Értékelje a céget!
39 találat 1 | 2 | 3 | 4

Piroschka Kft.

Cím:
9024, Győr Puskás Tivadar út 4.
telefon:
96/512-452
fax:
96/512-452
Tevékenység rövid leírása:
A Piroschka Kft. Győr és Debrecen városában működő, tisztítástechnikai tevékenységet folytató családi vállalkozás.

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Cím:
6728, Szeged Városgazda sor 1.
telefon:
62/498-270
fax:
62/498-270
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 06 09011647. Alapítás/Átalakulás: 1996/2007. Tanúsítás: ISO 9001:2000, ISO 14001. Foglalkoztatottak: 647 fő. Tagság: Magyar Köztisztasági Egyesülés.


Tevékenység:

Hulladékgazdálkodás, közterületfenntartás (hulladékgyűjtés, deponálás, szelektív hulladékgyűjtés); városi parkok építése, karbantartása; városi hidak, közutak tisztítása; közlekedési lámpák karbantartása; közlekedésszervezés, utas ellenőrzés.


A kezdetek
1911. június 11-én Dr. Somogyi Szilveszter főkapitány sürgető előterjesztést tett, amelynek tárgya a Köztisztasági Üzem házilagos kezelésbe adása volt.

1912 januárjára elkészült a szerződés, ezt később kiegészítették még néhány utasítással, melyekben szabályozták a vállalat működési kereteit. A feltárt dokumentumok alapján megállapítható, hogy a szegedi Köztisztasági Üzem zavartalanul működött és új beruházásokat is terveztek, azonban az I. világháború közbeszólt. A konszolidáció éveiben a Pacsirta utcai telephelyet korszerű járművekkel és berendezésekkel szerelték fel, műhelyeket és benzin lerakatot építettek, így a munka ismét zavartalanul folyhatott egészen a II. világháborúig.

A vészterhes időszakot átvészelve, 1949. augusztus 15-től Szegedi Köztisztasági Községi Vállalat néven folytatta tevékenységét a cég. Az 50-es évek tanácsi rendszere után 1964. január 1-től 1994. augusztus 31-ig a cég Szegedi Városgazdálkodási Vállalat néven működött.

A jelen
1994. szeptember 1-től a cég közel egy évig a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft., majd 1995. július 1-től a Szegedi Környezetgazdálkodási Közhasznú Társaság nevet viseli.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. 2001. szeptember 1. óta két belső elszámolási egységgel működik. A feladat elkülönítés lényege az, hogy a Hulladékgazdálkodási Divízió biztosítsa a város házi szemét elszállítási szolgáltatását, az ahhoz tartozó telephelyek működtetését (központi szeméttelep, hulladék udvarok, szállítási feltételek stb.), míg a Közterület-fenntartási Divízió gondoskodjon valamennyi egyéb közterület-fenntartási feladat ellátásáról, amellyel az önkormányzat a Társaságot megbízza.

Szintén Társaságunk látja el az önkormányzat által 2001. szeptember 1-vel megszüntetett Szegedi Városgondnokság feladatát a Közterület-fenntartási Divízió szervezetébe integrálva.

Saubermacher-Bicske Kereskedelmi Kft.

Cím:
2060, Bicske Kossuth u. 60-62.
e-mail:
bicske@saubermacher.hu
telefon:
bicske@saubermacher.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993. szeptember 1-jén alakult Bicske város, valamint a környező települések hulladékgazdálkodási feladatainak ellátására. A hulladékgazdálkodás terén részt vállalunk mind a kommunális, mind a nem veszélyes termelési hulladékok begyűjtésében, szállításában, ártalmatlanításában.

Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Dunapack Rt. - környezeti filozófiájának és stratégiájának szellemében - 1994. január 1-én létrehozta leányvállalatát, a Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft-t.
A vállalat feladata a papírgyártáshoz szükséges hazai papírhulladék begyűjtésének fokozása, további papírhulladék-források felkutatása, új begyűjtési módszerek fejlesztése. A cég egyik alapvető célja a hulladék anyagok felhalmozódásának csökkentése, a környezetterhelés folyamatos mérséklése.
A Duparec Kft. megalakulása óta folyamarosan fejlődik. Időközben végrehajtott kapacitásbővítő beruházásaival évi 85-100 ezer tonna begyűjtött hulladékpapír-mennyiséggel Magyarország egyik legnagyobb hulladékpapír nagykereskedő cége lett. Budapesti üzeme mellett Nyíregyházán és Dunaújvárosban is van papírhulladék átvételére és feldolgozására alkalmas telephelye.
1998-ban szerzett tanúsítványt arról, hogy az MSZ EN ISO 9002 nemzetközi minőségi szabványrendszer és az MSZ EN ISO 14001 környezetvédelmi irányítási rendszer előírásainak megfelelően működik. Napjainkban, a 2003. július 1-én bevezetett, MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány alapján kialakított integrált irányítási rendszer előírásait betartva szervezi munkáját.
A Duparec Kft. érdekeltségi körében sikeresen alkalmazza a legkorszerűbb hulladékbegyűjtő technológiákat, módszereket. Garantálja a papírgyártásra alkalmas papírhulladék folyamatos átvételét, és ezzel garanciát kínál a gyűjtő hálózathoz tartozó kisvállalkozók működéséhez, bálázógépek és tömörítőfejjel ellátott konténerek kihelyezésével.
A Duparec Kft. megkülönböztetett figyelmet fordít az ifjúság környezettudatos nevelésére, iskolai papírhulladék gyűjtő akciókat, kiállításokat, ismeretterjesztő előadásokat szervez.
A Kft. 1997-től bővítette szolgáltatását. Intézményekben, hivatalokban keletkező bizalmasan kezelendő iratok biztonságos elszállítására, azok zárt rendszerben történő megsemmisítésére és feldolgozására vállalkozik. A hivatalos iratok garantált megsemmisítésének gyakorlatát már az Európai Közösségben használatos eljárások figyelembevételével dolgozta ki és valósítja meg.
A Duparec Kft. a 2001-es évtől aktív szerepet vállal a lakossági szelektív papírhulladék visszagyűjtésének megszervezésében, a gyakorlati végrehajtáshoz szükséges feltételek megteremtésében.
Budapesti és vidéki önkormányzatokkal kötött "Együttműködési megállapodás"-ok keretében a koordináló szervezet szerepvállalásával - a 2000. évi Hulladékgazdálkodási törvény 11. § alapján - a Duparec Kft. anyagi és egyéb lehetőségeit figyelembe véve térítésmentesen eszközállományt helyez ki, megszervezi az összegyűjtött papírhulladék rendszeres elszállítását és újrahasznosításra történő előkészítését.
A Duparec Kft. az anyavállalattal, a Dunapack Rt-vel együttműködve az EU elvárások figyelembevételével folyamastosan azon munkálkodik, hogy a lakosság minél nagyobb részét vonja be a hulladékpapír-gyűjtésbe, hogy a szereplőkkel közös erőfeszítéssel még többet tehessenek a természeti értékek megmentése érdekében.
Honlap:

Avermann Hungária Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az Avermann Hungária Kft. Nyugat- Európa legkorszerűbb hulladékgazdálkodási technológiáit és berendezéseit, valamint a hazánkban megvalósított megbízható szállítási logisztikát kínálja fel megrendelői részére.

DHRV Kft.

Cím:
2330, Dunaharaszti Fő út 46.
e-mail:
titkarsag@dhrv.hu
:
titkarsag@dhrv.hu
Tevékenység rövid leírása:
Arra törekszünk, hogy fogyasztóink igényeit termékein széles és változatos skálájával a környezetvédelem valamennyi szegmensében a leheto legjobban kielégítsük. Tevékenységünk eredményeképpen növekedjék az általunk ellátott fogyasztók életminosége. Sikeres munkánk érdekében partnerségi kapcsolatokat kezdeményezünk más, hasonló profilú társaságokkal és a tevékenységi köreinkbe tartozó szakmai szervezetekkel.

"ÖKOVÍZ" KFT

Cím:
2700, Cegléd Pesti út 65
telefon:
53/505 340
fax:
53/505 340
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 2001. évben alakult át korlátolt felelősségű társasággá, előtte mint Önkormányzatok Víziközműveket Üzemeltető Intézménye működött. Cégünk fő tevékenységei mind az átalakulást megelőzően, mind azt követően: hulladékgyűjtés, -szállítás és ártalmatlanítás, víztermelés, -kezelés és elosztás, szennyvízelvezetés, -tisztítás és csatornaszolgáltatás

Szennyvíztelep
2700 Cegléd, Ipartelepi út
Tel.: 53/311-996, 53/500-959

Mizsei úti telephely
2700 Cegléd, Mizsei út 93.
Tel.: 53/311-215, 53/311-648
Fax: 53/310-216

Külső-kátai úti hulladéklerakó
2700 Cegléd, Külső-kátai út
Tel.: 53/708-037

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.