Értékelje a céget!
172 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Göndöcs Benedek Középiskola és Kollégiuma

Cím:
5700, Gyula Kossuth L. u. 26.
fax:
66/463-540
telefon:
66/463-540
Tevékenység rövid leírása:
Tájékoztatónkkal azt szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes iskolánkat választani.

A kiváló, minden igényt kielégítő körülményeket, huszonegyedik századi tárgyi feltételeket biztosító, folyamatosan fejlődő, több mint ezer fős iskolánkban esélyt kívánunk adni mindenkinek, aki nálunk szeretne továbbtanulni. A munkaerőpiaci igények figyelembevételével, számos szakmacsoportban folytatunk olyan képzéseket, amelyek jó elhelyezkedési lehetőségeket nyújtanak. Gyermek-központú, családias hangulatú intézményünkben minden tanulónkra odafigyelünk.

Az elmúlt években több országos tanulmányi versenyt nyertünk meg, vagy szereztünk olyan értékes helyezéseket, melyek bizonyítják az iskolánkban való képzés színvonalát. A szakmai tárgyak oktatása mellett nagyobb hangsúlyt fektetünk a nyelvoktatásra és a számítástechnikai ismeretek átadására is, melyeket a korszerűen felszerelt négy nyelvi és a szélessávú Internetkapcsolattal rendelkező, mindenkinek egyéni munkahelyet biztosító, öt számítástechnikai szaktantermünkben oktatunk.

A tanulás mellett számos egyéb lehetőséget is biztosítunk tanulóinknak (külföldi tapasztalatszerzési lehetőségek, ingyenes tanulmányi- és osztálykirándulások, szabadidős- és diáksport foglalkozások, tízezer kötetes könyvtárunk használata, táborozások támogatása, egyéb rendezvényeken való részvétel).

Mélyen hiszünk abban, hogy sokakat tudunk hozzásegíteni ahhoz, hogy egy jól hasznosítható szakmához jutva sikeres, boldog, családját és hazáját szerető felnőtté váljanak. Minden továbbtanulót szeretettel várunk a jó lehetőségeket és biztos tudást nyújtó, az életre, a jövő kihívásaira felkészítő iskolánkban és kollégiumainkban.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

Cím:
8900, Zalaegerszeg Kossuth L. u. 17-19.
telefon:
92/502-100
fax:
92/502-100
Tevékenység rövid leírása:
Ma Zalaegerszeg Magyarország egyik dinamikusan fejlődő városa, jó anyagi és szellemi tartalékokkal, vállalkozó üzleti partnerekkel, és nem utolsó sorban hatékony önkormányzati befektetésekkel.
Kulcsszavak:
adatszolgáltatás adóhatóság állami szerv államigazgatás államigazgatási szerv általános igazgatás általános iskolai képzés általános iskolai oktatás aquapark beruházás beruházás műszaki ellenőrzése bizottság bűnmegelőzés civil szervezet támogatás családsegély családsegítés családsegítő szolgálat családsegítő szolgáltatás egészségügy egészségügyi program működtetés egészségügyi terv építési igazgatás építési ügy felnőttoktatás gazdaság gazdaságfejlesztés gépjárműadó gyermekvédelem hatósági bizonyítvány hatósági feladat hatósági igazgatás háziorvosi ellátás hivatal hivatali ügyintézés idősek otthona működtetése illeték iskola üzemeltetése jegyző jogi segítségnyújtás képviselő kereskedelmi szakképzés környezetrendezési terv készítése környezetvédelem közigazgatás közművesítés közszolgáltatás kultúra kulturális tevékenység működési engedély műszaki iroda művelődési központ okmányiroda oktatás óvoda üzemeltetése önkormányzat önkormányzati portál önkormányzati tanácsadás önkormányzati ügyintézés önkormányzati vagyonkezelés ösztöndíj ösztöndíj támogatás pályáztatás parkfenntartás polgármester polgármesteri hivatal prevenciós program rendelet rendezvényszervezés segélyezés szakközépiskola szállás szálláslehetőség személyi igazolvány ügyintézése szociális biztonság elősegítése szociális ellátás szociális ellátás ügyintézése szociális gondoskodás szociális gondozás szociális intézmény szociális támogatás szociális tevékenység szociális ügyintézés telephely-engedélyezés településfejlesztés településfejlesztési koncepció településfejlesztési terv településfenntartás településrendezés tervezése termálfürdő üzemeltetése turizmus úszásoktatás uszoda üzemeltetése útlevél ügyintézés vagyongazdálkodás választás

Görög Katolikus Gimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon

Westsik Vilmos Élelmiszer-ipari Szakközépiskola és Szakiskola

Pogány Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Szakközépiskola és Gimnázium

Cím:
1183, Budapest Thököly út 11.
telefon:
290-8459
fax:
290-8459
Tevékenység rövid leírása:
Pestszentlorinc elso üzeme, a téglagyár az Ülloi-Ráday Gedeon-Nefelejcs-Thököly út által határolt négyszögben muködött 1972-ig.Területén-többek között-két középiskola is felépült: a Karinthy Frigyes Gimnázium és a mi iskolánk.(kép).Alapító okiratunk szerint építoipari szakközépiskola vagyunk, ezért lett névadónk Pogány Frigyes, a neves építész-professzor.(kép). Igy kezdodött a képzés 4 osztállyal 1989.szeptember elsején. Az igények miatt azonban már a következo tanévben két általános tantervu gimnáziumi osztályt is indítottunk, ezért nevünk Pogány Frigyes Építoipari Szakközépiskola és Gimnáziumra változott.
A nyitottsága társadalmi elvárásoknak való megfelelés az óta is jellemzo ránk. 1992 szeptemberében kísérleti jelleggel indult 0. osztályunk, ahol egy évig a tanulók csak a német nyelvet tanulták. Ezt a képzési formát váltja fel az 1999/20 00. tanévben induló kéttannyelvu osztály. A szakközépiskolai tagozat másik osztályában négy év után érettségi bizonyítványt, további egy év szakmai képzés után magasépítési technikusi oklevelet kapnak a tanulók. Ugyanezt a végzettséget úgy is megszerezhet ik, ha bármilyen érettségi után két év szakmai képzésben vesznek részt.
Gimnáziumi osztályainkat is megváltoztattuk. Az egyik a humán érdeklodésu tanulók igényeihez alkalmazkodva a kommunikációs készséget fejleszti, a másik magas fokú számítástechnikai ismereteket ad. Ez utóbbi osztály tanulói ECDL -vizsgát tehetnek. A képzést három modern programokkal, illetve modern számítógépekkel felszerelt kabinet és a kiváló szakoktató gárda biztosítja. Ennek elismerése hogy, 1999 március 24-tol ECDL vizsgaközpont lettünk. Iskolánk felszereltségére egyébként is büszkék lehetünk. Bár az iskolánk kívülrol szokványos jellege miatt erre nem utal, belül tágas tantermek, folyosók, aula, étterem, projectorral és Dolby Surround hangtechnikával felszerelt díszterem, könyvtár, tornaterem szolgálja az oktatást.(kép).
A muhelyszárny minoségi felszereltségét segíti a BOSCH -cég, amelynek oktatóközpontja vagyunk. A cég gépeket ad, és állandó szakmai bemutatókat, konferenciákat szervez iskolánkban.(kép).
Oktatómunkánk eredményességét mutatja, hogy a többségében nem kiemelkedo képességu tanulók közül is a szorgalmasak bejutnak az ország bármelyik egyetemére, foiskolájára:van közöttük orvos, régész, filozófia, építész szakos hallgató.
A nevelomunka is erosségünk. Sokat teszünk a hátrányos és veszélyeztetett tanulókért. Elokészíto tanfolyamokat indítunk, csibetábort szervezünk a leendo elsosöknek, segélyekkel, alapítványi ösztöndíjjal támogatjuk az anyagilag rászoruló és tehetséges diákokat. Hangulatos diákprogramokkal: versenyekkel, vetélkedokkel, ismeretterjeszto eloadásokkal megteremtjük a lehetoséget a szabadido értelmes eltöltéséhez. A gólyabál ,az iskolanap a kulturális estek, rajzkiállítások lehetoséget adnak a tanulóknak képességeik kibontakoztatásához, tehetségük megmutatásához. Ezért érnek el évrol évre jó helyezéseket a különbözo fovárosi vers-és prózamondó versenyeken, vetélkedokön.(képek)
Ugyanezt a célt szolgálja a sport is. Nyitottak vagyunk közvetlen és tágabb környezetünkre egyaránt. Szívesen helyt adunk kerületi és országos rendezvényeknek (OSZTV)egyaránt, de cserekapcsolatban vagyunk egy regensburgi szakképzo iskolával is.(kép)
Ha jobban meg akarsz bennünket ismerni szívesen látunk!
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Thúry György Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakmunkásképző Iskola

Cím:
8800, Nagykanizsa Kisfaludy u. 2.
telefon:
93/314-158
:
93/314-158

Hild József Szakközépiskola,Szakiskola és Kollégium

Cím:
2400, Dunaújváros Bercsényi u.8.
e-mail:
hild@hild-dunaujv.sulinet.hu
fax:
hild@hild-dunaujv.sulinet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Intézményünk 2005-ben ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. Iskolánk a városközponttól nem messze, kellemesen parkosított városrészben található a Bercsényi u. 8. sz. alatt. Az épületben jól fel­szerelt szaktantermekben történik a közismereti és szakelméleti tantárgyak oktatása. Az elmúlt évek során a két számítástechnikai tanterem mellett természettudományi és nyelvi labort, valamint a műszaki rajz oktatására alkalmas tantermet alakítottunk ki. A különböző képzési formákban német és angol nyelvoktatás folyik. A leggyakrabban alkalmazott anyagvizsgálati eljárásokkal, mérési módszerekkel, az építőipari mérőlaboratóriumunkban ismerkedhetnek meg tanulóink. Az egyes szakmák tananyagának elsajátítását megfelelő szakmai tantermek segítik
Az iskola udvarán, a főépület tőszomszédságában áll a nemrég felújított HILD-TANMŰHELY. Ebben az épületben kapott helyet a festő, a kőműves, az asztalos tanműhely, valamint a faipari gépterem, amelyben a legkorszerűbb gépeken gyakorolhatnak a tanulók. A közel 50 milliós géppark segítségével kiaknázhatjuk a produktív munka adta pedagógiai előnyöket. Gyakorlati képzés folyik még különböző helyi vállalatoknál, illetve városi és vidéki kisiparosoknál, így minden tanuló gyakorlati képzése biztosított.
Bővebb felvilágosításért kérem kattintson weboldalunkra!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.