Értékelje a céget!
4 találat 1

Mediker Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Mediker Kft. a környezetvédelemhez kapcsolódó gépek, berendezések, tervezője, gyártója, értékesítője és szervize. Több mint tizenöt éve az egyik legnagyobb független magyar szennyvízszivattyú gyártó és szervizelő cég, mely komplett feladatok elvégzésére képes, így szennyvízátemelőket, elektromos berendezéseket szállít és üzemeltet.

Cézár System Vízgépészeti Kft.

Cím:
1153, Budapest Eötvös u. 43.
fax:
1/306-1523
mobil:
1/306-1523
Tevékenység rövid leírása:
A felsorolt szakterületeken használt termékekre minden árketegóriában tudok ajánlatot adni. A legelterjedtebb, legismertebb márkákat (pl.: Grundfos, Wilo, Espa, ABS) is versenyképes áron szállítom. Célom, hogy Megrendelőimet magas színvonalon, szaktanácsadással, jó minőségű termékekkel tudjam ellátni. Az ajánlatkérésre mindig a feladatnak megfelelő, ár-érték arányban a legjobb készülékeket választom ki.
A szivattyús szakterületen eltöltött évek alatt felismertem azt a tényt, hogy ezeket a termékeket nem elegendő csak értékesíteni. Úgy versenyképes a tevékenység, ha velük kapcsolatosan szolgáltatok is. Ezért kialakítottam egy fiatalos, rugalmas csapatot szakképzett kollégákkal.
Igény esetén gondoskodunk a készülék vagy komplett rendszer szakszerű telepítéséről, beüzemeléséről, később karbantartásáról vagy szervizeléséről. Telepítéskor megoldjuk a működéshez szükséges anyagok (csövek, szerelvények, motorvédelem, kiegészítők, tartozékok, segédanyagok) beszerzését is.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.