Értékelje a céget!
7 találat 1

Victus Hungária Élelmiszeripari Kft.

Cím:
2330, Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 24.
telefon:
24 - 520 - 190
fax:
24 - 520 - 190

IFSI Nemzetközi Továbbképző Intézet

Cím:
6000, Kecskemét Petőfi S. utca 2. III/5.
fax:
76/418-560
telefon:
76/418-560
Tevékenység rövid leírása:
Az International Further Studies Institute (IFSI - Nemzetközi Továbbképző Intézet) magántulajdonban levő nemzetközi oktatási intézményként 13 éves nemzetközi és több mint 3 éves magyarországi oktatási tapasztalatot mondhat magáénak. Az intézet Szakmai, Üzleti és Ipari Oktatási, illetve Jelenkori Tanulmányok Részleggel, Idegen nyelvek, EFL (angol, mint idegen nyelv) és Tanárképzési Osztállyal, valamint Támogatott Távoktatási Részleggel (EDSOL - Extension of Distance and Supported Open Learning) továbbá a Pinnacle Üzleti Iskolával rendelkezik, ez utóbbi MBA és DBA képzéseket ajánl nemzetközi menedzsmentből. Oktatási szolgáltatásaink 65%-a mobilizálható, a vállalatok és szervezetek alkalmazottait saját telephelyeiken oktatjuk, ügyfeleink 97%-a különböző cégeknél és a közigazgatásban magas beosztással és pozícióval rendelkezik. Az IFSI - Üzleti és Igazgatóoktatási Akadémia az igazgatóknak szervez külön igény szerint összeállított oktatási programot, és speciális konzultációkkal segíti az üzleti élet különféle szemléletmódjainak megismerését.
Intézetünk 06-0145-02 számon szerepel az Oktatási Minisztérium által felügyelt Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont (OKÉV) regionális hivatalának nyilvántartásában.
Az IFSI részlegei, osztályai, illetve képzései Európában, Kanadában és az Egyesült Államokban széles körben elismertek és akkreditáltak.
Az IFSI - Pinnacle Business School az Egyesült Államok National Academy of Higher Education - NAHE intézményének hivatalosan bejegyzett tagja. Az iskola az USA-ban található Association for Distance Learning Programmes által akkreditált, és a British Association for Open Learning tagja az Egyesült Királyságban.

graphicIT Bt.

Cím:
2092, Budakeszi Szőlőskert utca 7.
telefon:
20/432-4302
:
20/432-4302
Tevékenység rövid leírása:
A graphicIT 2002 januárjában került megalapításra családi vállalkozásként grafikai tevékenységi körrel.

Porpáczy Aladár Általános Művelődési Központ

Cím:
9431, Fertőd Joseph Haydn u.2.
fax:
06-99/370-918
e-mail:
06-99/370-918
Tevékenység rövid leírása:
Intézményünk Győr-Moson-Sopron megyében, a fertődi Eszterházy Kastélyban az osztrák határtól 10 kilométerre mûködik. Fenntartónk a Győr-Moson-Sopron megyei Önkormányzat.
Jól felszerelt kollégiummal, számítástechnika központtal és tangazdasággal rendelkezünk.
Az 1946-ban alapított középiskola fő profilja a kertészképzés volt. A fertődi középiskola hosszú távú célként tûzte ki a minőségi oktatást.
Lényegesnek tartjuk a felnőttképzést és különösen a téli időszakokban szervezett tanfolyamokkal és továbbképzésekkel lehetővé tesszük a szakembereknek, hogy meg tudjanak felelni az új technikai és technológiai kihívásoknak.
Intézményünkben több szakmát tanítunk, mindegyiknek megvan a maga sajátossága.
Az érettségi vizsga után kertészeti téren és környezetvédelemből nagyon intenzív szakmai oktatás kezdődik.
A magyar-osztrák vállalkozói ügyintéző szakon végzett diákjaink az európai uniós országokban elhelyezkedhetnek, illetve egyetemi tanulmányokat külföldön is folytathatnak. E végzettséggel diákjaink könnyebben be tudnak illeszkedni az európai uniós országok szakemberei közé.
Középfokú intézményeknek célszerû szoros kapcsolatot építeni főiskolákkal és egyetemekkel. Erre jó lehetőség a törvény által szabályozott akkreditációs képzés. A Szent István Egyetem Gyöngyösi Főiskolai Kara jó partnere Intézményünknek. Az agrárkereskedelmi managerasszisztens felsőfokú képzésben résztvevő hallgatók magas követelményszintnek tesznek eleget.

TURBÓSzerviz-Felcsiki Bt.

Cím:
1097, Budapest Hentes utca 17.
fax:
216-0439
e-mail:
216-0439
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységünk â?? melyet 1995 óta végzünk â?? megoszlik a különböző típusú és gyártmányú turbófeltöltők felújítása, új és felújított turbófeltöltők, valamint turbófeltöltő alkatrészek forgalmazása között.

Dolgozóink folyamatos szakmai oktatása, sok éves gyakorlata, valamint az összes szükséges speciális gépi berendezés használata biztosítja kiváló minőségű munkánkat, s így igen széleskörű â?? visszatérő és dinamikusan bővülő â?? ügyfélkörrel rendelkezünk.

Állandó ügyfeleink között megtalálhatók â?? többek között â?? közlekedési vállalatok, szállítmányozó cégek, személy- és tehergépjármű márkaszervizek, autószervizek, alkatrész kereskedők, mezőgazdasági- és haszongépjármű javítók, s természetesen egyedi ügyfelek is.


A nagy, széles választékú és folyamatosan bővülő alkatrész raktár segít, hogy úgy a nagy megrendelőink, mint az egyszeri ügyfeleink turbófeltöltő problémáját gyorsan és szakszerűen megoldjuk.

Ezenkívül tevékenységi körünkbe tartozik a Haldex AB (Svédország) teljes termékválasztékának forgalmazása és azok javítása, felújítása.

Tekintettel arra, hogy mindkét tevékenység szakszerű elvégzése Magyarországon engedély kötelezett, egyrészt a gépjárművek környezetszennyezést befolyásoló üzemeltetése, másrészt primer biztonsági berendezések forgalmazása és javítása miatt, tevékenységünket a Központi Közlekedési Felügyelet által kiadott és folyamatosan ellenőrzött H engedély alapján végezzük.
A H engedély száma: H 13-04-3508

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.