Értékelje a céget!
8 találat 1

HUNGRANA Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.

Cím:
2432, Szabadegyháza Ipartelep
telefon:
25/578-111
e-mail:
25/578-111
Tevékenység rövid leírása:
Az országban elsők között privatizált cégek egyikeként az állami tulajdonú Szabadegyházi Szeszipari Vállalat értékesítésével vált a Hungrana Kft. az Agrana International, valamint a Tate & Lyle és az ADM tulajdonában lévő Eaststarch 50-50%-os közös vállalatává.
Tőkeerős tulajdonosaink nemzetközi hírűek a keményítők és keményítőszármazékok gyártásában.

Vállalatunk termékpalettáját és méretét tekintve az európai gyártók élmezőnyébe tartozik, Társaságunk az Európai Unió piacvezető izocukorgyártója.

Elsődleges célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, a változó piaci viszonyokhoz való alkalmazkodás és kifogástalan szolgáltatás nyújtása.
Az előállított termékeink alapanyaga 100 %-ban kukorica, amelyből magas szénhidráttartalmának köszönhetően speciális technológia segítségével értékes termékek (keményítők, szőlőcukor, izocukor, alkohol, takarmány) állíthatók elő.


Hisszük, hogy olyan tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyekre folyamatosan lehet építeni, és amelyek ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtják lehetővé téve vezető pozíciónk megtartását iparágunkban.
Folyamatosan törekszünk arra, hogy megfeleljünk az Európai Uniós tagsággal együtt megkövetelt személyi, tárgyi és törvényi feltételeknek.
Vállalati stratégiánk, hogy adottságaink maximális kihasználásával, üzleti kapcsolataink folyamatos fejlesztésével és hatékonyságunk további növelésével az Unió belső piacának kiemelkedő szereplőjévé váljunk.

Agrana Magyarország Kft.

Cím:
1112, Budapest Budaörsi út 161.
telefon:
309-1100
fax:
309-1100
Tevékenység rövid leírása:
Az AGRANA-csoport a cukor és keményítőgyártás, valamint forgalmazás területén működik Ausztriában és Közép-Európa több országában.

Haribo Hungária Kft.

Cím:
8248, Nemesvámos Szeder u. 5.
fax:
88/520-555
e-mail:
88/520-555
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk édesipari termékeket gyárt és forgalmaz.

Novaline Kft.

Cím:
4244, Újfehértó Budai Nagy A. u. 3.
fax:
42/291-032
telefon:
42/291-032
Tevékenység rövid leírása:
A cég szőlőcukor nagykereskedelemmel foglalkozik.

Dulcit Kft.

Cím:
1205, Budapest Nyáry Pál u. 88.
fax:
286-2999
telefon:
286-2999
Tevékenység rövid leírása:
A cég fő profilja a tablettázott termékek gyártása, ami az élelmiszeriparban egy igen sajátságos és különleges ágazatot képvisel. A hazai piacon megtalálható néhány különleges terméknek egyedüli gyártója a Dulcit Kft. Termékeink külföldön is megtalálhatóak, hiszen évek óta exportálunk Szlovákiába.

Sántha és Háder Kft.

Cím:
8043, Iszkaszentgyörgy Városkapu Ipari Kereskedelmi Zóna
telefon:
22/501-152
fax:
22/501-152
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk élelmiszeripari és édesipari alapanyag gyártással és kereskedelemmel foglalkozik.

Sanaplus Kft.

Cím:
9241, Jánossomorja Frank út 19-21.
e-mail:
office@sanaplus.com
telefon:
office@sanaplus.com
Tevékenység rövid leírása:
A SANAPLUS Ltd. a PEZ International AG egy 100 százalékos leányvállalata. SANAPLUS, a korábbi PEZ Hungary Ltd., amit elindítottak hogy pezsgő tablettákat termeljen, (1999), a vitamintabletsek, kapszulák és édesítő beleértve saját csapattal alapoztak a know-how-n őrlő, sürgető és összecsomagoló.Mi a pezsgő felosztás marketleaderjei vagyunk Magyarországon és a cseh Republikban. Képvisel több mint 25 megyében, mint Magyarországon lévő, terítési társakon keresztül Slowakia, cseh Republik, Észtország, Oroszország, Ukrajna, Kasahstan, Belorusszia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Montenegró, Macedónia, Bosznia, Bulgária, Ausztria, Hollandia, Spanyolország, Izland, Izrael, Japan, USA, Tajvan, Vietnam, Cypern, Görögország.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.