Értékelje a céget!
29 találat 1 | 2 | 3

Krea Művészeti Iskola és Környezetkultúra Intézet

Cím:
1051, Budapest Október 6. u. 18.
e-mail:
krea@kreaiskola.hu
fax:
krea@kreaiskola.hu
Tevékenység rövid leírása:
Művészeti iskolánk szabadszellemű környezettervező magániskola, 1995 óta működik. Intézményünkben akkreditált, de nem főiskolai rendszerű, közép- és felsőszintű képzés folyik, így az itt szerezhető diploma kizárólag magániskolai, lakberendező ill. kiadványszerkesztő szakos középfokú állami oklevél.Célunk:
magasfokú műveltséggel, képzettséggel rendelkező tervező szakemberek képzése, akik ismerik a tervezés társadalmi, gazdasági, technikai, funkcionális és esztétikai összefüggéseit. Tevékenységükkel a közvetlen emberi környezetet alakítják, tudatában vannak nemzeti és egyetemes értékrendközvetítő szerepüknek.Intézményünk nevelési és oktatási programjának színvonala, követelményrendszere, működési rendje megfelel a művészeti képzés normáinak. Tematikánkat 4-8 szemeszterre dolgoztuk ki, közép- és felsőfokú szintnek megfelelően. Összeállításában részt vettek és lektoráltak a közéletben és szakmai körökben egyaránt elismert, magasan kvalifikált egyetemi, főiskolai tanárok, művészettörténészek, pszichológusok, szociológusok, építészek, belsőépítészek, grafikusok, divattervezők, stylistok, designerek, gazdasági és jogi szakemberek.

Cégünk oktatási portfóliója sokrétű, kérjük további információért keresse fel weblapunkat!

Mező Stahl Kft.

Cím:
4233, Balkány Geszterédi u. 1.
telefon:
42/561-093
e-mail:
42/561-093
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként és töretlenül fejlődik. 1999-ben korszerű üzemcsarnokot vásároltunk,melyet azóta többször bővítettünk,így jelenleg 750 m2 alapterületű gyártócsarnok 200 m2 forgácsoló gépműhely,160 m2 nehézmegmunkáló gépműhely, 50 m2 iroda,1000 m2 betonozott tárolóterülettel és 1000 m2 tartalék területtel rendelkezünk további fejlesztéseinkhez.
Dolgózóinkat különböző tanfolyamok,iskolák elvégzésére ösztönözzük.Lehetőséget biztosítunk számukra a feladatorientált szakmai továbbképzésben való részvételre.

KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.

Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika

Controll Training Kft.

Cím:
1027, Budapest Csalogány u. 23.
telefon:
457-5930
fax:
457-5930
Tevékenység rövid leírása:
Oktatóközpontunk az oktatás területén felhalmozott, több évtizedes tudásra alapozva szervezi tanfolyamait. A Microsoft Hivatalos Oktató és Továbbképző Központja (CTEC ), valamint a HP Hivatalos Oktató Partnere. Tevékenységünk minőségét ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszerünk garantálja.
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

SZTÁV Felnőttképző Zrt.

Cím:
1149, Budapest Angol u. 36.
fax:
267-6471
telefon:
267-6471
Tevékenység rövid leírása:
A SZTÁV zRt. küldetése: a felnőttképzés és az iskolarendszerű gyakorlóhelyi képzés igényeinek magas színvonalú kielégítése, valamint minőségi fejlesztőmunka elősegítése, a szak- és felnőttképzést érintő reformprogramokban való részvétel.
Célunk, hogy maradéktalanul megfeleljünk a szolgáltatásainkat igénybevevő szervezetek és hallgatók elvárásainak, gyorsan és rugalmasan alkalmazkodjunk a társadalmi ismeretigény változásaihoz, az EU követelményrendszeréhez.
A SZTÁV zRt. elkötelezett a jogszabályok szerinti, az oktatás minősége és annak folyamatos javítása iránt. Fontos feladatunk a 35 éves múltunk során megszerzett országos szakmai elismertségünk és szolgáltatói hírnevünk megtartása. Fő törekvésünk a nemzetközi szinten való megfelelés is.
Értékeink:
SZínvonal
Tradíció
Árrugalmasság
VevőorientációElhatározásunk, hogy az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetésével és folyamatos tökéletesítésével:
fejlesszük intézményünk kompetenciáit és ezáltal javítsuk vevőink megelégedettségét.
Céljaink valóra váltása érdekében arra törekszünk, hogy vevőink minőséggel kapcsolatos észrevételeit hasznosítva szolgáltatásaink kielégítsék megrendelőink minőségi elvárásait, megfeleljünk a hazai és uniós jogszabályok és szabályozások követelményeinek, továbbá etikai normáinknak.
Stratégiánk:
Szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében szállítóinkat úgy választjuk meg, hogy a megkívánt minőségszintet folyamatosan biztosítani tudjuk.
A minőségirányítási folyamatban társaságunk teljes kollektívája részt vesz. Mindenki elkötelezetten vállalja, hogy saját tevékenységét a fentiek szerint végzi.
Részvénytársaságunk vezetése beleértve a regionális igazgatókat és a tanműhely-vezetőket is ? elkötelezett a kitűzött célok megvalósítása mellett, ezért:
motiválja és továbbképzi a munkatársakat, hogy képességeiket, tudásukat teljes mértékben a társaság céljainak megvalósítására fordítsák,
rendszeresen ellenőrzi a minőségirányítási rendszer működésének hatékonyságát és meghatározza a továbbfejlesztési irányokat.
Mottónk:
TRADÍCIÓ, ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MINŐSÉG A FELNŐTT-, ÉS AZ ISKOLARENDSZERŰ KÉPZÉSBEN

Csillagászati Nyári Egyetem

Cím:
2800, Tatabánya Kossuth u. 106.
telefon:
34/310-326
:
34/310-326

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Mérnöki Kamara

Cím:
3525, Miskolc Kossuth Lajos utca 11.
telefon:
46/505-483
fax:
46/505-483

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.