Értékelje a céget!
1187 találat 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Elmo Intermédia Kft.

Cím:
1071, Budapest Damjanich u. 38. fsz. 2.
telefon:
413-7777
fax:
413-7777
Tevékenység rövid leírása:
"Az ELMO Intermédia Kft. muködésével felvállalta a szakérto, hiteles, kreatív, megbízható partner szerepét a környezetvédelmi információszervezés, az informatikai, a marketingkommunikációs és a nyelviskolai szolgáltatások piacán.
Küldetésünk, hogy ezen területeken az egyszerutol a komplexig, az egypercestol a hónapokon át tartó folyamatokig egyaránt az igényes, hatékony és ügyfélorientált megoldások jellemezzék munkavégzésünket.
Bár a minoség iránti elkötelezettség eredendoen a vezetoség és a munkatársak belso igényébol fakad, célunk az, hogy mind a külso, mind a belso folyamatainkat a leheto legáttekinthetobbé, legmegfoghatóbbá tegyük, mind a cégvezetés, mind az ügyfeleink számára. Továbbra is szeretnénk azt a már megteremtett, pozitív megítélést birtokolni, ami a rendszeres ügyfélelégedettség-mérésekbol kitunhet.
Hisszük, hogy akkor sem szabad megfeledkeznünk a partnerünkrol, ha már sokadszor kopogtat be hozzánk és veszi igénybe szolgáltatásainkat.
Egy szervezet minoség iránti elhivatottságát leginkább a megszokott, visszatéro ügyfeleinek kezelésén lehet lemérni.
Mi valóban valljuk azt, hogy nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani megrendelonket, változatlan minoségu kiszolgálással.
Az ELMO Intermédia Kft. munkatársai jól képzett, magas szakértelemmel bíró, és nemzetközi szinten is elismert szakemberek.
Nem szabad azonban megfeledkeznünk rohamosan változó világunkról, környezetünkrőlkülönösképpen azért sem, mert a vállalat gerincét a korunk talán legdinamikusabban fejlodo ágazata, az információtechnika adja.
Ügyfeleink ugyanebben a mozgalmas, olykor kuszának tuno térben mozognak. ,
Ha a számukra legmegfelelobb megoldást kívánjuk megtalálni, úgy elemi kötelességünk, hogy figyelemmel kísérjük a trendeket, irányokat, és szükség szerint képezzük, fejlesszük magunkat...
...ezért folyamatosan tájékoztatjuk a más területeken dolgozó kollégáinkat a pillanatnyilag futó projektekrol, és idoszakosan "házi", ismeretterjeszto eloadásokkal igyekszünk az adott területet bemutatni és a fontosabb, vagy érdekesebb információkat átadni.
Szeretnénk a jövoben minden olyan történést, eseményt, amely a munkavégzésünk során a látószögünkbe kerül, ugyanazzal az elhivatottsággal és szemlélettel beilleszteni a minoségi rendszerünkbe, ahogyan azt korábban felépítettük, és ahogyan azt üzemeltetjük."

MA-KO Software Kft.

Cím:
1085, Budapest Koszorú u. 25-27.
telefon:
20/943-9226
fax:
20/943-9226

Avalanche Commercial Bt.

Cím:
1067, Budapest Teréz krt. 13. 2/201
:
:

P. Color Computer Szerviz és Szaküzlet

Cím:
1039, Budapest Zemplén Gy. u. 5.
fax:
243-5466
telefon:
243-5466
Tevékenység rövid leírása:
Egyedi igények szerinti számítógépek összeállítása szoftverinstallációval együtt.

ELKE Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Kótaji út 62.
telefon:
42/451-601
fax:
42/451-601

Infomix Kft.

Cím:
1027, Budapest Bem rakpart 53.
e-mail:
infomix@infomix.hu
telefon:
infomix@infomix.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az egészségügyi informatika területén tevékenykedik.
Az infomIx Kft. 1990-ben alakult vállalkozás. Alapítói már akkor több éves tapasztalattal rendelkeztek az egészségügyi informatika területén. Az 1990 óta dinamikusan fejlődő cég eredeti célkitűzése értelmében megmaradt az egészségügyi szoftver-fejlesztés mellett, s ma már vezető piaci pozíciót vívott ki magának ezen a téren. 1999-ben az infomIx Kft. megszerezte az ISO 9001 minősítést.

Az infomIx Kft. mára közel 6000 orvos felhasználót tudhat magáénak. Az országszerte elterjedt programok folyamatos frissítését és karbantartását, informatikai rendszerek beüzemelését, tanfolyamok szervezését országos terjesztő és kiszolgáló, minősített hálózatával biztosítja. Cégünk telefonos hotline szolgáltatással és saját Internet szerverrel áll partnerei rendelkezésére. Rendszerei naprakész információval támogatják a gyógyítás napi folyamatát.

Programjainkkal több, országos szintű, tudományos munkában vettünk részt. Az ország valamennyi szervezőjénél elfogadják rendszereinket az Irányított Betegellátási Modellben. Az OEP által előírt valamennyi akkreditációt megszereztük. Felhasználóink egyedi igényei kielégítésére mindig vállalkozunk, s támogatjuk a más rendszerekkel való kommunikációt. Rendszereink szerves részeként számtalan nélkülözhetetlen orvosi műszer (EKG, laborautomata, vérnyomásmérők, audiométerek stb.) valamint korszerű informatikai eszköz (scanner, digitális fényképezőgép, kamera, vonalkód olvasó, PDA stb.) áll orvosaink rendelkezésére.

A több éves fejlesztői munkával létrehozott Ix egészségügyi programcsalád elsöprő sikerét a fejlesztésbe bevont egészségügyi szervezők és orvos-szakértők komoly szakmai támogatásával tudta biztosítani. Többségében mérnökökből és matematikusokból álló fejlesztő csapatnak sikerült kialakítania egy olyan egységes informatikai koncepciót, amely nem egyszerűen felhasználóbarát, hanem különös gondot fordít arra, hogy az egészségügy minden szereplője megtalálja - funkciójának és napi gyakorlatának megfelelő - szerves helyét az informatikai struktúrában.

Az egészségügyi ellátás minden területére kínálunk profi informatikai megoldásokat. Az infomIx Kft. egészségügyi rendszereit az információ technológia és a megszerzett egészségügyi tapasztalatok alapján folyamatosan továbbfejleszti. A jelenleg kínált szoftvercsalád a teljes grafikus környezetben egységesen kezeli a különböző szöveg- , hang- , és képi anyagokat, a rendszerbe épített szabványos, az Európai Unióban egységesen elfogadott, egészségügyi intranet és internet interface segítségével kommunikál a rendszer többi moduljával, s más rendszerekkel. A gyors és biztonságos adatkezelést az MS SQL szerver biztosítja.

Az infomIx Kft. a szoftver készítésen és üzemeltetésen túl, komplett kulcsrakész rendszer szállítását is kifogástalan minőségben vállalja. Kamatmentes részlet-fizetéssel, kedvező bérleti konstrukcióval, és ún. Ingyen szoftver használati joggal is ajánlja rendszereit.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legtöbb orvosa a mi rendszerünket választotta. Célunk, hogy orvos-felhasználóink hosszú távon, teljes megelégedéssel használják programjainkat. Őszintén reméljük, hogy Önt is közöttük üdvözölhetjük.

Hot line szolgáltatásunk: munkaidőben (1)214-5063/4/5, ügyelet (30)258-0381 vagy (30)225-0772 (munkanap 17:00-21:00, munkaszüneti nap 9:00-21:00). További információkkal készséggel állnak rendelkezésére munkatársaink, területi képviselőink.

Vega Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1194, Budapest Karinthy F. u. 32.
telefon:
29/352-166
:
29/352-166
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk számítástechnikai szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

Hornet Számítástechnikai és Tanácsadó Kft.

Cím:
2120, Dunakeszi Állomás sétány 5.
telefon:
27/390-191
fax:
27/390-191
Tevékenység rövid leírása:
Fő tevékenységünk az informatika és az informatikai tanácsadás.

New Folder Kft.

Cím:
1056, Budapest Molnár u. 10.
telefon:
20/940-6675
:
20/940-6675
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai szolgáltatásokkal foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.