Értékelje a céget!
46 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Day-Stars Agency Bt.

Cím:
2220, Vecsés Vasvári P. u. 2-4.
telefon:
29/356-757
telefon:
29/356-757
Tevékenység rövid leírása:
Internetes irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére: teljeskörű biztosítási szolgáltatás a tanácsadástól kezdve a legmegfelelőbb ajánlat kidolgozásán át a kárügyintézésig. Online ügyfélszolgálatunk a nap minden percében az Önök rendelkezésére áll gépjrámű- vagy ingatlanbiztosítás közvetlen megkötésére, illetve a már meglévő biztosításai ügyintézésére, kezelésére és kárbejelentésre. Tanácsadásunk természetesen díjtalan.

Inter-Európa Bank Rt. - Debreceni területi fiók

N adn F 2002 Bt.

Easy-Cash Gazdasági és Koordinációs Kft.

Cím:
1156, Budapest Dobó u. 36.
telefon:
327-5753
:
327-5753
Tevékenység rövid leírása:
Munkánk segít ügyfeleinknek eligazodni az egyre bonyolultabbá váló pénzügyi konstrukciók világában. Megkeressük az optimális, testreszabott befektetési lehetőségeket, finanszírozási konstrukciókat, felkutatjuk a szükséges forrásokat.

Inter-Európa Bank Rt. - Egri kirendeltség

Inter-Európa Bank Rt. - Győri területi fiók

Acura-Holding Kft.

Cím:
9400, Sopron Győri u.17.
telefon:
99/524-290
fax:
99/524-290
Tevékenység rövid leírása:
1999 szeptemberében alapított korlátolt felelősségű társaságunk forgalma az elmúlt két évben megközelítette a hárommilliárd forintot, illetve évek óta több millió forintos nyereséget realizálunk. Mára már hét külön területtel foglalkozunk, az alkalmazottak száma 20 fő. Közvetlen irányításunk alatt-franchise partnereink-35 fő dolgozik.
A cég irányítását az ügyvezető és a cégvezető látja el.
Főtevékenységünk természetesen a gépjármű kereskedelem, a hozzá szorosan kapcsolódó hitelközvetítői hálózat. Nyereségünk nagy részét a vállalkozás fejlesztésére, bővítésére fordítjuk. 2003-ban saját
beruházásban készült el Sopron-tómalom festői környezetében minden igényt kielégítő luxus apartmanunk a Carmen Pansio. Az egymástól eltérő szolgáltatások bővülése illetve kollégáink számának növekedése miatt 2004 első negyedévében alakítottuk ki a Patak utcában található 200m2-es irodakomplexumunkat. 2005 Decemberében átadtuk a soproni Interspar áruházban található új Hitelcentrumunkat, TATA bemutatótermet illetve az IS DIgital Stúdiót, valamint Sopronban egyedülálló NonstopDVD kölcsönzőautomatánkat.
A cég stabilitásának és fejlődésének alapja, hogy kollégáink az általuk végzett területek szakértői, az adott feladatok elvégzése során kimagasló teljesítményt nyújtanak és elkötelezett hívei az Acura-Holding Kft-nek.
Honlap:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.