Értékelje a céget!
15 találat 1 | 2

Pipecon Csőtechnika Kft.

Cím:
2049, Diósd Kőbányai út 16.
telefon:
23/381-681
fax:
23/381-681
Tevékenység rövid leírása:
A PIPECON diósdi székhelyű magyar tulajdonú cég. 1988 óta van jelen a magyarországi csatornaépítésekhez szükséges műanyag alapú termékek gyártásában, forgalmazásában. Ezen túlmenően a KG-PVC, KD-EXTRA idomok (és ehhez hasonló alapanyagú) gyártása során keletkező PVC hulladék újrafeldolgozásával és piacképes termékek előállításával nagymértékben szerepet vállalunk környezetünk óvásában, megkímélésében. Legújabb profilunk gyógyászati segédeszközök gyártása, forgalmazása.

Marclean Kft.

Cím:
9028, Győr Szent Imre utca 123.
e-mail:
marclean@different.hu
fax:
marclean@different.hu

ACIS Benzinkúttechnika Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u. 2.
telefon:
23/503-960
fax:
23/503-960
Tevékenység rövid leírása:
Az ACIS Benzinkúttechnika Kft., illetve jogelődje 1991. óta állandó bővülő vevőkörrel van jelen a magyar töltőállomás - és technológia - szerelési piacon.

Amint az (Advanced Construction & Industrial Services) elnevezés is mutatja, cégünk mindig élen járt a különböző technikai újdonságok behozatalában, meghonosításában, a nyomott rendszerű üzemanyag ellátástól, a flexibilis vezetéképítési rendszerek (Brugg, muanyag) bevezetésén át, a gépjármű felismerő, illetve szennyvíz technológiai rendszerekig. Az utóbbi években önálló szakággá vált az ipari technológiai vezetékek, berendezések szerelése és a speciális szerelési igényű vízköddel oltó nagynyomású rendszerek szerelése.

A szervezet a legkorszerűbb technikával áll a technológiai és épületszerviz rendelkezésére.

Töltőállomás építés
Üzemanyag technológiai szerelés
Töltő és azonosító elektronika, beleértve a készpénzzel vagy kártyával történő kezelő nélküli tankolást
Ipari technológiai szerelés
Szervíz
Autómosók
Olajfogók értékesítése
Szennyvíztisztítás
Acélszerkezet építés
Tűzoltó rendszerek szerelése
A cég fő profilja a töltőállomások építése, szerelése (kulcsrakészen is), karbantartása és az ott található műszaki berendezések beszállítása, üzembe helyezése.

A cég ügyfelei nemcsak az olajtársaságok és magán töltőállomások, hanem a közlekedési vállalatok, hadsereg, ipari üzemek, kőolajtermék tároló telepek részére állunk rendelkezésre ilyen, illetve hasonló tevékenységgel. Ezen kívül acélszerkezetek gyártásával és szerelésével is foglalkozunk, és technológiai gépészeti tevékenységünket is kiterjesztettük.. NATO beszállítói minősítést szereztünk.

A céget 2000 júliusában a német anyacég a menedzsmentnek eladta, a németországi nehéz helyzetre tekintettel. A cég nemzetközi jellegét továbbra is megőrizte résztulajdonosa az egykori RAAB KARCHER tulajdont kivásárolt országok közül a Cseh, Orosz, Osztrák és Szlovák cégek szövetséget jelképező osztrák ACIS UNION GmbH-nak, amely szükség esetén egységes fellépést biztosíthat vevői igény esetén. (Ez nem jelent a cégek között tulajdonosi kapcsolatot.)

Az ACIS Benzinkúttechnika Kft. önállósodása után, bővítette tevékenységi körét és növelte árbevételét ? pl. az 1998 évi 1130 milliós árbevétel 2002-re megduplázódott, a foglalkoztatottak száma elérte a 100 főt., majd a NATO és SAMSUNG megbízásoknak köszönhetően 2005-ben 4 milliárd forint főlé emelkedett, ami a további években az ehhez közeli értéken ingadozott.

A céget kevéssé hierarchikus ?lean organisation? jellemzi. A két ügyvezető a vállalkozási igazgató és műszaki főmérnök felügyelete alatt 6 részlegvezető irányítja a termelést. A napi munkát a teljes logisztikai vertikumot magába foglaló anyaggazdálkodási részleg és pénzügyi részleg segíti.

A cég üzletpolitikájában a vevői megelégedettség növelése - a nyereségesség megtartása mellett - a vezérlő elv. Ennek érdekében is vezetettük be és tanúsítottuk a minőségbiztosítási rendszerünket (ISO 9002, 1997-ben) és Környezet Irányítási Rendszerünket (ISO 14001, 2000-ben), továbbá a munka és egészségvédelmi irányítási rendszert is bevezettünk (ISO 18001) melyet 2004 tavaszán tanúsíttatunk, és később integráltuk az irányítási rendszereket.

Szolgáltató cég lévén legfőbb értékteremtő erőnk dolgozóink szakképzettsége és elkötelezettsége, ez jelenthet versenyelőnyt a mai gazdasági körülmények között. Így külön gondot fordítunk munkatársaink teljesítményorientált bérezése mellett állandó szakmai és nemcsak kifejezetten szakmai továbbképzésükre.

A cég és vezetése mindig nyitott volt új területeken való tevékenységre, így végzünk egyre több munkát az ipar, a közlekedési vállalatok, sőt a telekommunikáció területén is.

2001-óta részt vettünk a SAMSUNG Gödön épült gyárában mindhárom ütem technológiai csővezeték-, és szennyvíz-technológiai szerelésének végzésében és 2008-ban a szlovákiai Nagyszombaton épült üzem építésében is részt vettünk.

A cég stabil, bőséges hitelkeret áll a működési finanszírozása illetve bankgaranciák nyújtására, illetve a képződött nyereség nagy részét a cégvezetés a vállalkozás a fejlesztésre fordítja, így a változatlan hitellehetőséget szükség esetén beruházásra, illetve tevékenységek előfinanszírozására tudja fordítani.

A töltőállomások technológiai építésében piacvezetők vagyunk, ez egészül ki a saját erőből végzett elektromos szerelés, és acélszerkezet szerelési munkákkal (előtető). Időről-időre építünk fővállalkozásban is töltőállomásokat. A feladatok nagymértékű növekedése esetén a rugalmas bővítés lehetősége mind személyi, mind anyagi oldalon fennáll. Technológiai szerelést az összes Magyarországon működő illetve működött olajtársaság számára végeztünk már.

A szerviz részleg létszámban és felkészültségben is folyamatosan bővül, jelenleg a kint fizetős töltő automaták szervizét kell bővítsük a növekedő feladatok miatt. A cég létszámának a felét 70 főt foglalkoztat a szervíz.

1992 óta a teljes OMV hálózatot, és 2001 óta nemcsak a technológiát, hanem a teljes töltőállomást, az épület karbantartással együtt, 2002 május óta ún. Call Centert üzemeltetve. A JET-Conoco hálózat gondozása 1993 óta (kezdettől) a feladatunk, és azt LUKOIL színekben is folytattuk. Az AGIP által átvett ESSO hálózat technológiai karbantartását folyamatosan végezzük. 2003 óta végezzük a dunántúli MOL töltőállomás hálózat karbantartását,javítását. 2000. évtől kezdően folyamatosan korszerűsítjük az ország szinte valamennyi VOLÁN és VOLÁNBUSZ telephelyének üzemanyag technológiáját, esetenként a legkorszerűbb gépjármű-felismerő rendszerrel. 2003-2009 között végeztük a MÁV üzemanyagtöltők korszerűsítését, ahol mind az informatikai, mind a technológiai szerelési munkáknál meghatározó szerepünk van. E rendszer iránt a szomszédos országok vasúttársaságai is nagy érdeklődést tanúsítanak, és Szlovákiába már szállítottunk is, az általunk fejlesztett berendezésből.

1999 óta szállítottuk nagy számban GSM átjátszó tornyok acél szerkezeteit a NOKIA, majd a VODAFONE részére. Kereskedelmi részleg már nemcsak a töltőállomások műszaki berendezéseinek eladásával foglalkozik, hanem az olajos csapadékvizek tisztításához szükséges olajfogók eladásánál is jelentős piaci részesedést szerzett.Nagy tapasztalattal rendelkező kereskedők foglalkoznak a tankoló automaták minden fajtájának és a különböző autómosó berendezések eladásával.

2005 óta tervezzük és szereljük a FOGTEC cég nagynyomású vízköddel oltó berendezéseinek vezeték rendszerét, először Olaszországban, majd Madridban és Moszkvában hosszabb alagutakban. 2008-2009-ben több kisebb rendszernél szereltük a rendszert, és a 4-es METRO és annak garázsa az eddigi legnagyabb volumenű megbízásunk ebben a szakágban, ahol a német cég a beszállítónk.

A magyar ACIS tulajdonosi köre vállalta az ACIS cégcsoport a dél illetve dél-kelet felé történő kiterjesztését. 2004-től vagyunk többségi tulajdonosok az ACIS Petrolservice srl romániai cégben és az addig stagnáló kis cég lendületes fejlődésnek indult 2008-ra 7 millió EUR árbevételt több, mint 100 alkalmazottal elérve. A 2006-ban alapított szerbiai leányvállalatunk 2008-tól szervizeli a MOL teljes hálózatát, és indult fejlődésnek. A 2007-ben Horvátországban bejegyzett cég még nem ért el üzleti sikereket, azonban a 2009 nyarán alapított Bosznia és Hercegovina területét lefedő ACIS BiH már állandó megbízás állománnyal rendelkezik az ENERGOPETROL-tól és az OMV-től.

Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt.

Cím:
5071, Besenyszög Kigyós major Pf. 10
fax:
56/487-076
telefon:
56/487-076
Tevékenység rövid leírása:
Elsősorban a víztisztításhoz tartozó gépészeti, villamos- és irányítástechnikai feladatokat végezzük el, de mérnöki felkészültségünkkel komplett szennyvíztelepeket is vállalunk fővállalkozásban.

SZILÉPTERV Kft.

Cím:
4183, Kaba Mátyás Király u. 29/3.
telefon:
54/460-544
mobil:
54/460-544
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik.
Kulcsszavak:
acélszerkezet szerelés ács ács állványozás ácsmunka akadálymentesítés beépítés beépítési terv beruházás kivitelezés családi ház családi ház építése családi ház felújítása családi ház kivitelezése csarnok kivitelezése építés kivitelezés építési terv építészeti kivitelezés építőipar építőipari fővállalkozás építőipari generálkivitelezés építőipari kivitelezés építőipari tervezés és szervezés épület akadálymentesítés épület generálkivitelezés épületasztalos munka épületasztalos- és épületlakatos munka épületasztalosipar épületgépészet épületgépészeti kivitelezés épületkivitelezés épületlakatos munka falszárító vakolat fűtésszerelés gázszerelés generálkivitelezés gépjármű átalakítás gépjárműlakatossági munka hagyományos épület építése ipari vízkezelő berendezés ipari vízkezelő rendszer ivóvíztisztító kivitelezési munka kőműves kőművesmunka középület középület átalakítása középület építése középület felújítása középület generálkivitelezése középület tervezése kulcsrakész ház lakásépítés lakatosmunka lakóparki lakás építése padlófűtés szerelése sorház sorház építése sorház kivitelezése sorház tervezése szennyvíztisztító szennyvíztisztító berendezés térburkolat tervezés tetőfedés, bádogos és ácsmunka tetőszerkezet-építés uszodai vízkezelő berendezés uszodatechnikai gépészet vakolás vízkezelés vízkezeléstechnika vízkezelő vízkezelőszer vízszerelés

Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt.

Cím:
1055, Budapest Szalay u. 4.
e-mail:
kovacsarpad@environvest.hu
fax:
kovacsarpad@environvest.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az Enviroinvest Kft. a hulladékgazdálkodás és -újrahasznosítás, illetve szennyvíztisztítás terén vállalja berendezések tervezését, engedélyeztetését és kivitelezését, továbbá környezetvédelmi, kárelhárítási tervek, megvalósíthatósági programok kidolgozását. Cégünk ISO 9001-es minőségügyi tanusítvánnyal rendelkezik.

Primmo KS Kft.

Cím:
1065, Budapest Podmaniczky utca 5. fsz. 2.
fax:
473-0690
telefon:
473-0690
Tevékenység rövid leírása:
A szennyvízkezelő berendezések országos szakkivitelező - viszonteladó - területi képviselő hálózaton keresztüli kerülnek értékesítésre. Termékeink Eurokomform műszaki környezetvédelmi előírásainak megfelelő francia termékek. Igény szerint kulcsrakész kivitelzéssel, műszaki irányítási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Viszonteladók jelentkezését is várjuk.

Keltech Industrie Kft.

Cím:
9700, Szombathely Széll K. u. 35.
telefon:
94/370-050
fax:
94/370-050
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szennyvíztechnológiával foglalkozik. Biológiai szennyvíztisztító telepek tervezése, gyártása, forgalmazása, engedélyek beszerzése, telepítése, szervizszolgáltatás, pályázati szaktanácsadás. Műanyag műtárgyak tervezése, gyártása, forgalmazása polipropilénből, poliészterből, poliészter bevonatú polipropilénből.

Recing Hungary Kft.

Cím:
1046, Budapest Dunakeszi u. 15. I.em.2.
telefon:
354 00 77
:
354 00 77
Tevékenység rövid leírása:
Biológiai szennyvíztisztító berendezések saválló acélból teljes méretválasztékban.

Aquaprojekt Kft

Cím:
1222, Budapest Gyár u. 15.
fax:
424-0151
telefon:
424-0151
Tevékenység rövid leírása:
A MULTIPROJEKT Kft-t 1991-ben alapították a vízkezelés és szennyvíztisztítás területén tervezésben és kivitelezésben több évtizedes múlttal, gyakorlattal rendelkező szakemberek.

A MULTIPROJEKT Kft a vízkezelés, szennyvíztisztítás területén komplett létesítmények tervezésével, kivitelezésével, technológiai fejlesztéssel, gépészeti berendezések gyártásával, forgalmazásával, szerelésével foglakozik.

Termékeink nagy része saját gyártó részlegünkben készül. Berendezéseink helyszíni telepítését, szerelését, beüzemelését ill. a szerviz tevékenységet jól képzett, tapasztalt szakembereink végzik.

A MULTIPROJEKT Kft külföldi kapcsolatai több mint egy évtizedesek. Szállításaink elsősorban Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia, a Közel Keleti térség és Ázsia felé irányulnak.

Kizárólagos képviselői ill. kooperációs partnerei vagyunk a következő cégeknek: IFU GmbH, ENVIPLAN GmbH, AQUAMATIC GmbH, M.A.IND srl.

Rendszeresen veszünk részt hazai és nemzetközi kutatási-fejlesztési munkákban, pl. az Európai Unió projektjeiben.

Társaságunk ISO 9001/2000 minőségbiztosítással rendelkezik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.