Értékelje a céget!
340 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Quality Építőipari Kft.

Cím:
1173, Budapest Füstifecske u. 49.
e-mail:
quality.kft@enternet.hu
mobil:
quality.kft@enternet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1993-ban jogelőd nélkül, természetes személyekből alakult vállalat. Cégünk kezdetben családi házak és társasházak kivitelezésével foglalkozott, ami később megrendelőink igényeit követve kiegészült különböző raktárak, irodák építésével és üzletházak belső kivitelezésével is. Referencia munkáink megtalálhatók Budapest különböző kerületeiben, illetve a főváros környékén.

Kovács Árnyékolás

Cím:
1043, Budapest Petőfi S. u. 12.
fax:
369-1202
telefon:
369-1202
Tevékenység rövid leírása:
Roletta:
Az egyik leginkább ismert és elterjedt árnyékolóberendezés. Lakások, irodák modern és kellemes színhatású berendezési tárgyai. Tetőtéri ablakokra is kiválóan alkalmazhatóak. Rugós és gyöngyláncos működtetéssel, fényáteresztő ill. fényzáró textiliával, naphálóval, valamint alupigmentált textíliával készülnek. Az alumínium tokkal készített rolettákkal teljes sötétítés érhető el.
Pliséfüggöny:
A legváltozatosabban alkalmazható, a hagyományos kialakításon kívül olyan megoldásokra nyújt lehetőséget, amit a többi árnyékolóval nem lehet megoldani. Télikertek vízszintes üvegfelületeire, háromszög, trapéz, fél ill. kör alakú ablakok árnyékolására kiválóan alkalmas. Tökéletesen véd a betekintés ellen, különleges anyagaival rendkívüli fényhatások érhetők el. A textília külső oldalán található alumínium bevonat a napsugárzás és a hő túlnyomó részét visszaveri. A szerkezet egyszerűen működtethető, karbantartást nem igényel.
Reluxa:
Irodák és lakások egyszerű de praktikus árnyékolói. 16 és 25mm széles lamellákkal, átlátszó műanyag forgatópálcával készülnek. Billenő és nyíló ablakokra feszített kivitelben, két ablakszárny közé hajlékony forgatótengellyel kerül felszerelésre.
Szalagfüggöny:
Kiválóan alkalmas lakások, irodák, ügyfélvárók, kiállítótermek árnyékolására, térelválasztásra díszítésére. Gyártható egyenes, íves valamint ferde felületekre, feszített kivitelben billenő, nyíló ablakokra, ajtókra is. Helyiségének új esztétikai minőséget ad. Széles színválasztékával bármilyen berendezéshez illeszthető. A 180°-ban elforgatható lamellákkal változatos és különleges fényhatások érhetők el.
Reluxa:
A legelterjedtebben alkalmazott árnyékoló. Új és régen épült házak homlokzatához is kiválóan illeszthető. Készülhetnek műanyag illetve hőszigetelt alumínium lamellákkal. A redőny kiválóan alkalmas hideg, meleg, szél, csapadék, zaj és betekinés ellen. A szigetelés fokozása érdekében az alu. redőnynél a vezetősínek gumiszigeteléssel vannak ellátva a csendes működés és a jobb hőszigetelés érdekében. Bármelyik redőny működtethető gurtnival, kardáncsuklós hajtókarral vagy motorral. A motoros kialakítás tovább fokozható a modern automatizálási technikával. Pl.: idő automatika, mely előre beprogramozva akkor is fel-le mozgatja a redőnyt, amikor Ön nem is tartózkodik otthon. Infra és rádiótávirányítással is működtethetők.Lehetőség van épülő házaknál a tok falba történő beépítésére. Erről a betonkoszorú öntése előtt kérjen tájékoztatást!

Pannon De-Xa Bt.

Cím:
9090, Pannonhalma Rákóczi u. 9.
mobil:
30/975-0597
:
30/975-0597

Air Bears Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1118, Budapest Beregszász tér 17
telefon:
1/246-3863
fax:
1/246-3863

SPIDI-BAU Építőipari Kivitelező

Cím:
8000, Székesfehérvár Ipar terület
telefon:
06-46/344-330
fax:
06-46/344-330
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1994-ben alakult öt magánszemély részvételével 1 millió forintos alapítói vagyonnal.
Megalakulásunk idoszakában elsosorban szakipari tevékenységek (szigetelés, bádogosipari munkák) voltak a legmeghatározóbb feladatok.
Az alapításkori tevékenységi körünk megrendeléseink számának növekedésével kibovült, és ezt követoen teljes szakipari feladatok (festés, burkolás, üvegezés) mellett gépészeti, lakatosipari és villanyszerelési munkák teljesítését is vállaltuk.

Goldinwest Panoráma Kft.

Cím:
1211, Budapest Tanácsház u. 2.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A GOLDINWEST PANORÁMA KFT egy megújult, de több éves tapasztalattal rendelkező társaság.Irodánk Budapest 1211 Tanácsház u.2. szám alatt található. Kis létszámú csapatunk jelenleg kb. 60 fő foglalkoztatásáról gondoskodik. Szakmai összetételük szerint dolgozóink lakatosok, hegesztők (minősített és minősítés nélküli), csőszerelők, asztalosok, villanyszerelők, festők, fényezők,hagyományos forgácsolók ,CNC kezelő, elektronikai és mechanikai műszerészek. Természetesen állományunk folyamatos fejlesztése egyik legfőbb célunk.

Bizonyára Ön is tudja, hogy a munkaerő - kölcsönzés Európában már régóta elterjedt foglalkoztatási forma, és napjainkban Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít, megkönnyítve ezzel a cégek munkáját.Az ideális munkaerő megtalálása sok időbe, pénzbe és energiába kerül.
Ezen szolgáltatásunk megkíméli Önt és cégét a megfelelő munkatárs felkutatásával járó nehézségektől és költségektől.Adatbázisunkból az Ön igényeihez igazodva kiválasztjuk a leginkább alkalmas munkaerőt a segédmunkástól a professzionális szakemberekig, függetlenül attól, hogy tartósan, avagy ideiglenesen kívánja foglalkoztatni a dolgozót. Betegség, szabadság miatti helyettesítés vagy cége új megbízásának teljesítése alkalmával a munkaerő kölcsönzés megfelelő megoldás lehet az Ön számára: a változó munkaerő-szükségleteire tíz naptári napon belül tudunk reagálni.

A munkaerő - kölcsönzés költségkímélő eljárást jelent Önnek, hiszen csak a ténylegesen munkával töltött időt kell fizetnie, és a foglalkoztatásból eredő bérköltségeket pedig mi az Ön számára megtakarítjuk. Minden egyes dolgot rugalmasan kezelünk
A munkaerő-kölcsönzés legfőbb előnyei az Ön és Cége számára:
- Nem kell a munkaerő keresésével, felvételével, elbocsátásával bajlódnia
- Nem kell a munkavállalók utáni munkabéreket, járandóságokat számfejteni
- A munkavállalók utáni mindenfajta közteher, betegszabadság, szabadság, táppénz egyharmada, munkaruha költség minket, azaz a kölcsönbeadót terhel
- Időszakos munkák esetére sem kell munkaerő kereséssel, hirdetések feladásával foglalkoznia, ezt a terhet levesszük az Ön válláról
- Személyügyi szervezőnk minden egyes leendő munkavállalót alaposan leinformál, mielőtt megköti velük a munkaszerződést
- Igény szerint minden foglalkoztatási ágban megkeressük Önnek a kívánt személyt
- Amennyiben Önnek bármilyen ok miatt időközben a munkavállalóra nem lesz szüksége, a munkavállaló további foglalkoztatása a mi dolgunk
- Maximálisan igyekszünk a legmegfelelőbb végzettségű, jól képzett, gyakorlott szakember-gárdát alkalmazni.
- Végül egy nagyon fontos anyagi előnye szolgáltatásunknak, hogy az általunk Ön felé kiszámlázott összeg közvetített szolgáltatásként cége helyi iparűzési adó alapját nagymértékben csökkenti.

Referenciáink:
Qvadrant Cms Kft
műanyag fröccsöntés betanított munkások
- Mediagnost Kft Budapest:
Egészségügyi CT gépek gyártása és összeszerelése.
H Generál Kft
Préselés forgácsolás és CNC gépeken lemezmegmunkálás

Cégünk másik tevékenységi köre:
Ingatlanok keres ?kínál hitel ügyintézés, adótanácsadás teljes jogi hátérrel.
Ingatlanok külső szigetelése színezése, nyílászárók forgalmazása beépítése garanciával

Cégünk harmadik tevékenységi köre:
Az acél- és fémszerkezet-gyártás. Műhelyünkben szakembereink által gyártott termékeink eljutnak Svájcba, Németországba, Olaszországba, Belgiumba, Ausztriába, Brazíliába és a potenciális megrendelőkön keresztül még számos itt fel nem sorolt országba.
Szénacél termékek gyártásával foglalkozunk. (A. 38-St52C, 52Y)
Az anyag-előkészítést lemezollón L 16-ig, alakos kontúrvágást L 60-ig,
él hajlítást L 16-ig, szálanyag darabolást Ř 230-ig tudjuk megoldani.
Az összeállítást, készre hegesztést ? akár ultrahangos bevizsgálással ?
Minősített hegesztők végzik, Max. 3 t-s tömegben. Szemcse szórni és
Festeni nem áll módunkban. Saját erőből O 50-ig tudunk furatot készíteni,
Egyéb forgácsolási műveletet kooperációban bonyolítunk.
Szervezett, leinformálható, határidő érzékeny, fegyelmezett és nagyon mobil csapat vagyunk.
Hegesztő gépeink 400 és 500A tudnak, többségében 1,2 huzalt használunk.
Ha önnek kapacitás problémája van, mi a szerződésben foglaltak szerint partnerek vagyunk, (gyártás, gyártásszervezés, kooperáció, helyszíni szerelés stb.), de lehet, hogy mi kérjük Önöket arra, hogy egy nagyobb feladat teljesítésében legyenek segítségünkre.

Jelentősebb munkáink:
Ganzeg Kft
CATERPILLAR földmunkagép acélszerkezetű elemeinek folyamatos gyártása, nagyon magas minőségi követelményeknek megfelelő módon (Belgiumba)
PUTZMEISTER szállítójárműveihez gémek gyártása (finomszemcsés alapanyagból, minden varrata ellenőrizve!)
HOLZMA megrendelésére, különféle szénacélból készült ? gyártósori ? berendezések

Göcsej Csőszer Kft
LIEBHERR nagy hatósugarú daruk egységeinek gyártása

Femat Hungária Kft
Európai nagy kooperáción belül ? Brazíliába ? VW autógyártást kiszolgáló komplett felsőpályás gyártósori szállítói elemeket gyártottunk. 178 egység, egységenként kb. 40 féleség.
Németországi telepítésre az AUDI- nak hasonló szerkezetből gyártottunk 64 egységet, egységenként 20-22 elemmel!
Célunk a mindenkori elvárt minőségi szintnek megfelelni, a megállapodott határidőre.Szolgáltatásainkat minden esetben az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk, ügyelve arra, hogy mindig az Ön és cége érdekeit szolgálják.
Amennyiben tájékoztatónk felkeltette érdeklődését és igényt tart szolgáltatásunkra, kérem, keressen meg bennünket, mi szívesen állunk az Ön rendelkezésére és időpont egyeztetés után személyesen felkeressük Önt.

BARAKK Mérnöki és Kereskedelmi Kft.

Cím:
5100, Jászberény Nagykátai út 17.
telefon:
57/415-070
fax:
57/415-070
Tevékenység rövid leírása:
A Barakk Mérnöki és Kereskedelmi Iroda 1994-ben alakult betéti társaság formában.
A kezdeti elképzelés alapján a mérnöki, épülettervezési főtevékenységhez kereskedelmi tevékenységként az építőanyagok forgalmazása kapcsolódott, megrendelő irodaként.
Az építőanyagok iránti növekvő kereslet cégünknél építőanyag telep létrehozását tette szükségessé, amelyen már a megfelelő anyagmozgató eszközökkel rendelkeztünk, hogy a kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk vásárlóinknak.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.