Értékelje a céget!
39 találat 1 | 2 | 3 | 4

Láng Mihályné, Tüzelő, Építőanyag Kereskedés

Cím:
2360, Gyál Pozsonyi u. 87.
telefon:
29/345-221
fax:
29/345-221
Tevékenység rövid leírása:
LÁNG TÜZÉP, pincétől a padlásig! Minennemű építőanyag forgalmazása - szállítással. Közúti fuvarozás daruzással is.

Ép-Ker-Trio Kft.

Cím:
6000, Kecskemét Felsőszertó 175/A
telefon:
30/943-6495
:
30/943-6495

Kriszt Kft.

Cím:
2364, Ócsa Halászy K. u. 68
e-mail:
info@kriszt.hu
telefon:
info@kriszt.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 2000. év nyarán alapítottuk elsősorban árufuvarozói feladatok ellátására. Ezen feladatok belföldi fuvarmegbízások voltak, melyeket egy akkor még működő, de mára már korszerűtlenné váló Liaz tgk szerelvénnyel oldottunk meg. Ezt a kezdeti időszakot a kapcsolatok és a tapasztalat megszerzésére használtuk fel. 2001-ben az akkori fuvareszközt egy önrakodó tehergépkocsival egészítettük ki, illetve elkezdtünk egy új tevékenységet: raklapelemek és tűzifa gyártását Olaszországba. Ezen gyártási tevékenység lett mára cégünk fő tevékenysége. Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva alakítottuk ki gyártósorainkat, melyekkel a vevőink által kért, akár speciális méretek folyamatos gyártására is képesek vagyunk.

A 2008. évben megvalósított komplex technológiai fejlesztéssel a Tolna-Mözsön működő fűrészüzemünkben a gyártási hulladékaink újrahasznosítását tudjuk elvégezni a jövőben. A keletkezett faipari hulladékainkból tüzelési célra fapelletet gyártunk. A fejlesztéssel működésünk kiegyensúlyozottabbá és eredményesebbé vált.

A fenti technológiai korszerűsítéssel, az idei évben meghosszabbított ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szabványainak betartásával és a 2007. évben bevezetett SAP vállalatirányítási rendszer működtetésével célunk egy olyan modern Európai Uniós színvonalú vállalkozás működtetése, mely az ügyfelek mind újabb és komplexebb igényeinek felismerésére és magas fokon történő kielégítésére törekszik.

A folyamatosan működő belföldi árufuvarozás és szállítmányozás mellett a 2003 év közepétől nemzetközi árufuvarozást és szállítmányozást is végzünk. Jelenleg a nemzetközi fuvarozást négy függöny-rolós nyerges szerelvénnyel, illetve alvállalkozókkal látjuk el. A tehergépkocsik közösségi engedéllyel, illetve CMR biztosítással rendelkeznek! Fuvarozási tevékenységünk alapját a telephelyeinken gyártott faipari termékek képezik, tehát az olasz exportfuvar a saját áru, az importfuvar pedig a saját megbízóink fuvarfeladatain kívül a szállítmányozó partnereinknek végzett fuvarozás.

Cégünk egyik fontos célja az, hogy az általunk felépített rendszer minél több lábon álljon! Éppen ezért fuvarozói és szállítmányozói tevékenységünket kiterjesztettük Európa számos országába is, így fuvarozunk Spanyolországból, Hollandiából, Belgiumból, Németországból.

Bővíteni kívánjuk az Európai Unióból importáló partnereink körét, és amennyiben partnereink igényt tartanak rá, fuvarozáshoz és szállítmányozáshoz kapcsolódó logisztikai tevékenységet is szívesen végzünk.

Kiemelt célunk továbbá, hogy egy olyan céget teremtsünk a térségben, mely szakképzett alkalmazottakkal, megfelelő anyagi és eszközháttérrel rendelkezik, az Európai Unióban megállja a helyét és termékei, szolgáltatásai az uniós piacon keresettek.
cégbemutatásTermékeink és szolgáltatásaink:

-Raklap és raklapelemgyártás
-Fenyő fűrészárú forgalmazás
-Tüzifa és pellet gyártás és forgalmazás
-Fuvarozói és szállítmányozói szolgáltatás

Hirsch és Társai Építőipari és Kereskedelmi Bt.

Cím:
6200, Kiskőrös Luther tér 1.
telefon:
78/413-084 iroda
telefon:
78/413-084 iroda

Európai Kádárok Kft.

Cím:
7164, Bátaapáti Hűvösvölgy u. 4.
telefon:
69/341-389
:
69/341-389
Tevékenység rövid leírása:
Az Európai Kádárok Kft. székhelye Bátaapátiban (Tolna megye) van. Bátaapátiban található testvér társaságunk az Európai Bortermelők Kft., amelynek borai ma már az egész világon megtalálhatók. Boraik jó minőségéhez hozzájárulnak az Európai Kádárok Kft. által gyártott hordók.

Társaságunk telephelyét a tulajdonosok Palotabozsok (Baranya megye) községben találták meg. Palotabozsokon és annak környékén a hordógyártásnak évszázados hagyományai vannak, ezért sikerült olyan szakembergárdát összegyűjteni, akik szaktudásukkal és szorgalmukkal képesek a magas minőségű munkát végezni.

A kádárüzemünkben dolgozó emberek munkáját évtizedes tapasztalatokkal rendel-kező kádár és borász szakemberek segítik.

Legfontosabb célunk, hogy vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük. Mindenkor figyelembe vesszük azokat a minőségi elvárásokat, amelyeket vevőink kérnek tőlünk. A minőség érdekében olyan donga alapanyagokat vásárolunk, amelyek Magyarország két legjobb termőtáján teremnek.

Célunk, hogy az Európai Kádárok Kft. által gyártott hordókban érlelt borok minősége megfeleljen a magas szintű fogyasztói igényeknek. E célok mind jobb megvalósítása érdekében kérjük és várjuk vásárlóink visszajelzéseit.

Az Európai Kádárok Kft. 98%-ban exportra dolgozik. Európa szinte összes országába gyártunk hordót.

500 l-es Barrique 300 l-es Barrique
225 l-es Barrique
Űrtartalom: 225 liter
Magasság: 950mm
Fejátmérő: 570mm
Hasátmérő: 710mm
Donga vastagság : 27mm
Hordó súlya : 50kg
Akona nyílása : 50mm
Abroncs: galvanizált acél
Anyaga sűrű faszerkezetű magas minőségű kocsánytalan tölgy. Donga kizárólag hasított módszerrel készül. Donga érlelés legalább 24 hónapig szabad levegőn. Donga hajlítás természetes módon, saját tölgyfa hulladék tüzelésével.

Igény szerint változtatható és módosít-ható, fejpörköléssel is rendelhető.

Minőségi lehetőségek: - gyenge
(pörkölés) - közepes
- közepesen erős
- erős

A kocsánytalan tölgy (Quercus petrea) alapanyag Magyarország két legjobb termőhelyéről, a Zemplén hegységből és a Mecsek hegységből származik.

Mindkét termőtáj erdeiben kiváló minőségű, a francia tölgy minőségével egyenrangú tölgyfa található.

Jelenleg az alábbi országokban értékesítünk hordókat: Magyarország, Olaszország, Spanyolország, Ausztria, Franciaország, Ausztrália, Dél-Afrika, Chile, USA- Kalifornia.
I. osztályú, sűrű szövetű, csomó- és fahiba mentes, legalább 360 mm átmérőjű rönk. A tölgy rönkök kitermelése kizárólag a vegetációs időszak befejezése után, november közepétől március végéig tart. A kitermelt tölgy rönkök átvételét évtizedes kádáripari tapasztalattal rendelkező szakemberünk végzi, darabonkénti átválogatással. Az erdészetekkel kiváló kapcsolatot alakí- tottunk ki. Az ott dolgozó erdészeti szakemberek az évek során megismerték igényeinket, és azt igyekeznek maximálisan kielégíteni.

Erdészeti Szaporítóanyag Termelő és Értékesítő Kft.

Cím:
6783, Ásotthalom Királyhalmi u. 56.
telefon:
62/291-744
e-mail:
62/291-744
Tevékenység rövid leírása:
Erdészeti facsemeték termelése, kis- és nagykereskedelme. Kemény lombos, valamint lágy lombos fák rönkjének export-importja. Tűzifa kis- és nagykereskedelem. Lombos fafajok fűrészáru, tölgy svédpadló kis- és nagykereskedelme.

FA-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
3400, Mezőkövesd Jegenye sor 116.
telefon:
49/500-109
telefon:
49/500-109
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőanyag és fakereskedelmmel foglalkozik.

Egererdő Erdészeti Rt.

Cím:
3300, Eger Kossuth L. u. 18.
fax:
36/413-207
telefon:
36/413-207
Tevékenység rövid leírása:
Az EGERERDŐ Erdészeti Részvénytársaság a magyar erdőgazdálkodás jelentős részvénytársaságai közé tartozik. Termelési tevékenységünket tíz hagyományos erdészet és egy csemetekert végzi.

K&J 97 Kft.

Cím:
3399, Andornaktálya Rákóczi u. 208.
mobil:
20/203-9807
:
20/203-9807

Maros-Ép Kft.

Cím:
6771, Szeged Makai utca 57.
fax:
62/405-505
e-mail:
62/405-505

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.