Értékelje a céget!
105 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Alumíniumipari MunkáltatóK Országos Szövetsége (HUNGAMOSZ)

Cím:
1012, Budapest Logodi u. 34/a.
telefon:
212-0027
telefon:
212-0027
Tevékenység rövid leírása:
Célunk a magyar alumíniumipar hagyományos értékeinek ápolása, általános iparági-szakmai érdekeinek védelme.

Baranya Megyei Területi Agrárkamara

Cím:
7622, Pécs Nagy Lajos Király út 9.
telefon:
72/227-166
fax:
72/227-166
Tevékenység rövid leírása:
Kamaránk az agrárágazattal foglalkozik.
A Magyar Országgyulés az 1994. évi XVI. törvénnyel létrehozta a gazdasági kamarákat. E törvény értelmében 1994-ben alakult meg a Baranya Megyei Területi Agrárkamara mint közfeladatokat ellátó, jogi személyiséggel rendelkezo, megyei hatásköru köztestület. A kamarai törvény módosítása révén 2000-ben átalakult. Megszunt a kötelezo kamarai tagság és a gazdajegyzoi hálózat feladatait átvette az FVM Megyei Hivatala. A 2003. Évi rendelet módosítás eredményeként az Agrárkamara újra bekerült a közfeladatokat ellátó intézmények rendszerébe. Ezzel tevékenységi köre kibovült és a tagjainak nyújtott szolgáltatások mellett az agrárszektor valamennyi szereploje részére végez közfeladatokat, ellátja a szakmai képviseletet és különbözo szolgáltatásokat nyújt. Az Agrárkamara muködése óta folyamatosan ellátja a rendeletekben eloírt feladatokat, tagjai részére szakmai programokat, eloadásokat, bemutatókat, üzletember találkozókat szervez, állandó kapcsolatot tart fent az agrárszektorral szorosan együttmuködo intézményekkel, oktatási központokkal, kutató intézetekkel. Tagjai számára naprakész szolgáltatásként állandó ügyfélszolgálatot és a megye területén belül 10 szaktanácsadó alközpontot tart fent. Itt a felsofokú végzettséggel rendelkezo kamarai tanácsadóktól a termelok közvetlen információhoz juthatnak a termeléssel, piaccal, oktatással és egyéb témakörökkel összefüggo kérdéseikre. A kiépített elektronikus hálózaton keresztül a Kamara központi irodájába kérdéseiket, véleményüket, vagy egyéb észrevételüket közvetlenül is el tudják juttatni a pécsi központban dolgozó szakemberek szakterületüknek megfeleloen feldolgozzák ezeket az üzeneteket.A jövoben is folytatni kívánjuk a fent említett szolgáltatásainkat. Mindehhez folyamatosan fejlesztjük a szakembereink felkészültségét és a minoségi munka ellátásához szükséges eszközök beszerzését, alkalmazását.

Kamaránk taglétszáma jelenleg 368 fo, ebbol 164 társas vállalkozás, és 204 egyéni vállalkozó és ostermelo. A Baranya Megyei Területi Agrárkamara tagjai önkéntes alapon a mezogazdasági, erdogazdasági, halászati és vadászati tevékenységet folytató gazdálkodókból, gazdálkodó szervezetekbol áll, beleértve az ezekhez kapcsolódó feldolgozó-, kereskedelmi-, illetve szolgáltató tevékenységet végzoket is. Az általunk regisztrált vállalkozások a megye mezogazdasági területének mintegy 30%-át, az éves mezogazdasági termelési érték 46%-át képviselik.

Törökugrató - Varghson Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Budavidéki regionális újság.

Magyar Fül-Orr-Gégeorvosok Egyesülete

Cím:
1083, Budapest Szigony u. 36.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Egyesület elősegíti tagjainak szakmai tevékenységét, valamint saját szakterületén elősegíti az országos szintű szakmai, társadalmi, tudományos, oktatási és etikai feladatok ellátását.

Pannon Egyetem Egyetemi Könyvtár és Levéltár

Cím:
8201, Wartha Vince u.1.
telefon:
88/624-336
fax:
88/624-336
Tevékenység rövid leírása:
A Pannon Egyetemi Könyvtárat 1949-ben az egyetem megalakulásával egyidőben hozták létre. Korábban kémiai szakkönyvtárként működött. A Tanárképző Kar és az új szakok megalakulása óta gyűjtőköre kiszélesedett. A könyvtár gyűjti az egyetemen oktatott és kutatott tudományágak magyar és idegen nyelvű szakirodalmát, a kötelező és az ajánlott tankönyveket, jegyzeteket és szépirodalmat, valamint az általános tájékoztatást szolgáló műveket. A könyvtár egyik fontos feladata az egyetemen készült szakdolgozatoknak, diplomamunkáknak, egyetemi doktori és PhD értekezéseknek, az egyetemi oktatók publikációinak, az egyetem saját kiadványainak gyűjtése és megőrzése.
Nyitvatartás: H-P 8-19. SZ 8-13 vizsgaidőszak
Nyári szünidőben H-P 8-16

Vasi Digitális Könyvtár

Előadóművészi Jogvédő Iroda

Cím:
1068, Budapest Városligeti fasor 38.
telefon:
479-5160
fax:
479-5160
Tevékenység rövid leírása:
Az Iroda a szerzői és szomszédos jogok kezelésében képviseli az előadóművészeket.

Villamosmérnökök Magyarországi Egyesülete

Cím:
1111, Budapest Műegyetem rakpart 9. I. emelet 113.
telefon:
437-7299
fax:
437-7299
Tevékenység rövid leírása:
Az egyesület egyik elsődleges célja tagságának rendszeres és korrekt tájékoztatása a villamosmérnöki, elektronikai mérnöki szakma eseményeiről.

Páneurópai Jogász Unió

Cím:
1137, Budapest Radnóti Miklós u. 38.
telefon:
340-4151
:
340-4151
Tevékenység rövid leírása:
A PÁNEURÓPA JOGÁSZ UNIÓ olyan jogászokból álló egyesület, amely a szakma szerveződésével kívánja támogatni Magyarországnak az Európai Unióhoz való csatlakozását.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.