtő központ. Telepítési ideje töredéke a vezetékesnek. Nem igényel utólagos helyreállítási munkálatokat. A megváltozott védelmi igényeket könnyedén követheti.

Telepítése kiemelt jelentőségű lehet Műemlék épületekben és olyan intézményekben, ahol a folyamatos munka vagy szolgáltatás szüneteltetése csak nehezen vagy költségesen valósítható meg (szálloda, kórház, iskola, stb..).

Fejlesztések:

Figyelmünk a behatolás és a tűzvédelem mellett, az utóbbi években a vezeték nélküli - akár városi méretűvé is bővíthető - zártláncú videó megfigyelő jelző és rögzítő rendszerek irányába fordult, ahol szintén komoly eredményeket értünk el.
Jelenleg az országban 13 városi méretű általunk gyártott DEFENZOR távfelügyeleti rendszer üzemel egyenként 30 km-es ható távolsággal, melyek közül a Budapestit szeretnénk elsőként országos méretűvé bővíteni.
A Defenzor behatolás jelző rendszert az összes alkotó elemeivel együtt, a Magyar Biztosítók Szövetsége a legmagasabb kategóriába sorolta. A 2001 januárjától bevezetett új ?Kiemelt biztonsági szintű távfelügyeleti? kategóriában is megkapta a Biztosítói Minősítési Tanúsítványt.
Tűzjelző rendszerünk először a BM-Top majd a 2001-től szigorúbb követelményeket támasztó BM-OKF Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítványát kapta meg a távfelügyeleti kategóriában a rendszerre és annak az összes alkotó elemeire vonatkozóan.

Gordiusz 91 Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
3400, Mezőkövesd Mátyás király út 124.
fax:
49/500-291
telefon:
49/500-291
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a biztonságtechnika és a vagyonvédelem területén tevékenykedik.

Preventor Kft.

Cím:
1194, Budapest Udvarhely u. 5/a.
telefon:
348-0870
telefon:
348-0870
Tevékenység rövid leírása:
Bennünk biztos lehet!
Cégünk elektronikus vagyonvédelemmel foglalkozik. Betörésjelzők, tűzvédelmi rendszerek, illetve kamerás megfigyelés tervezése, kivitelezése, karbantartása fő profilunk.

Raguza-97 Kft.

Cím:
6726, Szeged Fakopács u. 18.
telefon:
62540460
fax:
62540460

Limitless Kft.

Cím:
8800, Nagykanizsa Csengery út 10.
telefon:
93/310-380
fax:
93/310-380
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vagyonvédelem, biztonságtechnika és a tűzvédelem területén tevékenykedik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.