Értékelje a céget!
131 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Siemens Zrt.

Cím:
1143, Budapest Gizella út 51-57.
telefon:
471-1000
telefon:
471-1000

DSC Hungária Kft.

Cím:
1083, Budapest Füvészkert u. 3.
telefon:
30/411-6728
fax:
30/411-6728
Tevékenység rövid leírása:
A DSC Hungária Kft. 1998-ban alakult . A cég tulajdonosai magyar tulajdonban lévő biztonságtechnikai vállalkozások: az Alarmtechnika Rt. és a Shield Kft .

A DSC Hungária Kft . az elektronikus biztonságtechnika területén végez kereskedelmi, tanácsadási és tervezési tevékenységet, valamint a cég által tervezett rendszerekre telepítést vagy művezetést, műszaki ellenőrzést.
A DSC mozaikszó a kanadai székhelyű Digital Security Controls LTD cégnevéből származik.
A DSC Hungária Kft. a Digital Security Controls LTD kizárólagos magyarországi disztribútora. Ez a cég Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban és Európában is egyik piacvezető biztonságtechnikai cég.

A DSC Hungária Kft. alakulását 3 fővel bérelt irodában kezdte Budapesten az Erzsébet Királyné útján. 2001 májusában a cég a Fűvészkert utcai saját irodaházába költözött, ahol jelenleg 11 munkatárs dolgozik, 300 m2 raktárhelység és 600 m2 irodahelység áll rendelkezésre.
A cég piaci jelenlétének stabilitását és kedvező elbírálását a legjobban bizonyítja, hogy a cég forgalma 3 év alatt jelentősen növekedett, 2001-ben elérte az 1 milliárd Ft-ot.

A cég 2000. év második felében ISO 9001 szabványnak eleget tevő minőségügyi rendszert vezetett be.
A cégvezetés nagy hangsúlyt fektet a dolgozók szakmai felkészültségére. Ennek érdekében minden évben lehetőséget teremt munkatársainak külföldi beszállítóknál történő tréningeken való részvételre.

A cég megalakulása óta kiállítóként vagy látogatóként rendszeresen részt vesz belföldi és külföldi kiállításokon. Ezzel célja az információk és ismeretek továbbadása a hazai biztonságtechnikai piacon, ezzel is elősegítve a piac alakulását, fejlődését. A biztonságtechnikai szakembereknek, partnereknek és érdeklődnek hetente ingyenes oktatást nyújt az irodaházban. A partnerek folyamatos tájékoztatása érdekében havonta megjelenő, belső kiadványt készít, a DSC Riportot, amelyet több mint 1500 cég biztonságtechnikai szakembere kap kézhez.

Egyedülálló a magyarországi biztonságtechnikai piacon a disztribútori szakszerviz, mely a garanciális és a garancia időn túli javításokat végzi.

Megtisztelő érdeklődésük esetén munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre!

Infra Pajzs Biztonságszolgálati, Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
5520, Szeghalom Dózsa Gy. u. 1-3.
fax:
66/371-814
telefon:
66/371-814

Pirosec Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Pirosec Kft. 1994-ben alakult kezdetben veszprémi, majd gyulafirátóti színhellyel. Cégünk fő tevékenységi köre tűz- és vagyonvédelem.

Vagyonvéd-98 Kft.

Kelemen Mérnöki Iroda Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Bátky Zs. út 9.
telefon:
(22) 503 316
fax:
(22) 503 316
Tevékenység rövid leírása:
A Vagyonvédelemi és Tuzvédelemi Tevékenység folytatása nagyon összetett és felelosségteljes feladat. Az ide vonatkozó jogszabályok ill. törvények ismerete és foként az ezen a területen szerzett több éves tapasztalat segített ahhoz az elhatározáshoz, hogy önálló vállalkozás keretében folytassam ezen szakterületen munkámat. Így született meg 2000-ben a Kelemen Mérnöki Iroda Kft., amely tevékenysége révén az elmúlt években tuzvédelmi specialistává vált.
Tevékenységünk tervezoi, illetve szakértoi szinten felöleli a tuzvédelem teljes spektrumát. A fo tevékenység, az igazi szerelem a tuzjelzo rendszerek tervezése. Foglalkozunk továbbá a tuzvédelmi muleírások készítésétol kezdve, a tuzoltó rendszereken át az összes gyengeáramú hálózat tervezésével. Különféle szakértoi vizsgálatok keretében például rétegvastagság méréssel, füstáramlás próbával, hangnyomásméréssel állunk megrendeloink rendelkezésére. Kapcsolt cégeinkkel a kivitelezés, a rendszerek karbantartása is megoldható. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja a sikeres munkavégzést.


A tevékenységekkel kapcsolatban, a vonatkozó szabályoknak megfeleloen rendelkezünk a szükséges engedélyekkel.


Javasoljuk, hogy minden az építkezéssel, kivitelezéssel a tuzvédelem területén felmerülo problémájával keressen fel bennünket. A jó tanács nálunk semmibe sem kerül, de lehet, hogy sok pénzt spórol meg vele. Keressen meg bennünket minden tuzvédelemmel és gyengeárammal kapcsolatos kérdésben.


Tuzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatások:


Tenderanyagok, ajánlatkéro anyagok készítése
Ajánlatok döntés-elokészítése;
Engedélyezési, kivitelezési terv elkészítése;
Tuzjelzo, tuzoltó berendezések tervezése, telepítése;
Meglévo rendszerek dokumentálása;
Kivitelezéskor tervezoi muvezetés, hatósági átadás;
Üzembehelyezo mérnöki tevékenység
Telepített rendszerek karbantartása;
Tanácsadás, tuzveszélyességi osztályba sorolás,
Tuzvédelmi muleírások készítése.
Tuzvédelemmel kapcsolatos szakértoi tevékenység.


Vagyonvédelmi és egyéb gyengeáramú szolgáltatások:


Vagyonvédelmi tanácsadás, helyzetvizsgálat
Behatolásjelzo rendszerek tervezése, -kivitelezése;
Videokamerás megfigyelo rendszerek forgalmazása, tervezése, kivitelezése;
Belépteto rendszerek, munkaido-nyilvántartók tervezése, telepítése;
Telefonhálózatok, struktúrált hálózatok, hangosítási rendszerek tervezése, telepítése.


Tevékenységünk elsosorban a mérnöki szolgáltatásokra terjed ki, de kapcsolt szervezeteinkkel, kipróbált, megbízható alvállalkozóinkkal rendszerek kivitelezésére is vállalkozunk.


Munkánk minosít. Büszkék leszünk rá, hogy az Ön problémájának megoldásában is részt vehetünk.

Referenciák: Székesfehérvár, Vörösmarty Színház
Budapest XXII. ker., bevásárlóközpont
Pápa, Interspar
Tatabánya, Vértes Plaza

New Goodwill Kft.

Cím:
2500, Esztergom Budai Nagy A. u. 26.
telefon:
33/403-905
fax:
33/403-905
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk műszeres és erőátviteli rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával foglalkozik. Tevékenységünk kiterjed a robbanásbiztos rendszerekre, valamint a tűzjelző hálózatokra is.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.