Értékelje a céget!
93 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Hotel Eger & Park Szálloda és Konferencia Központ

Cím:
3300, Eger Szálloda u. 1-3.
telefon:
36/522-222
telefon:
36/522-222
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.
Kulcsszavak:
aromaterápia autókölcsönzés, bérlés bár biliárd borklub borkóstolás borospince bowling bowling klub bowlingpálya buszparkoló céges rendezvény céges vacsora cégrendezvény cigányzene családi rendezvény edzőterem élőzene esküvői rendezvény esküvői vacsora étterem étterem üzemeltetése fagylaltkehely fedett terasz fedett uszoda fényterápia finn szauna fitnessterem fodrászat futópálya gálavacsora szervezés gőzkabin gyermekfelügyelet gyermekjátszótér gyógyászati szolgáltatás gyógycentrum gyógyfürdőzési lehetőség gyógymasszázs gyógyturizmus hotel hőlégballonozás infraszauna internet café játékterem kerékpározási lehetőség kerthelyiség kiállítás kikapcsolódás koktél komolyzenei előadás konditerem konferencia konferenciaszervezés konferenciaterem konferenciavacsora kozmetika kozmetikai szolgáltatás kulturális program különterem látványfürdő látványmedence légkondicionált helyiség lovaglási lehetőség masszázs nemzetközi rendezvényszervezés night-club paintball parkoló pénzváltás pezsgőfürdő pihenés privát rendezvény szervezése programajánlat pub relaxációs masszázs rendezvény lebonyolítása rendezvény technikai lebonyolítása rendezvényszervezés sókamra söröző sport sportpálya sportszerkölcsönzés szállás szálláshely szálloda szauna szaunahasználat színházi előadás szivarest szolárium szoláriumhasználat teadélután tenisz teniszpálya terepjáró túra túravezetés túrázási lehetőség turizmus vegetáriánus étterem vendéglátás wellness hétvége wellness hotel wellness program wellness szolgáltatás

Miskolci Csodamalom Bábszínház

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Miskolci Bábszínház amatőr együttesként alakult meg 1986-ban Korzsényi Tibor bábszínész kezdeményezésére. A Csodamalom név az együttes akkori játszási helyének, a Fábián-malomnak neve alapján vetődött fel és a mai napig meg is maradt.

Káva Kulturális Műhely

Cím:
1022, Budapest Marczibányi tér 5/a.
telefon:
315-0781
:
315-0781

Szegedi Nemzeti Színház

Pécsi Horvát Színház

Cím:
7621, Pécs Anna u. 17.
telefon:
72/514-300
telefon:
72/514-300
Tevékenység rövid leírása:
A Pécsi Horvát Színház története talán akkor kezdődött el, amikor 1989-ben a tettyei romok közt épített színpadon felállítottak egy hatalmas, frissen kivágott fát: *életfát*, amelynek ágai között, a magasban foglalt helyet a zenekar, s játszotta a kólót Miroslav Krleza: Szentistvánnapi búcsú című drámájának előadásán. A művet horvátul és magyarul; horvát illetve magyar anyanyelvű színészek, táncosok és zenészek adták elő. Ők játszották, énekelték és táncolták el a fájdalmat, a víziót, ahogy Krleza látta a nemzetiségek életét a háború előtti pillanatban. A darabot bemutatták a jóval tágasabb Káptalan utcai szabadtéri színpadon is, majd 1991-ben, közvetlenül a délszláv háború kirobbanása előtt a 140 fős társulat Splitben, a Horvát Dráma Fesztiválján vendégszerepelt vele.

Korona Pódium (A Budai Vár Többnyelvű Színpada Kft.)

Cím:
1051, Budapest Vörösmarty tér 1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Fő célunk a nagy művek átdolgozása révén az volt, hogy a magyar irodalom kiváló klasszikus és kortárs remekeit idegen nyelvű előadásokkal propagáljuk, amelyek - a magyar nyelvterület korlátozott lehetőségeinek köszönhetően - csak nagyon kissé ismertek.

Móricz Zsigmond Színház

Cím:
4400, Nyíregyháza Bessenyei tér 13.
telefon:
42/400-375
:
42/400-375
Tevékenység rövid leírása:
Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház.

Artus Művészeti Laboratórium

Cím:
1113, Budapest Sztregova u.7.
telefon:
204-3755
e-mail:
204-3755
Tevékenység rövid leírása:
ARTUS -Goda Gábor társulata
Az embereket nem szavaik, hanem cselekedeteik alapján ítéljük meg. A tett absztrakciója maga a tánc. Az Artus előadásainak dramaturgiája a ritmusra, vizualitásra, váratlan fordulatokra és ellentétes cselekedetekre épül. A jelenetek egy központi alapgondolat köré épülnek, e központi témának válnak analógiájává.? (Goda Gábor)
A társulat 1985-ben alakult Goda Gábor vezetésével, eredetileg táncszínházi produkciókat hoztak létre, ám az utóbbi években a mozgás mellett más művészeti formákat is beleszőnek előadásaikba: vizuális elemek (computer, film, képzőművészeti alkotások), élő zene, dialógusok. Az Artus egyike volt azoknak a művészeti csoportoknak melyek elsőnek kísérleteztek Magyarországon a tiszta műfajok határainak megszüntetésével, és vált mára az egyik legfigyelemreméltóbb társulattá az országban. Ez a folyamatos kísérletezés egy olyan színház megteremtésének célja, ahol kibontható és felhasználható az előadó és a tér összes kifejezésre alkalmas eszköze.
Goda Gábor társulata gyakori vendége hazai és külföldi fesztiváloknak, melyeken számos díjat is elnyert.
Goda Gábor előadásai sokszor tekintik valamely mitológiai alakot és a hozzá tapadó mitologémát kiinduló pontnak. Előadásai szabadon válogatnak a kultúrák közt térben és időben, kollektív emlékeinkben barangol, miközben jelenkori asszociációkat is felébreszt.
Az előadások pontos ideje és helye a 'Programok' menü pontban található.

Ascher Oszkár Színpad

Cím:
1171, Budapest Rákoskert sugárút 66.
telefon:
2574498
:
2574498

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.