Értékelje a céget!
21 találat 1 | 2 | 3

Mocsonoki Bt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Jancsár u. 7.
e-mail:
mocsonoki@freemail.hu
telefon:
mocsonoki@freemail.hu

Trend Higiénia Kft.

Cím:
9028, Győr Zöld u. 34.
fax:
96/526-598
telefon:
96/526-598
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk, a Trend Higiénia Kft. , budapesti székhellyel, győri telephellyel, 1999-ben alakult. Két fő tevékenységünk az épülettisztítás és ezt teljes körben kiszolgáló termékek forgalmazása.
Cégünk felépítésénél célunk az volt, hogy a tisztasággal, higiéniával kapcsolatban minden igényt ki tudjunk elégíteni. Így állítottuk fel a takarító-szolgálatot, valamint olyan termékkínálatot, amellyel az ipari létesítmények, közintézmények, a vendéglátóipar és a háztartások területén is meg tudunk felelni. Az épülettisztításnál a folyamatosan magas minőségi színvonal biztosítása, és a megrendelőinkkel történő személyes jó kapcsolattartás érdekében kialakítottunk egy objektumfelelősökre épített ellenőrzési rendszert, amit a szolgáltatási ágazatvezető fog össze.
A legnagyobb hangsúlyt a megrendelő központú munkavégzésre fektetjük. Legfőbb jellemzőink a rugalmasság, megbízhatóság, pontosság, minőség és a folyamatos fejlődés.

Társaságunk professzionális gépparkkal rendelkezik, amely biztos kiszolgálója minőségi szolgáltatásunknak. Komplett felszereltségünk jelentős segítséget nyújtott munkánk hatékonyságának, gazdaságosságának növelésében. A gazdaságos és eredményes munkavégzéshez nagy mértékben hozzájárul a társaságunk által alkalmazott és forgalmazott BULS-Chemie & more tisztítószercsalád , és a vegyszer nélküli ill. minimális felhasználást igénylő ENJO mikroszálas takarítóeszközök. A BULS-Chemie & more tisztítószercsalád , és az ENJO mikroszálas takarítóeszközök segítségével az ágazatban minden előforduló feladat maradéktalanul elvégezhető. Minden esetben az épület anyagainak, és a legkorszerűbb takarítási technológiáknak megfelelően tisztítjuk, ápoljuk és védjük a felületeket.
Felelősségtudatunk és a természet megóvásának egyre erősödő igénye miatt különös figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. Ez vezérelt bennünket a tisztítószerfajta és a még kímélőbb eszközcsalád megválasztásánál. Minden termékünk környezet- és emberbarát, biológiailag lebomló és energiatakarékos készítmény. Az optimális felhasználást praktikus adagolórendszer segíti.

Uniket Textilfeldolgozó, Értékesítő és Szolgáltató Bt.

Cím:
1068, Budapest Benczúr u. 48.
telefon:
70/3819-775
fax:
70/3819-775
Tevékenység rövid leírása:
Ha igényes és egyedi szőnyeget szeretne, hívjon minket, nálunk biztosan megtalálja. A választékról egy kis ízelítő a fenti webcímen, kérem tekintse meg!

PARO-MATT Plusz Kft

Cleartex Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u.2
telefon:
23-887-400
fax:
23-887-400
Tevékenység rövid leírása:
A Cleartex Kft. a nagy forgalmú épületek bejárati lábtörlő rendszereit tervezi meg és készíti el.

Cégünk 12 éve ismerkedik a terület speciális gyártóival és termékeivel. Hosszú tanulási folyamatban érlelődött ki az a tudás és hozzáértés, amit most kínálunk. Elsősorban tehát a tapasztalatunkat ajánljuk fel, a terület elsődleges szakértőjeként.

Mindehhez természetesen széles termékskála is járul, melyet a világ több pontjáról válogattunk össze. Olyan márkákat képviselünk - többet kizárólagos joggal - melyek a világpiacon már bizonyítottak. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy mindegyik gyártója azért tud évtizedek óta a maga területén piacvezető maradni, mert a márka fejlesztésére folyamatosan törekszik.

Márkák:

CORAL - az új standardok meghatározója a beltéri, textil szennyfogók piacán
Nagy Britannia, Hollandia

VERIMPEX - a legszélesebb kínálat a kültéri, ALU-sínes lábtörlők területén
Belgium

JAGUAR - a műanyag, ún. köztes lábtörlők formatervezője
Finnország

YOURMAT - a személyre szabott, lógózott szennyfogók specialistája
Spanyolország.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.