Értékelje a céget!
1187 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

AGROCONSULT Kft.

Cím:
2000, Szentendre Páter K. u. 1
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Küldetésünk, hogy ügyfeleink mindennapi életét megkönnyítsük. Ezt igényes, naprakész és testre szabott szolgáltatások széles választékával valósítjuk meg - olyan áron, hogy leendo megrendeloink többsége megengedhesse magának.
Az AGROCONSULT Gazdasági Tanácsadó Kft. 1990-ben alakult a Gödölloi Agrártudományi Egyetemen. A névválasztásban az egyetem volt a meghatározó, bár a cég tevékenysége már a kezdetek óta nem feltétlenül kötodik az agrárszektorhoz. A várható feladatok jellege miatt a társaságban 50%-os arányban maga az Egyetem, további 50%-ban pedig 12 magánszemély a tulajdonos. Az alapító személyek dönto többsége az egyetem oktatója és kutatója, kiegészítve tanárokkal, pszichológusokkal, közgazdászokkal, jogászokkal.
Az AGROCONSULT alapításának célja az volt, hogy az Egyetem tudásbázisát felhasználva magas színvonalú, komplex közgazdasági, humán, jogi, számviteli és számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtson megrendeloi számára.
Az AGROCONSULT TEVÉKENYSÉGI KÖREI
A társaságon belül az egyes tevékenységi köröket önálló team-vezetok irányítják.
AGROCONSULT - Tréning Iroda
Szervezetfejlesztést, készségfejlesztést, szakmai továbbképzést végzo iroda.
Az utóbbi idoben a legdinamikusabban fejlodo tevékenységi kör. A társaság egyik fo üzletága, mely magas színvonalú komplex humán feladatok (szervezetfejlesztés, tréningek) lebonyolításával foglalkozik. A testre szabott vállalati programok mellett rendszeresen tart szakképzéseket, továbbképzéseket és nyújt szaktanácsadást kis- és középvállalkozók részére.
AGROCONSULT - Közgazdasági Szolgáltató Iroda
Gazdasági tanácsadó irodaként az egyetemi szakemberek tudásbázisát ajánlja.
A társaság másik fo tevékenysége, amely foként gazdasági tervezéssel, elemzéssel, vállalati rendszerek szervezésével foglalkozik, mely mellet szaktanácsadói feladatokra szakosodott. A Gödölloi Agrártudományi Egyetem fejlodése során túlnott a szigorúan vett agráriumhoz tartozó tudományterületek muvelésén. Tevékenységének nagyobb hányadát napjainkban az alkalmazott gazdaságtudományok jelentik.
AGROCONSULT - Fordító Iroda
A társaság harmadik fo tevékenysége a szakfordítás, amely rendszeres és folyamatos megbízásokra épül, különösképpen mezogazdasági, jogi és közgazdasági területeken. Kiemelt jelentoségu feladatunk az Európai Közösség jogszabályainak fordítása Magyarország EK csatlakozásának elokészítéseként.
AGROCONSULT - Agrárinformatikai Szaktanácsadó Iroda
Az Agrárinformatikai Iroda mind az EU agrárinformatikája, mind a hazai agrárinformatikai feladatok témaköreiben vállalja konzultációk folytatását, elemzések, terület-, illetve térségfejlesztési, vállalkozásfejlesztési tervek készítését, tanfolyamok tartását, szakfordítást. Az Agrárinformatikai Iroda célja, hogy értheto és hasznos formában juttassa el az agrárgazdaságban rendelkezésre álló információkat a vállalkozókhoz, szaktanácsadókhoz, szakmai és érdekvédelmi szervezetekhez.
AGROCONSULT - Prognosztikai Iroda
A Prognosztikai Iroda vállalja a gazdasági, tozsdei elorejelzésekhez szükséges adatbázisok építését és az ezekre alapozó legmodernebb matamatikai és szakértoi eljárásokkal történo elemzések készítését, elemzoszoftverek igény szerinti kidolgozását.
AGROCONSULT TRÉNING
Az AGROCONSULT Tréning Iroda a személyes és a vállalati hatékonyság fejlesztésére vállalkozik. Oktatási ágazatunk két területen igyekszik hozzájárulni a vállalkozások emberi eroforrásainak fejlesztéséhez és kihasználásához: egyrészt közép- és nagyvállalatok részére nyújtunk komplex és testre szabott szervezet- és humán eroforrás fejlesztési szolgáltatásokat, másrészt partnereink közé tartoznak a mikro- és kisvállalkozások tulajdonosai. Ok foként a leendo és kezdo vállalkozók közül kerülnek ki, akik számára a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány országos hálózatával együttmuködve szervezzük továbbképzéseinket és tréningeinket.
Az AGROCONSULT Tréning Iroda tevékenysége
Vállalati Szervezet- és Humán Eroforrás-Fejlesztés
Készségfejleszto tréningek
Vezetoi tréningek
Csapatépítés
Együttmuködo vezetés
Prezentáció
A tárgyalás muvészete
Moderáció
Tréningek üzletkötoknek
Értékesítési alapok
Értékesítés magas fokon
Ügyfélszolgálati tréning
Az ügyfélközpontú ügykezelés
Irodavezetoi tréning
Hatékony asszisztens
Általános készségfejleszto tréningek
Személyiségfejlesztés, önismeret
Hatékonyabb életvitel
Konfliktus- és stresszkezelés
Személyzeti Tanácsadás és Kiválasztás
Munkatárs kiválasztás (Assesment Center)
Képzési programok Vállalkozóknak
Átfogó programok
Vállalkozás indítása
Kezdo vállalkozások üzlet- és piacképességének javítása
Vállalkozásmenedzselés
Speciális programok
Adózás és társadalombiztosítás
Számviteli és könyvelési ismeretek
Vállalkozások jogi szabályozása
Üzleti tervezés
Piackutatás, marketing
Munkaero-kiválasztás
Minoség és versenyképesség
Pénzügyek, bankügyletek
Érték- és árutozsdei ismeretek
Számítógép a vállalkozásban
Tréningek vállalkozóknak
Személyiségfejlesztés, önismeret
Értékesítési technikák
Tárgyalástechnika
Idogazdálkodás
VÁLLALATI SZERVEZET- ÉS HUMÁN EROFORRÁS-FEJLESZTÉS
Készségfejleszto tréningek
Vállalati tréningjeink, humán eroforrás- és szervezetfejlesztési szolgáltatásaink arra a ma már Magyarországon is egyre inkább tért hódító szemléletre épülnek, hogy a munkatársak személyes és szakmai készségeinek fejlesztése olyan hosszú távú befektetés, amely a vállalat üzleti eredményeiben és a pozitív, együttmuködo munkahelyi légkör kialakulásában, a közös vállalati célok tudatosulásában, az elégedett ügyfelek visszajelzéseiben feltétlenül megtérül.
Tudatában vagyunk annak, hogy az egyes, eltéro méretu és tevékenységi köru, más és más eloképzettségu munkaerovel rendelkezo vállalkozások eroforrás-fejlesztési igényeit nem lehet univerzális képzési modellekkel kielégíteni. Az AGROCONSULT Tréning Irodában éppen ezért minden képzést a partner speciális adottságaihoz és igényeihez igazítunk. Szolgáltatásaink skálája a konkrét problémákra koncentráló tréningektol az átfogó vállalati képzési rendszerek felépítéséig terjed.
Tréningeinkrol
Az emberi eroforrások fejlesztése olyan komplex feladat, amelynek eredményeként megbízóink munkatársaik képességeinek és készségeinek szélesköru gyarapodását, munkájuk hatékonyságát várják el. Képzési programjaink során éppen ezért egyszerre törekszünk a szakmai ismeretek gyarapítására, az ezek gyakorlati felhasználásához szükséges alkalmazói készségek fejlesztésére és a vállalathoz, az általuk végzett munkához való pozitív attitud kialakítására.
A tréningek folyamán a résztvevok a helyzetgyakorlatok, szituációs játékok élményei alapján - a trénerek szakmai irányítása mellett - sajátítják el, ?élik át? azokat az ismereteket, melyekkel munkájuk hatékonnyabbá válik, ismereteik bovülnek, fellépésük, emberi kapcsolataik, egész életvitelük - magabiztosságukból fakadóan - kiegyensúlyozottabb lehet.
Módszertanilag tréningeink esettanulmányokra, egyéni és csoportos feladatmegoldásokra, készségfejleszto gyakorlatokra, szituációs gyakorlatokra és szerepjátékokra, helyzetgyakorlatok videós elemzésére, oktatófilmekre, tesztekre épülnek.
Tréningeink munkahelyi vagy a munkahelytol távoli helyszínen kerülhetnek lebonyolításra. Az utóbbi változatot azonban mindenképp hatékonyabbnak véljük, mert lehetoséget biztosít a nyugodt, napi gondoktól elszakadó elmélyült munkavégzésre.
Az alábbiakban a javasolt célcsoportok szerinti bontásban mutatjuk be képzési programjainkat.
Vezetoknek: Csapatépítés, Együttmuködo vezetés, Prezentáció, A tárgyalás muvészete, Moderáció
Üzletkötoknek: Értékesítési alapok, Értékesítés magas fokon
Ügyfélkezeloknek: Ügyfélközpontú ügykezelés
Titkárnoknek, irodavezetoknek, asszisztenseknek: Hatékony asszisztens
Mindenkinek: Személyiségfejleszto tréning, Hatékonyabb életvitel tréning, Konfliktus- és stresszkezelés.

Emulátor Számítástechnika

Cím:
2143, Kistarcsa Brassói u. 10.
telefon:
28/506-480
:
28/506-480
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk számítástechnikával és szoftverfejlesztéssel foglalkozik.

Rudas és Karig Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Profilunk: térinformatikai rendszerek tervezése és fejlesztése, komplex, intelligens térinformatikai adatbázisok létrehozása.

Optimer Hard Soft Kkt.

Cím:
7624, Pécs Jakabhegyi u. 2.
telefon:
72/532-355
fax:
72/532-355
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk már 1982 óta foglalkozik számítástechnikával, valamint autó-, lakás- és ipari riasztók forgalmazásával, telepítésével és karbantartásával. Szükség esetén kiszállást is tudunk vállalni.

Isoris Kft.

Cím:
1121, Budapest Hóvirág u. 30.
telefon:
261-6966
telefon:
261-6966
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az Isoris Kft. 1997 óta van jelen a piacon, és 2001 óta foglalkozunk egyre inkább infromatikai tanácsadással és szolgáltatással, ill. hardver-szoftver kereskedelemmel. Szolgáltatásainkkal kifejezetten az olyan kis- és középvállalkozásokat célozzuk meg, amelyek - informatikai szempontból - kinőttek a bolti kereskedelem kereteit, ugyanakkor viszont nem kívánják vagy nem tudják megfizetni a nagy informatikai cégek magas költségeit.

Netrix Internet Services

Cím:
1055, Budapest Falk Miksa u. 12.
telefon:
332-4032
:
332-4032
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk komplex informatikai, illetve webdesign szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Computer-Technika Kft.

Cím:
7624, Pécs Szigeti út 89.
telefon:
72/512-630
fax:
72/512-630
Tevékenység rövid leírása:
A Computer-Technika Kft. 1990-ben alakult. Vállalati politikánk része a magas műszaki színvonalú termékek fejlesztése, gyártása, értékesítése, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások (telepítés, oktatás, tanácsadás, szerviz).

Ambrits Informatikai Tanácsadó Bt.

Cím:
9400, Sopron Frankenburg u. 2/E.
fax:
99/523-533
telefon:
99/523-533
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az informatika területén belül szoftverfejlesztéssel foglalkozik.

Dunasoft.com Számítástechnikai Kft.

Cím:
6720, Szeged Bajza u. 4.
fax:
62/440-867
telefon:
62/440-867
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szoftverfejlesztéssel és internetes szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

GISCOM Informatikai Szervező és Tanácsadó Kkt.

Cím:
1078, Budapest Hernád u. 43.
telefon:
351-6020
fax:
351-6020
Tevékenység rövid leírása:
Két fő tevékenységi területünk az informatikai fejlesztések, valamint az örökséggel kapcsolatos kutatás és fejlesztés. Ezenkívül foglalkozunk még kliens-szerver megoldásokkal, adatbázis fejlesztéssel, térinformatikával, földméréssel és alkalmazásfejlesztéssel.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.