Értékelje a céget!
59 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

A Művelődés Háza

Cím:
3950, Sárospatak Eötvös út 6.
fax:
47/312-812
telefon:
47/312-812
Tevékenység rövid leírása:
A Művelődés Háza a szabadidő hasznos eltöltését kínálja az érdeklésőknek.

Apáczai Csere János Általános Művelődési Központ

Cím:
8900, Zalaegerszeg Apáczai Csere János tér 5.
telefon:
(92) 511-210
fax:
(92) 511-210
Tevékenység rövid leírása:
Megtisztel bennünket, hogy érdeklődik tevékenységeink iránt. Bízom benne, hogy ezt követően személyesen is megismerkedhetünk Önnel intézményünkben. Személyes találkozás alkalmával győződhet meg azokról a sokrétű, színes, nívós tevékenységtartalmakról, melyeket Önnek is felkínálunk a kultúra területeiről.

Annyit és olyan minőséget nyújtunk, amilyenek vagyunk. Ritkaságértékű az a szaktudás, amit intézményünk képvisel. Az Ön igényeinek megfelelően rendelkezésére állnak nálunk könyvtárosok és művelődésmenedzserek, szaktanárok és gyógypedagógusok, pszichológusok, pszichiáter, közgazdász és kommunikációs szakember, oktatástechnikus és rendszergazda, technikai kiszolgáló személyzet.

Forduljon hozzánk, ha
gimnáziumban szeretné taníttatni gyermekét;
kisebb-nagyobb nevelési gondjai, problémái vannak;
informatikai ismereteit kívánja gyarapítani;
idegen nyelv tanulásához könyvekre, hangzóanyagokra van szüksége;
internetezni van kedve;
választékos könyvállományban böngészne;
bekapcsolódna klubrendszerű és szakköri tevékenységekbe;
sportolni kíván;
családjával szívesen kikapcsolódna koncerteken, kiállításokon, versenyeken;
termet kíván bérelni programja, rendezvénye lebonyolításához;
játszóházba, nyári táborba küldené gyermekét;
tanfolyamokon bővítené ismereteit;
egyedi kulturális elképzeléseit, igényeit megvalósítaná;
hasznosan szeretné eltölteni szabadidejét.

Az Apáczai Csere János Általános Művelődési Központ minden dolgozója nevében hívom és várom Önt a személyes találkozásra!

Ady Endre Művelődési Ház

Ferencvárosi Nyári Játékok Kht.

Cím:
1092, Budapest Bakáts tér 14.
telefon:
06-1/235-3734
telefon:
06-1/235-3734
Tevékenység rövid leírása:
Először 1993-ban voltak szabadtéri előadások a Bakáts téren.Akkor különböző műfajú kamara-zenei darabokat mutattak be.Az események vitathatatlan közönségsikere és nagy visszhangja volt.A jó fogadtatás,nagy érdeklődés indította el az évenkénti nyári fesztivál megrendezésének gondolatát.


Aktuális információkért klikkeljen webcímünkre!

Megyei Művelődési Központ

Cím:
3300, Eger Knézich K. u. 8.
fax:
36/311-954
telefon:
36/311-954
Tevékenység rövid leírása:
A Megyei Művelődési Központ a szabadidő hasznos elöktésére nyújt lehetőséget.

Szent Gróth Termálfürdő-Zalaszentgrót

Cím:
8785, Zalaszentgrót N/A
telefon:
83-708 000
fax:
83-708 000
Tevékenység rövid leírása:
A Szent Gróth Termálfürdo a Zala völgyében, a "TERMÁLVÖLGY"-ben, a folyó partján lévo 33 hektáros ligeterdoben, szolodombok lábánál, ipari üzemektol, nagy forgalmú utaktól távol, a természet ölében a várostól északra fekszik.
A fürdo 2001-ben nyitotta meg kapuit a vendégek elott, 2003-ban készült el a négy medencét magába foglaló egész évben üzemelo fedett épület, pihenési, felüdülési és szórakozási lehetoséget nyújtva minden korosztály számára.
A környék változatossága és szépsége valamint a fürdo igényes kialakítása egyaránt vonzza mind a hazai, mind pedig a külföldi látogatókat.
A teljes kikapcsolódást nem csak a kellemes termálvíz, a festoi környezet és a tiszta levego, hanem sportlétesítmények - teniszpályák, foci, és strandröplabda pálya, játszótér, lengoteke és a fürdo területén lévo három horgásztó is elosegíti.
Jelenleg 4 szabadtéri (két ülopados, egy úszó és egy gyermekmedence), 4 fedett medence (egy ülo, úszó- és egy tanmedence, a gyermekeknek pancsoló) valamint egy csúszdás élménymedence várja a vendégeket. Létesítményünkben a teljes vízfelület jelenleg több mint 1.100 m2.

A fürdozés mellett egyéb szolgáltatásaink - masszázs, 2X25 fos szauna, 12 személyes gozkabin, fényterápia, szolárium és fitnessterem - is a vendégek rendelkezésére állnak.

2004 májusától a fürdo területén mediterrán drinkbár, 2 fagylaltozó, 4 büfé és ajándéküzlet muködik. Vendégeink napozóágyat, napernyot, tenisz felszereléseket, labdákat, kerékpárokat és egyéb sportszereket kölcsönözhetnek.

A közeljövoben a komplexum részeként felépül egy 60 házat magába foglaló üdülofalu, termál hotel, és mellette kemping kerül kialakításra.

OLYMPIATRADE HUNGARY Kft

Cím:
5720, Sarkad Ipari Park 1.
fax:
66/375-581
telefon:
66/375-581
Tevékenység rövid leírása:
Az Olympiatrade Hungary Kft. fő tevékenységi köréhez tartozik a Sarkadi Ipari park üzemeltetése, a betelepedett vállalkozások hatékony műkö-déshez szükséges infrastruktúra biztosítása. Az ipari parki területté nyílványtott mintegy 160 ha. terület ideális lehetőséget nyújt befektetők és vállalkozások számára egyaránt.

Az Ipari parkon belül kerül kialakításra egy Biopark. A nagy beruházás magába foglal egy présüzemet, melynek éves kapacitása 20.000 t nyersolaj, egy 30.000 t kapacitású bioetanol üzemet, valamint egy biogáz üzemet. A Bioparkhoz kapcsolódó bővebb információ a projektek menüpontban taláható.

Nyírpalota Társaság

Cím:
1157, Budapest Zsókavár u. 2.
telefon:
418-3776
:
418-3776

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.