Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

SZTÁV Felnőttképző Zrt.

Cím:
1149, Budapest Angol u. 36.
fax:
267-6471
telefon:
267-6471
Tevékenység rövid leírása:
A SZTÁV zRt. küldetése: a felnőttképzés és az iskolarendszerű gyakorlóhelyi képzés igényeinek magas színvonalú kielégítése, valamint minőségi fejlesztőmunka elősegítése, a szak- és felnőttképzést érintő reformprogramokban való részvétel.
Célunk, hogy maradéktalanul megfeleljünk a szolgáltatásainkat igénybevevő szervezetek és hallgatók elvárásainak, gyorsan és rugalmasan alkalmazkodjunk a társadalmi ismeretigény változásaihoz, az EU követelményrendszeréhez.
A SZTÁV zRt. elkötelezett a jogszabályok szerinti, az oktatás minősége és annak folyamatos javítása iránt. Fontos feladatunk a 35 éves múltunk során megszerzett országos szakmai elismertségünk és szolgáltatói hírnevünk megtartása. Fő törekvésünk a nemzetközi szinten való megfelelés is.
Értékeink:
SZínvonal
Tradíció
Árrugalmasság
VevőorientációElhatározásunk, hogy az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetésével és folyamatos tökéletesítésével:
fejlesszük intézményünk kompetenciáit és ezáltal javítsuk vevőink megelégedettségét.
Céljaink valóra váltása érdekében arra törekszünk, hogy vevőink minőséggel kapcsolatos észrevételeit hasznosítva szolgáltatásaink kielégítsék megrendelőink minőségi elvárásait, megfeleljünk a hazai és uniós jogszabályok és szabályozások követelményeinek, továbbá etikai normáinknak.
Stratégiánk:
Szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében szállítóinkat úgy választjuk meg, hogy a megkívánt minőségszintet folyamatosan biztosítani tudjuk.
A minőségirányítási folyamatban társaságunk teljes kollektívája részt vesz. Mindenki elkötelezetten vállalja, hogy saját tevékenységét a fentiek szerint végzi.
Részvénytársaságunk vezetése beleértve a regionális igazgatókat és a tanműhely-vezetőket is ? elkötelezett a kitűzött célok megvalósítása mellett, ezért:
motiválja és továbbképzi a munkatársakat, hogy képességeiket, tudásukat teljes mértékben a társaság céljainak megvalósítására fordítsák,
rendszeresen ellenőrzi a minőségirányítási rendszer működésének hatékonyságát és meghatározza a továbbfejlesztési irányokat.
Mottónk:
TRADÍCIÓ, ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MINŐSÉG A FELNŐTT-, ÉS AZ ISKOLARENDSZERŰ KÉPZÉSBEN

Csillagászati Nyári Egyetem

Cím:
2800, Tatabánya Kossuth u. 106.
telefon:
34/310-326
:
34/310-326

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Mérnöki Kamara

Cím:
3525, Miskolc Kossuth Lajos utca 11.
telefon:
46/505-483
fax:
46/505-483

Nyugat-Dunántúli Díszfaiskolások Egyesülete

Tudományos Újságírók Klubja

Cím:
1085, Budapest Somogyi B. u. 6.
telefon:
318-7506
:
318-7506
Tevékenység rövid leírása:
A Tudományos Újságírók Klubja 1990 márciusában alakult a MÚOSZ tudományos-műszaki szakosztályának utódjaként.

Authentich Consulting Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Várkörút 56.
telefon:
22/340-897
fax:
22/340-897
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk speciális szakembergárdája segít a megbízói igényeknek megfelelő munkatársak kiválasztásában.

Az Authentic Consulting Kft. 1996 óta vállal részt a közép-dunántúli régió vállalatainak humánpolitikai munkájában. Megbízóink többsége multinacionális termelő, kereskedelmi vagy szolgáltató nagy- illetve középvállalat. Partnereink közé sorolhatjuk a régió elektronikai-, autó- illetve műanyagiparának jelentős képviselőit. Tevékenységünk elismeréseként egyre gyakrabban keresnek meg hazai vállalatok, vállalkozások vezetői, hogy segítséget kérjenek személyügyi munkájukhoz. Minőségi elkötelezettségünket tükrözi a 2002-ben megszerzett és folyamatosan felülvizsgált ISO 9001:2000 tanúsítvány és intézményünk akkreditációja. Munkánkat jellemzi még a folyamatos kapcsolattartáson alapuló megbízható és rugalmas szolgáltatás, a teljeskörű diszkréció.

AGROFIL SZAKTANÁCSADÓ MÉRNÖKI IRODA

Direkt Marketing Szövetség

Cím:
1062, Budapest Bajza u. 31.
fax:
342-0526
telefon:
342-0526
Tevékenység rövid leírása:
Szövetségünk a direkt marketing tevékenységgel foglalkozó társaságok önálló érdekképviseletét látja el, illetve szervez a tagoknak szakmai továbbképzést.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.