Értékelje a céget!
369 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Innovadidact Oktatásfejlesztő Információs Bt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Innováció az oktatásban! Cégünk oktatásfejlesztési tapasztalatai alapján modernizációs és minőségorientált stratégiájának megvalósításával kíván hozzájárulni a magyar alapképzés, középfokú oktatás és szakképzés komplex módon történő továbbfejlesztéséhez. Termékmenedzselés - rendezvény- és kiállításszervezés - oktatástechnológia fejlesztés, ECDL oktatóanyag, UNI-Jó ( EU videofilmsorozat), multimédiás, egészségnevelő, drogprevenciós videofilmsorozatok, oktató CD-ROM-ok: környezetvédelem, minőségbiztosítás, oktatástechnológia, kommunikáció. Cégünk az ÖKONET környezetvédelmi és egészségmegőrzési programját képviseli.

Nemzeti Szakképzési Intézet

Cím:
1087, Budapest Berzsenyi u. 6.
telefon:
210-1065
fax:
210-1065
Tevékenység rövid leírása:
Intézetünk a felnőtt szakképzés és továbbképzés területén szervező munkát végez.

Scharek és Társa Szolgáltató és Tanácsadó Bt.

Cím:
1149, Budapest Pillangó park 8/b.
telefon:
28-490-727
fax:
28-490-727
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fordítással, oktatásszervezéssel valamint földtani kutatással, tanácsadással foglalkozik.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Cím:
9021, Győr Szent István u. 10/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A kamara elsősorban gazdaságfejlesztéssel foglalkozik.

Damjanich J. Gimnázium

Cím:
2760, Nagykáta Dózsa Gy. u. 26/a
fax:
29/441-130
telefon:
29/441-130
Tevékenység rövid leírása:
Gimnázium, szakközépiskola, kollégium.

Ruhaipari Szakközépiskola és Ipari Szakmunkásképző Iskola

Cím:
5000, Szolnok Áchim A. u. 12-14.
telefon:
56/426-036
:
56/426-036

Zipernowsky Károly Műszaki Szakközépiskola

Cím:
7621, Pécs 48-as tér 2.
telefon:
72/312-344
:
72/312-344
Tevékenység rövid leírása:
Tudjuk, hogy a továbbtanulás, az iskolaválasztás nagy gondot, és egyúttal nagy felelősséget is jelent a szülőknek, gyermekeknek egyaránt.
Mi segíteni szeretnénk!

FVM Középmagyarországi Agrárszakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Cím:
1106, Budapest Maglódi út 4/B.
e-mail:
kapcsolat@fvmkaszk.hu
telefon:
kapcsolat@fvmkaszk.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az élelmiszeripari szakképzésnek iskolánkban közel 50 éves hagyományai vannak.A jogelőd az I. számú Élelmiszeripari Tanuló és Szakképző Intézet, a Későbbi Bercsényi Miklós Tanulóiskola 1952-ben létesült és szakmunkásképzőként működött Pesterzsébeten. 1970-ben egyesülve az Élelmiszeripari Technikummal és az Élelmiszeripari Szakközépiskolával létrejött Kőbányán a sörgyár, a konzervgyár és a növényolajgyár szomszédságában a Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet. Az iskola névadója gróf Bercsényi Miklós a kuruc-világ sokoldalú diplomáciai tevékenységet folytató katonája, hadvezér és politikus, kitűnő szervező, II. Rákóczi Ferenc barátja volt, aki egyúttal a hadtápparancsnoki feladatokat is ellátta. Az iskola képzési profilja az alapítás évében gyakorlatilag szakmunkás és szakközépiskolai szintű élelmiszeripari szakemberképzés, specializálódva hús, tartósítóipari és erjedésipari képzésre.A nyolcvanas évek reforma ként létrejött az élelmiszeripari szakközépiskola keretei között az ötéves élelmiszeripari technikus képzés. Ebben az időszakban profilbővítésként indítottuk az élelmiszeranalitikus technikus képzést. Az élelmiszeripari szaktanárképzésben 1972 óta a Gödöllői Agrártudományi Egyetem (2000. január 1-től Szent István Egyetem). Tanárképző Intézetének Gyakorlóiskolájaként sok száz tanárjelölt képzésében vettünk részt a pedagógiai gyakorlatok bázisaként. 2000. január 1-től iskolánk fenntartója a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium. Az új évezred küszöbén iskolánknak 29 osztályában 617 tanuló van. Oktatunk a NAT szerint 9-10. osztályban világbanki pályaorientációval. Képezünk szakmunkásokat és technikusokat hagyományos módszerrel, valamint OKJ szerint. Működtetjük a szakmunkások intenzív szakközépiskoláját.A piac igényei szerint indítunk tanfolyamokat vállalkozóknak. A következő tanévben kívánjuk indítani a világbanki modell szerint az élelmiszerminősítő technikus piacorientált szakképzést és a kilencedik osztályban a médiaoktatást.
Iskolánk Kőbányán (Maglódi út 4/b.) kiépített HACCP szerinti minőségbiztosítási rendszerrel működő hús-, konzerv- és söripari tanüzemmel, valamint tanbolttal és a legkorszerűbb élelmiszeranalitikai műszerekkel felszerelt laboratóriumokkal rendelkezik. Végzett szakembereink keresettek a hazai és külföldi munkaerőpiacon, az élelmiszeripari üzemek, bevásárló központok, kutatóintézetek, oktatási intézetek közül a szakmunkás, a technikusi, illetve a laboratóriumi élelmiszerellenőrzési feladatok ellátására. A tehetségesek közül sokan szakirányú felsőfokú képzést adó intézményekben folytatják tanulmányaikat. Intézményeink országos beiskolázású, vidéki tanulóinknak 160 férőhelyes kollégiumunk ad otthont. Nemzetközi kapcsolataink széleskörűek. Világbanki programokban veszünk részt. Ennek kapcsán, külföldi tanulmányutakon ismerkedünk a moduláris piacorientált képzésekkel. 2003-tól az Europen Scholnet tagja vagyunk. Az oktatási minőségbiztosítási rendszerének folyamatos kiépítése mellett a piac igényeinek megfelelő iskolarendszerű és tanfolyami jellegű élelmiszeripari szakember, valamint szaktanárképzés kiemelt feladatunk. Diákjaink a Leonardo projekt kapcsán külföldi szakmai gyakorlaton megszerezték az EUROPASS igazolványt. Bővebb információért kérem kattintson a weblapcímünkre!

Rothschild Klári Ruhatervező Szakközépiskola

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.