Értékelje a céget!
7 találat 1

GEONARDO Környezetvédelmi, Térinformatikai és Regionális Projektfejlesztő Kft.

Cím:
1031, Budapest Záhony u. 7 Graphisoft Park A ép.
fax:
436-9038
e-mail:
436-9038
Tevékenység rövid leírása:
Az 1999-ben alapított Geonardo Kft. a közép-kelet európai régió egyik vezető tanácsadó vállalata, amely innovatív és kiváló minőségű technológiai megoldásokat biztosít a természeti erőforrások menedzselésében. A Geonardo Kft Budapesten található, központi irodája a Duna mentén, csendes, kellemes környezetben van. Ez a csodás, nyugodt, zöld környezet, a vízpart, amely csak néhány lépésre található bejárati ajtónktól, az első látható bizonyítéka vállaltunk elhivatottságának egy jobb, tisztább környezetért és a fenntartható jövőért.
A vállalat és a munkatársak tapasztalata kiterjed a természeti erőforrások kezelésének, a környezet védelmi technológiák és a megújuló energiaforrások fejlesztésének szinte minden egyes területére. Több éve állítunk össze technológiai megvalósíthatósági tanulmányokat és integrált környezetvédelmi elemzéseket. Csapatunk magas szintű szakmai tudással rendelkezik a műholdas felvételek kiértékelésében és térinformatikai rendszerek (GIS) alkalmazásában. A tanácsadás és oktatás területén cégünk sokrétű tapasztalattal bír, egyik legfontosabb képzési területünk a megújuló energiaforrások és energiahatékonyság, valamint az ezekkel kapcsolatos beruházások költséghaszon típusú elemezése.
Célunk, hogy technológiailag folyamatosan az élen járjunk, ami ösztönöz bennünket, hogy vezető szerepet vállaljunk több európai projekt lebonyolításban, számos európai szervezet munkáját koordinálva. Az európai szintű projektek megvalósítása lehetővé tette egy egyedülálló hálózat kialakítását kis és középvállalkozások, illetve a környezetvédelmi problémákban és megújuló energia kérdéseiben járatos szakértők között. Munkatársaink Európa sok országából származnak, nemzetközi csapatunk így szélesebb körű tapasztalathalmazzal és tudásbázissal dolgozik.

Cégjegyzékszám: 01-09-694792

GISCOM Informatikai Szervező és Tanácsadó Kkt.

Cím:
1078, Budapest Hernád u. 43.
telefon:
351-6020
fax:
351-6020
Tevékenység rövid leírása:
Két fő tevékenységi területünk az informatikai fejlesztések, valamint az örökséggel kapcsolatos kutatás és fejlesztés. Ezenkívül foglalkozunk még kliens-szerver megoldásokkal, adatbázis fejlesztéssel, térinformatikával, földméréssel és alkalmazásfejlesztéssel.

ATT & IT Kft.

Cím:
1146, Budapest Thököly út 58-60.
telefon:
422-1060
fax:
422-1060

Infoterra Magyarország Kft.

Cím:
1149, Budapest Bosnyák tér 5.
telefon:
468-3638
fax:
468-3638
Tevékenység rövid leírása:
Az Infoterra Magyarország 2000-ben magyar és angol befektetők közös megállapodásának köszönhetően jött létre. Célja, hogy mind a helyi (magyar és közép-európai), mind a világpiacot új térinformatikai, geoinformációs termékekkel és szolgáltatásokkal lássa el.
Az anyagi és szellemi kapacitás egyesítésének következtében az Infoterra Magyarország igen magas színvonalú technikai és innovációs lehetőségekkel rendelkezik - és mindezeket folyamatosan tovább is fejleszti. Ez nyújt garanciát arra, hogy minden ügyfelünknek pontos térinformatikai adatok alapján készült, kiváló minőségű információval álljunk rendelkezésre.
Az Infoterra Magyaroszág képes több, különböző forrásból származó információ feldolgozására, valamint azok előállítására, így szolgáltatásai között szerepel légifelvételek készítése, a hozott, vagy saját légifelvételek feldolgozása; műholdképek forgalmazása (pl.: Quickbird, IKONOS, SPOT, Landsat7, IRS, stb.); radar adatok gyűjtése, radarképek készítése és mindezek feldolgozása; valamint lézerszkennelés tervezése, végrehajtása és feldolgozása.
Az Infoterra Magyarország célja a képi alapú alkalmazások maximális támogatása, így a térképkészítés, a térképfrissítés, helyzetszimulációs gyakorlatok, fotóinterpretáció és helyzetelemzés, valamint a különböző térinformatikai adatbázisok és termékek, többek között Digitális Domborzat- és Terepmodellek (DDM, DTM), vektoros formátumú adatbázisok, ortofotók, fotótérképek és fotómozaikok létrehozása.

Térmérő Bt.

ATT & IT Kft.

Cím:
1146, Budapest Thököly út 58-60.
telefon:
Tel.: 06-1/422-1060, Fax: 06-1/422-1061, mobilszám: 06-30/475-3
:
Tel.: 06-1/422-1060, Fax: 06-1/422-1061, mobilszám: 06-30/475-3
Tevékenység rövid leírása:
A 2001-ben, kizárólagosan magyar tulajdonosi háttérrel alapult ATT & IT Kft. a távérzékelés (légi- és űrfelvételek kiértékelésén alapuló információk) és a térinformatika alkalmazásorientált felhasználására szakosodott.

Tevékenységünket elsősorban a mezőgazdasági, természetvédelmi területekre kívánjuk fókuszálni, de természetesen megoldjuk a felhasználóink felmerülő problémáit a távérzékelés és térinformatikai feladatok bármely területén.

Teljes körű megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek. Az alapadatok beszerelésétől, elő feldolgozástól egészen a végső információkinyeréséig. Nem csupán a különböző adatok feldolgozását, kiértékelését, de szükség szerint a terepi felmérések végrehajtását is nagy szakértelemmel hatjuk végre.

Bővebb információért klikkeljen Web-címünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.