Értékelje a céget!
172 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda

Cím:
1151, Budapest Sződliget u. 24-30.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A foglalkoztatási esélyek növelése érdekében, a társadalmi-gazdasági változások figyelembevételével, a középiskolában tanulókat széles alapon nyugvó, biztos tudáshoz kell juttatnunk. Az intézményi összevonás eredményeként az általános és a középiskola együttműködésének köszönhetően tágabb lehetőségeket biztosíthatunk a nálunk tanuló diákok számára céljaik elérése érdekében.
Bővebb felvilágosításért kérem kattintson weblapcímünkre!

Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola

Cím:
9023, Győr Földes Gábor u. 34-36.
fax:
96/516-713
telefon:
96/516-713
Tevékenység rövid leírása:
A Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola Győrött található. További információkért látogasson el weboldalunkra!

Szent-Györgyi Albert Középiskola

Cím:
9700, Szombathely Pázmány Péter krt. 28/A
telefon:
94/318-241
fax:
94/318-241
Tevékenység rövid leírása:
Az iskolában a gimnáziumi tanterv mellett egy osztály a sport, egy osztály a drámajáték-mozgókép, egy osztály az egészségügyi ismeretek területén nyújt lehetoséget a tanulóknak képességeik jobb kibontakoz- tatására.

Az iskola nevét Szent-Györgyi Albertrol kapta.

A középiskola jelenleg az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Vas Megyei csoportjának befogadó intézményeként szolgál.

Tevan Andor Gimnázium és Nyomdaipari Szakközépiskola

Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium

Cím:
7200, Dombóvár Arany János tér 21.
fax:
74/466-929
telefon:
74/466-929
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánk egyik legfontosabb hitvallása a névadótól, Apáczai Csere Jánostól vett idézet: ?A tudomány gyökere keserű, gyümölcse gyönyörűséges?. Az idézet szellemében történő munkálkodás eredményeként iskolánk a megye egyik legeredményesebb szakközépiskolájává vált, és a szakmai tanulmányi versenyek eredményei alapján országos elismertséget vívott ki.
Az elismertségnek több összetevője van. Ezek közül a legfontosabbak: a színvonalas szaktanári munka, a jó tanár-diák kapcsolat, a tanórán kívüli tehetséggondozás, a jó tárgyi feltételek, a modern taneszközök használata, a több tantárgynál (pl. idegen nyelv, informatika, matematika, stb.) bevezetett csoport illetve évfolyamszintű bontás. A színvonal megőrzése és a fejlődés garanciája a 2001-ben bevezetett ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer.
A színes diákélet, diákrendezvények, a szülőkkel és az oktatásban, képzésben érdekelt gazdálkodó szervezetekkel (Magyar Posta Rt, MÁV Rt), főiskolákkal, egyetemekkel (Veszprémi Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Dunaújvárosi Főiskola) kialakított jó együttműködés is meghatározzák az iskolában folyó eredményes munkát.
Az iskola fennállása óta törekszik arra, hogy az itt végzettek az élet bármely területén jól megállják helyüket. Az országban szinte mindenütt találkozunk volt apáczais diákkal. A gazdasági vezetők, főkönyvelők, pénzügyi szakemberek, mérnökök, informatikusok, sikeres vállalkozók, szakemberek mellett sok volt apáczais diákot fedezhetünk fel a humán kultúra művelői, tanárok, művészek, jogászok között is. Ez mindennél jobban mutatja az iskola nyitottságát, nevelő-oktató tevékenységének sokszínűségét és eredményességét.
Reméljük, hogy ez a tájékoztató felkelti érdeklődésedet intézményünk iránt, és szeptembertől mint Apáczais diákot köszönthetünk majd iskolánkban!

Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola

Cím:
1088, Budapest Vas u. 9-11.
fax:
338-4480
e-mail:
338-4480
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánkban jellege miatt ma is a szakképzésre helyezzük a fő hangsúlyt. Ezt szolgálják az évente megrendezett szakmai házi versenyek. Diákjaink minden évben részt vesznek az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen, de rendszeresen indulnak a Fővárosi Komplex Versenyen is, ahol igen eredményesen szerepelnek. Ugyanakkor a humán nevelés sincs háttérbe szorítva. Évről évre szavaló, protokoll, illetve angol és német nyelvi versenyeken vesznek részt szívesen diákjaink.Hagyományosan szépek, tartalmasak az iskolai ünnepélyek, bálok, ahol elsősorban a tanulók öntevékenységére, kreativitására számítunk. A humanizmusra, realitásra nevelés fontos eszköze, hogy Karácsonykor évről évre felkeresünk a kerületben egy nyugdíjas klubot, ahol rövid műsor keretében az osztályok önkéntes felajánlásaiból vásárolt ajándékokkal köszöntjük az időseket.Iskolánkban évek óta 700 körüli a tanulólétszám. Elődeinkhez hasonlóan helyt állnak tanulóink, nemcsak a tanulásban és a sportban is, és fontosnak tartjuk, hogy fővárosunkat, országunkat megismertessük növendékeinkkel. Legkiválóbb diákjaink a tanévzáró ünnepélyen kapják meg elismerésünket, hiszen a 4 év alatt legjobb eredményt felmutatók "Széchenyi plakettet" kapnak.

Kodolányi János Szakközépiskola

Cím:
7400, Zselickislak Rákóczi F. tér 9-11.
telefon:
82/500-381
:
82/500-381

Bókay János Humán Kéttannyelvű Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ős-iskola 1871-ben alakult, a Bezerédi utcában, mint ahogy erről egy kézzel írt krónika tudósít. Iskolánk 1968-ban kezdte meg működését. Névadója ifj. Bókay János lett, kiváló gyermekorvos és kutató. 1976-tól székhelyünk a budapesti Csobánc u. 1. szám alatti patinás épületbe került. 1976-1990-ig egészségügyi szakközépiskolai képzést folytattunk, amely 1990-től általános tantervű gimnáziumi képzéssel bővült. 1992-ben indultak be az érettségi utáni nappali szakképző évfolyamok. 1993-tól humán szakképzés is indult. 1998-ban indult el az angol-magyar két tanítási nyelvű szakképzés.
Az iskola törekvései: meghatározott pedagógiai elvek alapján az iskolai tevékenységek valamennyi területén és szintjén a tanulók önmegvalósítása és az élet, a munkavégzés sikeres vezetését szolgáló oktatás-nevelés megvalósítása, amit elősegít tantestületünk felkészültsége az iskola sokszintű tevékenységének és céljainak megvalósítására.

Bővebb információkért az elérhetőségeknél klikkeljen webcímünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.